Θα υπέγραφε για το 1-1

Gazzetta team
Θα υπέγραφε για το 1-1

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Θανάση Κυλώνη από το betplayergr.com.
Στο ηλεκτρονικό κατάστημα της PRESSBOX Α.Ε. – www.kingpress.gr μπορείτε να αποκτήσετε ή να ανανεώσετε τη συνδρομή σας με Paysafe, με τις πιστωτικές κάρτες Visa και Mastercard.
Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα online συστήματα ασφαλείας τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Φαινόταν το… έργο να έρχεται, γι’ αυτό και τονίζαμε ότι δεν σήκωνε «φορτώματα» και «ανοίγματα» η φάση. Κακό στοιχηματικά το ΣΚ για την συντριπτική πλειονότητα των παικτών, πάλι καλά που κάτι είχε μπει στην τσέπη την Παρασκευή. Αναμενόμενο εν πολλοίς, ερχόμασταν από διακοπή Εθνικών ομάδων και είχαμε μπροστά μας την 5η αγωνιστική των δύο ευρωπαϊκών διοργανώσεων, η οποία είναι και η πιο κρίσιμη των ομίλων.
Χωρίς πολλά-πολλά, λοιπόν, πάμε στα φρέσκα ξεκινώντας απ’ τα σημερινά του Τσάμπιονς Λιγκ. Στον 5ο όμιλο και τα δύο ματς τριπλές είναι ουσιαστικά. Λεβερκούζεν και Μονακό δεν χαλιούνται με την ισοπαλία, ΤΣΣΚΑ και Τότεναμ είναι αυτές που θέλουν νίκη. Ούτε στα γκολ προκύπτει ξεκάθαρη επιλογή κατ’ εμέ, απ’ την στιγμή που Γερμανοί και Γάλλοι ενδέχεται να κάνουν παιχνίδι υπομονής-τακτικής. Στο 2-3 γκολ τα βλέπω και τα δύο, στο μεταίχμιο δηλαδή, δεν ασχολήθηκα όμως.
Στον 6ο όμιλο, άσος του 1.10 η Ντόρτμουντ με τη Λέγκια, οι Γερμανοί έχουν ήδη προκριθεί, αλλά θέλουν να διατηρήσουν και την πρωτιά. Ελάχιστα πληρώνουν και τα over, κοινώς τα… λέμε. Αδιάφορο και το 1.60 στο διπλό της Ρεάλ στη Λισσαβόνα, ακόμα λιγότερο πληρώνει το over. Κεντρικό πρόσωπο φυσικά και πιθανότατος σκόρερ ο «καυτός» το τελευταίο 10ημερο Κριστιάνο Ρονάλντο. Πέτυχε 5 γκολ στα δύο τελευταία παιχνίδια του με Πορτογαλία και Ρεάλ, θέλει άλλα 2 για να φτάσει τα 100 στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Eίμαι σίγουρος πως αν σκοράρει και σήμερα στο «Αλβαλάδε», θα αποθεωθεί από το κοινό της Σπόρτινγκ όπου ανδρώθηκε. Κοντά στο 1.70 πληρώνει για anytime scorer, κοντά στο 4.00 το να βάλει 2+ γκολ. Απόντος του Μοράτα, αλλά και του Μπενζεμά που θα μείνει στον πάγκο αρχικά, οι τελικές προσπάθειες που θα πάρει θα είναι πολύ περισσότερες, όπως συνέβη και στο ντέρμπι με την Ατλέτικο.
Στον 7ο όμιλο, τριπλή με πρώτο σημείο το Χ (βολικό για τους Πορτογάλους) το Κοπεγχάγη-Πόρτο, έναν βαθμό θέλει και η Λέστερ απέναντι στην άποντη Κλαμπ Μπριζ για να σφραγίσει οριστικά την πρόκρισή της, εξ ορισμού λοιπόν αυτό το 1.40+ στον άσο δεν παίζεται. Ιταλός είναι ο Ρανιέρι, λάου-λάου θα το πάει.
Στον 8ο όμιλο, το Χ στο Σεβίλλη-Γιουβέντους στο 3.00+ αξίζει το ρίσκο του. Οι Ισπανοί με έναν πόντο εξασφαλίζουν και μαθηματικά την πρόκριση, οι Ιταλοί με έναν πόντο την «αγκαλιάζουν», ενώ θα διατηρούν βάσιμες ελπίδες ακόμα και για την πρωτιά, αφού θα κρατήσουν την απόσταση στους 2 πόντους ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής, όταν θα υποδεχτούν τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ και η Σεβίλλη θα παίξει στη Λυών.
Το πλήρες άρθρο στο betplayergr.com
Κάντε like στη σελίδα του kingbet.net στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Instagram

Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Το κορυφαίο ελληνικό στοιχηματικό portal KingBet.net ανανεώθηκε και είναι διαθέσιμο σε εφαρμογή για συσκευές android και iOS! Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS εδώ και για android εδώ.
 

Τελευταία Νέα