Πόσο πιο χαμηλά στην «King Bet» της Τρίτης

Gazzetta team
Πόσο πιο χαμηλά στην «King Bet» της Τρίτης

bet365

Η κορυφαία στοιχηματική εφημερίδα κυκλοφορεί κάθε Τρίτη και Παρασκευή στα περίπτερα με την κορυφαία στοιχηματική ομάδα, προτάσεις για όλα τα ματς, πλούσια στατιστικά, πίνακες και πλήρη ρεπορτάζ!
Στο ηλεκτρονικό κατάστημα της PRESSBOX Α.Ε. – www.kingpress.gr μπορείτε να αποκτήσετε ή να ανανεώσετε τη συνδρομή σας με Paysafe, με τις πιστωτικές κάρτες Visa και Mastercard.
Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα online συστήματα ασφαλείας τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Ιταλία εναντίον Γερμανίας απόψε στο Μιλάνο. Στη συγκεκριμένη πόλη έγιναν τα 3 από τα 20 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της Ιταλίας (σκόραρε και στα είκοσι, εννέα νίκες). Κοινό στοιχείο των τριών αυτών αγώνων ήταν το γκολ/γκολ. Κοινό στοιχείο των δύο πιο πρόσφατων αναμετρήσεών της στη μεγαλύτερη σε πληθυσμό ιταλική πόλη μετά τη Ρώμη, το ότι έληξαν με σκορ 1-1.
Δεύτερο κοινό των δύο πιο πρόσφατων αυτών ματς, που συνδέεται και με το αποψινό, είναι το ότι έγιναν την ίδια ή σχεδόν την ίδια ημερομηνία, 16 και 15 του μηνός: πρόπερσι εναντίον της Κροατίας και το ’13 απέναντι στη… Γερμανία. Σαν σήμερα δηλαδή πριν από τρία χρόνια. Οι συμπτώσεις όμως δεν σταματούν, καθώς το 1-1 ήταν το αποτέλεσμα και της πιο πρόσφατης συνάντησής τους, πριν από τεσσερισήμισι μήνες στο Μπορντό, όπου μετά από επτά χαμένα πέναλτι η Γερμανία πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του Euro.
Νοέμβρη (12 του μηνός) είχαν συναντηθεί τελευταία φορά σε βρετανικό έδαφος η Αγγλία με την Ισπανία, το έτερο δυνατό φιλικό της βραδιάς. Ηταν πριν από πέντε χρόνια όταν ο Λάμπαρντ έδωσε τη νίκη στους γηπεδούχους με γκολ στο 49’. Από τότε βρέθηκαν άλλη μία φορά, πέρσι τον Νοέμβριο (13), με την Ισπανία να σημειώνει την τέταρτη νίκη της στις πέντε τελευταίες συγκρούσεις τους, 2-0 στο Αλικάντε (72’, 84), και το συγκεκριμένο ζευγάρι να φτάνει τα οκτώ διαδοχικά No Goal.
Πρώτος αγώνας την Πέμπτη για τα πλέι οφ στην Α’ Σουηδίας. Η πρωταθλήτρια του 2011 και ερχόμενη από δύο νίκες Χέλσινγκμποργκ φιλοξενείται από την κάτοχο του τίτλου το 2000 και ερχόμενη από μία νίκη στις έξι τελευταίες αγωνιστικές στη Β’, Χάλμσταντ. Ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί το μεσημέρι της Κυριακής.
Το πρώτο της πρωτάθλημα μετά από 22 χρόνια πλησιάζει η Παλμέιρας στη Βραζιλία. Μεθαύριο όμως, τέσσερις αγωνιστικές πριν από την ολοκλήρωση της σεζόν, παίζει στην έδρα της Ατλέτικο Μινέιρο, με την οποία έχει 9 ήττες στις 10 τελευταίες συναντήσεις τους! Επιπλέον, η Μινέιρο έχει 13 επιτυχίες (και 3 ισοπαλίες) στις 16 πιο πρόσφατες εντός έδρας υποχρεώσεις της, ενώ η Παλμέιρας δεν νίκησε την τελευταία τετραετία ως φιλοξενούμενη σε αυτήν ή κοντά σε αυτήν την ημερομηνία: Φλαμένγκο 1-1 (2012), Παϊσαντού 1-0 (2013), Σάο Πάολο 2-0 (2014), Ατλέτικο Παραναένσε 3-3 (2015).
Προτείνουν
Χρήστος Σωτηρακόπουλος: Στοίχημα για τον Ζοσέ Μουρίνιο
Billaras (Betsellers): Τελείωσε η λογική
Φώντας Τσούνης (ΣτοιΧηθείτε): Βραζιλιάνοι στην ευθεία
Θανάσης Κυλώνης (Πασπαρτού): Ανώδυνη ήττα, απόλυτα βολική
Βασίλης Μπανιάς (Με τετράγωνη λογική): Η ποιότητα της Χέλσινμποργκ
Γιάννης Καρατζαφέρης (ARTίστες): To διπλό από την Περσία
Πάνος Παπατσώρης (ARTίστες): Μονόδρομος η νίκη
Κοσμάς Παπαϊωάννου (DNA): Συνεχίστηκε η βροχή από γκολ
Νίκος Κουλιανός (Είναι τρελοί αυτοί οι Βόρειοι): Λατρεύουν να τον μισούν
Φώτης Πλιάκος (Είναι τρελοί αυτοί οι Βόρειοι): Η… κατάθλιψη του Μέσι
Γιάννης Τσαούσης, Κώστας Βαϊμάκης (Fight Club): Ο λαϊκισμός της επιλεκτικής αυστηρότητας
Αναλύουν
Γιάννης Αλυσανδράτος, Σταύρος Πραβής και Δημήτρης Κοντοές: Επαναληπτικοί με φαβορί
Μάρκος Xάννα: Η Μεσόγειος… φλέγεται
Νίκος Κοτσαρίνης: Υψηλά εμπόδια για τους Θεσσαλονικείς
Μίλτος Ζωγράφος: Παίζουν τη χρονιά
Δημήτρης Λεωνίδης: Να βγει η υποχρέωση
Γιώργος Καραμάνος : Ψάχνει τίτλο και 15 γκολ η Παλμέιρας
Θοδωρής Βασίλης : Ανώτερη η Σαν Λορέντζο
Δημήτρης Σιώρης: Σε «ελεύθερη» πτώση η Σεογκνάμ
Κάντε like στη σελίδα του kingbet.net στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Instagram

Το κορυφαίο ελληνικό στοιχηματικό portal KingBet.net ανανεώθηκε και είναι διαθέσιμο σε εφαρμογή για συσκευές android και iOS! Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS εδώ και για android εδώ.
Για όλα τα ματς, με πλούσια στατιστικά, πίνακες, πλήρες ρεπορτάζ και στήλες με προτάσεις θα βρείτε στις σελίδες της «King Bet» που κυκλοφορεί κάθε Τρίτη και Παρασκευή στα περίπτερα!
 

Τελευταία Νέα