Στον τόπο του μαρτυρίου στην επετειακή «King Bet» της Τρίτης

Gazzetta team
Στον τόπο του μαρτυρίου στην επετειακή «King Bet» της Τρίτης

bet365

Η κορυφαία στοιχηματική εφημερίδα κυκλοφορεί κάθε Τρίτη και Παρασκευή στα περίπτερα με την κορυφαία στοιχηματική ομάδα, προτάσεις για όλα τα ματς, πλούσια στατιστικά, πίνακες και πλήρη ρεπορτάζ!
Στο ηλεκτρονικό κατάστημα της PRESSBOX Α.Ε. – www.kingpress.gr μπορείτε να αποκτήσετε ή να ανανεώσετε τη συνδρομή σας με Paysafe, με τις πιστωτικές κάρτες Visa και Mastercard.
Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα online συστήματα ασφαλείας τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Το χιλιοστό τεύχος της King Bet συμπίπτει με τις προεδρικές εκλογές στις Ηνωμένες Πολιτείες (δεν είναι σύμπτωση που η… Χίλια-ρι είναι φαβορί), αλλά και ένα χαλαρό στοιχηματικό τριήμερο, όπου οι δεκαέξι όμιλοι του Λιγκ Τρόφι ολοκληρώνονται και ορισμένες ομάδες ξεφορτώνονται το βάρος μιας διοργάνωσης που απέσπασε άσχημες κριτικές. Υπάρχει και η πρώτη από τις τέσσερις αγωνιστικές που υπολείπονται για το πέρας της Β’ Βραζιλίας, εκεί όπου η Βάσκο Ντα Γκάμα, όπως και τις δύο προηγούμενες φορές που υποβιβάστηκε (2009, 2014), φιλοδοξεί να επανέλθει άμεσα στην ανώτατη κατηγορία. Το φιλικό της Εθνικής μας με τη Λευκορωσία την Τετάρτη και αυτό ανάμεσα στην Ολλανδία και το Βέλγιο την ίδια μέρα μας βάζουν στο κλίμα της τέταρτης αγωνιστικής της ευρωπαϊκής ζώνης των προκριματικών του Μουντιάλ, η οποία ξεκινά την Παρασκευή και ολοκληρώνεται την Κυριακή.
Η απουσία κορυφαίων πρωταθλημάτων και κατηγοριών από το πρόγραμμα μας δίνει τη δυνατότητα να αναπολήσουμε τα δημιουργικά μας χρόνια στην εφημερίδα, από εκείνη την 23η Μαρτίου του 2006 που κυκλοφορήσαμε για πρώτη φορά στα περίπτερα. Εγώ και ο Λυκάκης είμαστε οι μόνοι από τη εσωτερική συντακτική ομάδα που μπορούμε να ξέρουμε τι έγινε την προηγούμενη της κυκλοφορίας του πρώτου φύλλου, σε εκείνη την… εφιαλτική νύχτα. Παρά τις παραλείψεις του πρώτου τεύχους, κάποιοι κολλήσατε από τότε. Κάποιοι τη μάθατε μετά. Οπως συνέβη και με πολλούς από τους συνεργάτες μας, από τους οποίους ζητήσαμε να γράψουν δυο λόγια για την επέτειο των χιλίων φύλλων. Τα μαζέψαμε και τα βάλαμε όλα σε ένα δισέλιδο. Και επειδή ξέρουμε ότι αν τα διαβάζατε διαδικτυακά θα γράφατε και το κάτι τις σας από κάτω, το κάναμε εμείς για σας.
Η εφημερίδα δεν είναι αυτή που ήταν. Η στοιχηματική προσέγγιση έχει αλλάξει. Οι επιλογές πλήθυναν. Η παρουσία στατιστικών στοιχείων είναι πλέον επιβεβλημένη. Ο παίκτης έμαθε. Απέκτησε εμπειρία. Οπως και οι συντάκτες. Το ότι είμαστε στο χιλιοστό φύλλο οφείλεται στους συντάκτες και τους αναγνώστες. Αν κάτι από τα δύο ήταν αδύναμο, δεν θα τα είχαμε καταφέρει. Να όμως, που είμαστε εδώ, να λέμε ότι είμαστε χιλιάρηδες. Και το χαιρόμαστε. Καλή μας συνέχεια.
Προτείνουν
Χρήστος Σωτηρακόπουλος: Ξανά στις εθνικές μάχες
Billaras (Betsellers): Εσκασαν ρουκέτες
Φώντας Τσούνης (ΣτοιΧηθείτε): Τρεις και σήμερα
Θανάσης Κυλώνης (Πασπαρτού): «Σεντόνι» με άρωμα… γυναίκας
Βασίλης Μπανιάς (Με τετράγωνη λογική): Μπορεί να συνδυάσει άσο με over
Γιάννης Καρατζαφέρης (ARTίστες): Φεστιβάλ τερμάτων στο Αμστερνταμ
Πάνος Παπατσώρης (ARTίστες): Επιστροφή Φαλκάο με γκολ
Κοσμάς Παπαϊωάννου (DNA): Τα προκριματικά των εκπλήξεων
Νίκος Κουλιανός (Είναι τρελοί αυτοί οι Βόρειοι): Υπάρχουν κι άλλες… Λέστερ
Φώτης Πλιάκος (Είναι τρελοί αυτοί οι Βόρειοι): Τέσσερα Χ και ένα διπλό
Σάββας Σπανούδης(Νενικήκαμεν): Η χώρα των δασών
Γιάννης Τσαούσης, Κώστας Βαϊμάκης (Fight Club): Ηταν κάποτε ένα ντέρμπι...
Αναλύουν
Mάκης Μηνδρινός, Γιάννης Αλυσανδράτος και Σταύρος Πραβής: Νέος προπονητής στην Γκρίμσμπι
Μάρκος Xάννα: Υπερασπίζονται το πλεονέκτημα οι Χοκς
Νίκος Κοτσαρίνης: Μάχη κορυφής στο «Αλεξάνδρειο»
Γιάννης Καραγιάννης: Στα καλύτερά της
Λευτέρης Ντανοβασίλης: Τα προβλήματα φέρνουν σερί
Ερμής Καραουλάνης: Ρίχνει την… ετοιμοθάνατη Σαμπάιο
Γιώργος Φίλιππος Βακόνδιος: Προελαύνουν οι «ισπάνος»
Δημήτρης Σιώρης: «Βγάζει» αντίδραση η Μέλμπουρν
Βαγγέλης Κώστογλου: Προβάδισμα στις… έδρες
Κάντε like στη σελίδα του kingbet.net στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Instagram

Το κορυφαίο ελληνικό στοιχηματικό portal KingBet.net ανανεώθηκε και είναι διαθέσιμο σε εφαρμογή για συσκευές android και iOS! Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS εδώ και για android εδώ.
Για όλα τα ματς, με πλούσια στατιστικά, πίνακες, πλήρες ρεπορτάζ και στήλες με προτάσεις θα βρείτε στις σελίδες της «King Bet» που κυκλοφορεί κάθε Τρίτη και Παρασκευή στα περίπτερα!

 

Τελευταία Νέα