Καθαρίζει… στην «King Bet» της Τρίτης

Gazzetta team
Καθαρίζει… στην «King Bet» της Τρίτης

bet365

Η κορυφαία στοιχηματική εφημερίδα κυκλοφορεί κάθε Τρίτη και Παρασκευή στα περίπτερα με την κορυφαία στοιχηματική ομάδα, προτάσεις για όλα τα ματς, πλούσια στατιστικά, πίνακες και πλήρη ρεπορτάζ!
Στο ηλεκτρονικό κατάστημα της PRESSBOX Α.Ε. – www.kingpress.gr μπορείτε να αποκτήσετε ή να ανανεώσετε τη συνδρομή σας με Paysafe, με τις πιστωτικές κάρτες Visa και Mastercard.
Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα online συστήματα ασφαλείας τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Ο Παναθηναϊκός δεν πρέπει απλά να φύγει νικητής από το «Αμστερνταμ Αρίνα» για να έχει ελπίδες πρόκρισης την τελευταία αγωνιστική που θα υποδεχτεί τη Θέλτα, αλλά να περιμένει και το Θέλτα - Σταντάρ Λιέγης να λήξει ισόπαλο.
Ο ΠΑΟΚ περιμένει πρωτίστως τη Λίμπερετς να μην χάσει εντός από την Κάραμπαγκ. Αν το ματς στην Τσεχία έρθει ισόπαλο, ο «δικέφαλος» θα πρέπει να πάρει το «τρίποντο» με τη Φιορεντίνα. Αν οι πρωταθλητές Αζερμπαϊτζάν χάσουν, οι Θεσσαλονικείς θα μείνουν στο παιχνίδι της πρόκρισης και με ισοπαλία στη Φλωρεντία και θα πάνε με ελπίδες στο τελευταίο ματς, εντός με τη Λίμπερετς στις 8 Δεκεμβρίου.
Ο Ολυμπιακός, ο οποίος δέχτηκε γκολ στις 10 από τις 11 πιο πρόσφατες εντός έδρας υποχρεώσεις του στο Γιουρόπα Λιγκ, με νίκη ή ισοπαλία καθαρίζει την πρόκριση στη νοκ άουτ φάση των «32», αφού θα υπερτερεί σε πιθανή ισοβαθμία είτε με τους Ελβετούς είτε με την Αστάνα είτε και με τους δύο.
Ο πέμπτος όμιλος του Τσάμπιονς Λιγκ είναι αυτός με τις μικρότερες βαθμολογικές διαφορές ανάμεσα στις τέσσερις ομάδες – η κάθε μία προηγείται της αμέσως επόμενης κατά δύο βαθμούς. Η τελευταία του γκρουπ ΤΣΣΚΑ Μόσχας έχει φτάσει τους 30 διαδοχικούς αγώνες στη διοργάνωση που δέχεται γκολ. Η σημερινή της αντίπαλος, Λεβερκούζεν, νίκησε την περασμένη αγωνιστική για πρώτη φορά στην Αγγλία (1-0 την Τότεναμ), αλλά και για πρώτη φορά μετά από 7 εκτός έδρας αγώνες – η προηγούμενη ήταν στη Ρωσία (2-1 τη Ζενίτ).
Πρώτος τελικός στο Κύπελλο Βραζιλίας ανάμεσα στην αήττητη εντός έδρας από τον Ιούνιο (17 ματς) Ατλέτικο Μινέιρο και τη χωρίς ήττα εδώ και έξι εκτός έδρας ματς (όλα under) Γκρέμιο, η οποία δεν έχασε από την αντίπαλό της στις έξι πιο πρόσφατες συγκρούσεις τους.
Στην Ιαπωνία έχουμε τον νοκ άουτ ημιτελικό του πρωταθλήματος ανάμεσα στη νικήτρια του α’ γύρου (και 11η στον β’) Κασίμα και τη δευτεραθλήτρια της συνολικής βαθμολογίας, Καβασάκι. Η πρωταθλήτρια του δεύτερου μισού του πρωταθλήματος και πρώτη στη συνολική βαθμολογία, Ουράβα, περιμένει στον διπλό τελικό που θα διεξαχθεί σε μία εβδομάδα.
Προτείνουν
Χρήστος Σωτηρακόπουλος: Η πρωτιά περνά από το Λονδίνο
Billaras (Betsellers): Εχει «ψωμί» η 5η στροφή
Φώντας Τσούνης (ΣτοιΧηθείτε): Το… πανεπιστήμιο της Φλωρεντίας
Θανάσης Κυλώνης (Πασπαρτού): Χέρι-χέρι στους «16»
Βασίλης Μπανιάς (Με τετράγωνη λογική): «Τελικοί» για over
Γιάννης Καρατζαφέρης (ARTίστες): «Σεντονάτοι» Μονεγάσκοι
Πάνος Παπατσώρης (ARTίστες): Ο Γιάννης και το… θεριό στο «Πιθχουάν»
Κοσμάς Παπαϊωάννου (DNA): Πάνω από 70% τα φαβορί διπλά
Νίκος Κουλιανός (Είναι τρελοί αυτοί οι Βόρειοι): Η εμπειρία κάνει τη διαφορά
Φώτης Πλιάκος (Είναι τρελοί αυτοί οι Βόρειοι): Το μη χείρον βέλτιστον
Γιάννης Τσαούσης, Κώστας Βαϊμάκης (Fight Club): Το «τέταρτο γκολ» του Κριστιάνο ήταν το σημαντικότερο
Αναλύουν
Γιώργος Ντυμένος: Φουλάρει για δεύτερος
Μάρκος Xάννα: «Ερυθρόλευκο» μομέντουμ
Νίκος Κοτσαρίνης: Στο κυνήγι των εκπλήξεων
Γιάννης Αλυσανδράτος: «Διορθωτική» εμβόλιμη
Σταύρος Πραβής: Στα... ντουζένια της!
Δημήτρης Κοντοές: Σπάει τα ρεκόρ η Μπάροου
Γιάννης Καραγιάννης: Να επεκτείνει το αήττητο
Σταμάτης Δημάκης: Χωρίς Χάουαρντ το Κολοράντο
Γιώργος Καραμάνος: Δέκα χρόνια αήττητη η Μινέιρο
Ερμής Καραουλάνης : Τελειώνει το μαρτύριο της Σαμπάιο
Γιώργος Φίλιππος Βακόνδιος: Ημιτελικοί, πράξη πρώτη
Βαγγέλης Κώστογλου: Ερχεται με… φόρα
Κάντε like στη σελίδα του kingbet.net στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Instagram

Το κορυφαίο ελληνικό στοιχηματικό portal KingBet.net ανανεώθηκε και είναι διαθέσιμο σε εφαρμογή για συσκευές android και iOS! Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS εδώ και για android εδώ.
Για όλα τα ματς, με πλούσια στατιστικά, πίνακες, πλήρες ρεπορτάζ και στήλες με προτάσεις θα βρείτε στις σελίδες της «King Bet» που κυκλοφορεί κάθε Τρίτη και Παρασκευή στα περίπτερα!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα