Παραναένσε, το δικό μας… σκυλάκι του Παβλόφ

Gazzetta team
Παραναένσε, το δικό μας… σκυλάκι του Παβλόφ

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Γιώργου Καραμάνου από το kingbet.net.
Στο ηλεκτρονικό κατάστημα της PRESSBOX Α.Ε. – www.kingpress.gr μπορείτε να αποκτήσετε ή να ανανεώσετε τη συνδρομή σας με Paysafe, με τις πιστωτικές κάρτες Visa και Mastercard.
Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα online συστήματα ασφαλείας τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Η «Κλασική εξάρτηση» της Ατλέτικο Παραναένσε να χάνει εκτός έδρας και η αλλαγή προπονητή στην Φλουμινένσε, μας επαναφέρουν στο να κοντράρουμε το στανταράκι μας, που πάντα δικαιώνει στις εξόδους του.
Στα ελληνικά έχουμε ονομάσει το φαινόμενο ως «Κλασική εξάρτηση». Ουσιαστικά το πείραμα που εφάρμοσε στο σκυλάκι του ο Ρώσος -βασανιστής ουσιαστικά ζώων για χάρη της επιστήμης- Ιβαν Παβλόφ, είχε να κάνει με το εξής: «Αν τα ουδέτερα και τα ανεξάρτητα ερεθίσματα συνδέονται επανειλημμένα, τα δυο ερεθίσματα γίνονται συνειρμικά και ο οργανισμός αρχίζει να παράγει μία συμπεριφορική απάντηση».
Ωραία και αφού κάψαμε το κεφάλι μας με τα παραπάνω, ας δούμε ποια μπορεί να είναι η πρακτική-στοιχηματική εφαρμογή τους στην περίπτωση της Ατλέτικο Παραναένσε. Μα φυσικά το ότι η κορυφαία εντός έδρας ομάδα του Μπραζιλεϊράο, όταν απομακρύνεται από την «Αρένα ντα Μπαϊσάντα», μεταμορφώνεται σε ομαδούλα υποβιβασμού.
Μετράει εννέα εκτός έδρας ήττες στη σειρά και έχει σκοράρει μόνο στην τελευταία, στο 3-2, από την Βιτόρια Μπαΐα. Κι εκεί πήγε να μας την κάνει αρχικά, καθώς προηγήθηκε, αλλά τελικά δικαίωσε και την προηγούμενη πρότασή μας. Με μόλις επτά από τους συνολικά 51 πόντους της σεζόν να έχουν αποκτηθεί εκτός έδρας, απλά η Παραναένσε οφείλει να ηττηθεί ξανά.
Και αυτά με την γηπεδούχο Φλουμινένσε να καίγεται για νίκη (σ.σ.: εχει έξι αγωνιστικές χωρίς τρίποντο), ώστε να κυνηγήσει την εξάδα και το Κόπα Λιμπερταδόρες και να πηγαίνει στη μάχη με νετεμπούτο καινούργιου κόουτς (σ.σ.: με τον θρύλο του club Μαρσάο ως υπηρεσιακό). Το άλλο δεδομένο της υπόθεσης είναι ότι και η «Φλου» δέχεται πανεύκολα γκολ, έχοντας παραβιαστεί η εστία της από δύο φορές το λιγότερο στα επτά από τα οκτώ πρόσφατα ματς της εντός, με αντίστοιχα αυτά τα επτά να είναι Over.
Το πλήρες άρθρο στο kingbet.net
Κάντε like στη σελίδα του kingbet.net στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Instagram

Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Το κορυφαίο ελληνικό στοιχηματικό portal KingBet.net ανανεώθηκε και είναι διαθέσιμο σε εφαρμογή για συσκευές android και iOS! Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS εδώ και για android εδώ.
 

Τελευταία Νέα