Εθνικές και... Κύπελλο Γαλλίας

Gazzetta team
Εθνικές και... Κύπελλο Γαλλίας

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Θανάση Κυλώνη από το betplayergr.com .
Στο ηλεκτρονικό κατάστημα της PRESSBOX Α.Ε. – www.kingpress.gr μπορείτε να αποκτήσετε ή να ανανεώσετε τη συνδρομή σας με Paysafe, με τις πιστωτικές κάρτες Visa και Mastercard.
Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα online συστήματα ασφαλείας τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Νέο τζακ-ποτ στο Τζόκερ μπορεί να μην έγινε προχθές, ένας συμπολίτης από τον Εύοσμο έκανε την μπάζα της ζωής του και σε καλή του μεριά, η στήλη όμως το έκανε το… καθήκον της χθες, με 0/3 στις επιλογές από τα ματς των προκριματικών του Μουντιάλ.
Το Μαυροβούνιο αν και προηγήθηκε 0-2 στο ημίχρονο «κατάφερε» να δεχθεί 3 γκολ στο β’ μέρος από τους άποντους μέχρι χθες Αρμένιους, η Γαλλία γύρισε το ματς με την ελλιπή Σουηδία αλλά έμεινε στο 2-1, ενώ στο Βουκουρέστι η Πολωνία έβγαλε μόνη της το over, με τους Ρουμάνους να μένουν «άσφαιροι». Είπαμε, τα ματς των Εθνικών ομάδων για πολλά-πολλά δεν είναι.
Λίγα έπαιξα, λίγα έχασα, λίγα θα παίξω και το ΣΚ, αφού από την άλλη Παρασκευή ξεκινά και πάλι η φουλ δράση σε όλα τα πρωταθλήματα (εκτός απ’ το δικό μας φυσικά, αν και δε νομίζω να λείψει σε πολλούς αυτή η παρωδία που παίζεται στην Ελλάδα εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων), για έναν μήνα γεμάτο μέχρι και την διακοπή των Χριστουγέννων. Από όλο το πρόγραμμα του ΣΚ, το παιχνίδι όπου η απόδοση του αουτσάιντερ προκαλεί περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο, είναι το σημερινό Κροατία-Ισλανδία. Ντέρμπι κορυφής του ομίλου ανάμεσα σε δυο ισόβαθμες ομάδες, το οποίο θα διεξαχθεί στο άδειο «Μάξιμιρ» λόγω της τιμωρίας των Κροατών. Σύμφωνοι, είναι σαφώς πιο ταλαντούχοι από τους Ισλανδούς, όμως δεν στέκει το 1.40 στον άσο, όταν οι Ισλανδοί έχουν δώσει εξαιρετικά δείγματα γραφής τα τελευταία χρόνια. Μια χαρά ξεκίνησαν στα προκριματικά, στο Euro έφτασαν μέχρι τους «8» αφήνοντας έξω την Αγγλία, ενώ με τους Κροάτες έχουν και… προηγούμενα από τα μπαράζ για το Μουντιάλ της Βραζιλίας. Και οι δύο έχουν σημαντικές απουσίες, ωστόσο οι Ισλανδοί δεν στηρίζονται τόσο πολύ σε κάποιους μεμονωμένους παίκτες, είναι περισσότερο ομάδα συγκριτικά με τους Κροάτες, οι οποίοι έχουν αρκετά αστέρια στο ρόστερ τους. Σήμερα όμως θα στερηθούν τις υπηρεσίες των αμυντικών Λόβρεν, Στρίνιτς και του φορ Κάλινιτς, ενώ ο Μόντριτς κάνει την επανεμφάνισή του ύστερα από την επέμβαση που τον κράτησε εκτός γηπέδων για ένα μήνα. Όπως και να το δει κανείς, το 8.00+ στο διπλό είναι υπερβολικό, συνεπώς αξία υπάρχει και στις καλύψεις του (Χ2, DNB).
Το Αυστρία-Ιρλανδία είναι από τα πιο αμφίρροπα ματς της ημέρας, θα γίνει σε ένα κατάμεστο από οπαδούς και των δύο ομάδων «Ερνστ Χάπελ», με τους γηπεδούχους να θέλουν μόνο νίκη, ευρισκόμενοι ήδη στο -3 από την 2η Ιρλανδία. Με σημείο δεν μπλέκω, τα στατιστικά όμως και των δύο ομάδων οδηγούν ξεκάθαρα στο over, το οποίο προσφέρεται σε εξαιρετικές τιμές, στο 2.20+. Οι Αυστριακοί έρχονται από 4 σερί over-g/g, τα δυο τελευταία μάλιστα ξέφυγαν στο over 3,5, ενώ οι Ιρλανδοί παρά την απόσυρση του αρχισκόρερ τους Ρόμπι Κιν παραμένουν παραγωγικοί, μετρώντας 4 over στα 5 τελευταία παιχνίδια τους.
Το πλήρες άρθρο στο betplayergr.com
Κάντε like στη σελίδα του kingbet.net στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Instagram

Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Το κορυφαίο ελληνικό στοιχηματικό portal KingBet.net ανανεώθηκε και είναι διαθέσιμο σε εφαρμογή για συσκευές android και iOS! Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS εδώ και για android εδώ.
 

Τελευταία Νέα