Εμπνέει εμπιστοσύνη ο Σκωτσέζος

Gazzetta team
Εμπνέει εμπιστοσύνη ο Σκωτσέζος

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Ντενίς Μάρκο από το bxpbet.com.
Στο ηλεκτρονικό κατάστημα της PRESSBOX Α.Ε. – www.kingpress.gr μπορείτε να αποκτήσετε ή να ανανεώσετε τη συνδρομή σας με Paysafe, με τις πιστωτικές κάρτες Visa και Mastercard ή μέσωτραπεζικής και ταχυδρομικής επιταγής.
Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα online συστήματα ασφαλείας τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Χαιρετώ, επιβεβαιώθηκε το ποντάρισμα διημέρου που προτάθηκε στην πρώτη απόπειρά μας να ασχοληθούμε με το ATP World Tour Finals. Ορισμένα συμπεράσματα έχουν προκύψει κιόλας, αυτό που κρατώ κυρίως από το εναρκτήριο ματς του Μάρεϊ (θα παραμείνει Νο1 εάν κατακτήσει τον τίτλο) κόντρα στον Τσίλιτς είναι πως μπορεί η απόδοσή του να μην έφτασε στο peak της, αλλά αυτή την στιγμή είναι ο πιο αποτελεσματικός αθλητής τόσο επιθετικά, αλλά κυρίως αμυντικά, σε σημείο που εκτιμώ ότι αυτή την στιγμή δεν πρέπει να υπάρχει ικανότερος αμυντικός από αυτόν σε τόσο υψηλό επίπεδο.
Πάμε όμως στη σημερινή αγωνιστική. Ο Σκωτσέζος στις 16:00 αντιμετωπίζει τον Κέι Νισικόρι (Νο5). Ο Ιάπωνας μπορεί να κέρδισε τον Βαβρίνκα (Νο3) τη Δευτέρα, ωστόσο η εμφάνισή του αυτή δεν αποτυπώνει τη φόρμα που διάγει το τελευταίο δίμηνο. Δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση και έχει πολλές μεταπτώσεις στην απόδοσή του. Εκτιμώ ότι σήμερα θα προσπαθήσει να βάλει δύσκολα στον Μάρεϊ, αλλά αυτή την στιγμή η Σκωτσέζος διάγει την καλύτερη περίοδο της καριέρας του και κυρίως είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση, αξιοπρόσεκτο για τον ίδιο, διότι έχει αποδείξει συχνά κατά το παρελθόν ότι είναι παίκτης ψυχολογίας.
Κόντρα στον Νισικόρι μετράει 7 νίκες και 2 ήττες, θεωρώ πως και σήμερα θα αναδειχθεί νικητής. Ο Ιάπωνας έχει στερέψει από ιδέες, δεν δείχνει σε θέση να κάνει τη… μαγκιά την ώρα που το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης έχει και το κοινό με μέρος του. Σημαντικό στοιχείο κάτι που επιβεβαιώθηκε και κόντρα στον Τσίλιτς που ανά διαστήματα δεν ήταν καλός, αλλά όσες φορές το κοινό των «έσπρωξε» έδειξε να αφυπνίζεται.
Στο δια ταύτα, κράτησα δυο επιλογές από την αναμέτρηση βάσει του μομέντουμ που βρίσκονται οι δυο αντίπαλοι. Το Under 21,5 games και τη νίκη του Μάρεϊ στα δυο σετ. Όπως ανέφερα παραπάνω ο Νισικόρι κατ εμέ είναι ένας αθλητής που μπορεί να δυσκολέψει τον Μάρεϊ, ωστόσο δεν είναι αυτή τη στιγμή στην κατάσταση για να τον φέρει στα όρια του και να τον κερδίσει.
Η συνέχεια στο bxpbet.com

Κάντε like στη σελίδα του kingbet.net στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Instagram
Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Το κορυφαίο ελληνικό στοιχηματικό portal KingBet.net ανανεώθηκε και είναι διαθέσιμο σε εφαρμογή για συσκευές android και iOS! Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS εδώ και για android εδώ.
 

Τελευταία Νέα