Η… άτιμη Μπάρι

Gazzetta team
Η… άτιμη Μπάρι

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Φώτη Πλιάκου από το betshow.com.
Στο ηλεκτρονικό κατάστημα της PRESSBOX Α.Ε. – www.kingpress.gr μπορείτε να αποκτήσετε ή να ανανεώσετε τη συνδρομή σας με Paysafe, με τις πιστωτικές κάρτες Visa και Mastercard.
Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα online συστήματα ασφαλείας τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Αβελίνο-Πίζα λέει το καλεντάρι της Serie B, σήμερα το απόγευμα, στο «Περτένιο». Μια αναμέτρηση ανάμεσα στις δυο ομάδες με τις χειρότερες επιθέσεις στην κατηγορία. Οι μεν γηπεδούχοι έχουν πετύχει 8 γκολ σε 14 παιχνίδια, οι δε φιλοξενούμενοι έχουν σκοράρει 6 φορές συνολικά. Παρεμπιπτόντως η Πίζα διαθέτει και την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος με 9 τέρματα παθητικό. Η Αβελίνο στις έξι τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις της έχει επιβεβαιώσει πέντε φορές το under 1,5 και η Πίζα μετρά φέτος 10/14 under 1,5. Επιλογή, λοιπόν, το under 1,5.
Από τα υπόλοιπα παιχνίδια της Serie B μου αρέσουν τα Χ στο Λατίνα-Σαλερνιτάνα (2-4-0 vs 0-4-3 οι εντός-εκτός έδρας επιδόσεις τους) και στο Σπέτσια-Τσεζένα και το over στο Τερνάνα-Β. Εντέλα (4/5 G/G η Εντέλα στις τελευταίες εξόδους της). Θα ρίξω τα μούτρα μου και θα (ξανα)ποντάρω στον άσο της Μπάρι που υποδέχεται τη ντεφορμέ Κάρμπι στο δεύτερο παιχνίδι του Στέφανο Κολαντουόνο στην τεχνική της ηγεσία. Στο ντεμπούτο του οι «γκαλέτι» κρατούσαν τη νίκη μέχρι το 83ο λεπτό κόντρα στη Σπέτσια αλλά ένα απίθανο αυτογκόλ του Φεντέλε διαμόρφωσε το τελικό 1-1. Οι φιλοξενούμενοι έχουν απολογισμό 0-2-1 τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές.
Στη Serie A, στο Κιέβο-Κάλιαρι, η Κιέβο αγνοεί τη νίκη τις πέντε τελευταίες αγωνιστικές (0-2-3) κι έχει εντός έδρας απολογισμό 2-2-2. Προέκυψαν απουσίες για τον τεχνικός της Ρόλαντο Μαράν καθώς τιμωρημένος είναι ο στόπερ Νταϊνέλι και τραυματίες οι βασικοί μέσοι Μπίρσα (3 γκολ/ 3 ασίστ) και Χετεμάι. Η Κάλιαρι έχει εκτός έδρας απολογισμό 1-0-5. Απουσίες και για τον Ραστέλι, τιμωρημένος είναι ο χαφ Ντεσένα και τραυματίες οι αριστεροί μπακ Μούρου και Πισακάνε, οι μέσοι Ταχτσίδης και Ιονίτα και ο μεσοεπιθετικός Ζοάο Πέδρο. Στην προϊστορία των αναμετρήσεών τους στο «Μπεντεγκόντι» κυριαρχούν οι ισοπαλίες (1-1, 2-1, 0-0, 2-0, 0-0, 0-0 και 1-0). Επιλογή με ρίσκο το Χ.
Η Νάπολι δεν έχει βγάλει διπλό στις οκτώ τελευταίες της επισκέψεις στο «Φρίουλι» (0-4-4) ενώ οι 3/4 τελευταίες αναμετρήσεις της με την Ουντινέζε, ανεξαρτήτου έδρας, ήταν G/G και over 3,5. Η Ουντινέζε με τον Τζίτζι Ντελ Νέρι στην τεχνική της ηγεσία μετρά 5/5 G/G και 4/5 over, έχοντας απολογισμό 2-2-1. Η Νάπολι προέρχεται από 4/5 G/G. Το θετικό είναι πως επανέρχεται ο στόπερ Αλμπιόλ αλλά τέθηκε νοκ άουτ ο φορ Γκαμπιαντίνι. Επιλογή το over 3,5.
Στη Bundesliga η Ντάρμσταντ υποδέχεται την Ίνγκολσταντ και οι μπουκ μας προσφέρουν τον άσο σε τιμές αουτσάιντερ. Οι γηπεδούχοι έχουν εντός έδρας απολογισμό 2-2-1 (η μοναδική ήττα από την πρωτοπόρο Λειψία). Οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν βγάλει διπλό στις 19 τελευταίες τους εξόδους (0-6-13). Στον πάγκο τους θα ντεμπουτάρει ο διαπλανητικά άγνωστος, Μάικ Βάλπουρκις. Υψηλές οι αποδόσεις στoν ο άσο, δύσκολα μπορεί να αγνοηθεί.
Το πλήρες άρθρο στο betshow.com
Κάντε like στη σελίδα του kingbet.net στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Instagram

Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Το κορυφαίο ελληνικό στοιχηματικό portal KingBet.net ανανεώθηκε και είναι διαθέσιμο σε εφαρμογή για συσκευές android και iOS! Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS εδώ και για android εδώ.
 

Τελευταία Νέα