Όπως την τελευταία μέρα στο σχολείο

Gazzetta team
Όπως την τελευταία μέρα στο σχολείο

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Φώτη Πλιάκου από το betshow.com .
Στο ηλεκτρονικό κατάστημα της PRESSBOX Α.Ε. – www.kingpress.gr μπορείτε να αποκτήσετε ή να ανανεώσετε τη συνδρομή σας με Paysafe, με τις πιστωτικές κάρτες Visa και Mastercard.
Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα online συστήματα ασφαλείας τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών.
Άκρως ικανοποιητικό το χθεσινό 4/5 στις βασικές επιλογές της στήλης. Φυσικά θα κάναμε λόγο για πάρτι εάν η Εϊμπαρ και η Λας Παλμας δεν ήταν τόσο άστοχες κι έβγαζαν το over 3,5.
Τεσπά, πάμε να δούμε τι θα κρατήσουμε σήμερα.
Καταρχάς κλάσικ ιταλική πεντάδα.
Ξεκινάω με το παιχνίδι της «lunch time» ζώνης, το Πεσκάρα-Εμπολι. Οι φιλοξενούμενοι έχουν σκοράρει, μόνο, σε ένα από τα 12 παιχνίδια τους στη Serie A και οι γηπεδούχοι απέτυχαν να βάλουν γκολ τις 4/7 τελευταίες αγωνιστικές. Επιλογή το under 1,5.
Στο Κιέβο-Γιουβέντους οι γηπεδούχοι δείχνουν να κάνουν κοιλιά και αγνοούν τη νίκη τις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές (0-2-2). Στο «Μπεντεγκόντι» έχουν απολογισμό 2-2-1 έχοντας σκοράρει και στα πέντε παιχνίδια, και μετρώντας 4/5 G/G. Στη Γιουβέντους επικρατεί γκρίνια μετά την ισοπαλία με τη Λυών (1-1) στο Champions League. To G/G δείχνει εφικτό και σίγουρα είναι καλοπληρωμένο.
Με την ισοπαλία που παραχώρησε στη Ραπίντ Βιέννης (2-2 αν και προηγούνταν με 2-0 μέχρι το 85ο λεπτό) η Σασουόλο συμπλήρωσε οκτώ σερί G/G στις τελευταίες της αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις. Η Αταλάντα είναι η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος και τρέχει αήττητο σερί έξι αγώνων (5-1-0). Κι εδώ κρατάω το G/G.
Η συνέχεια στο betshow.com
Κάντε like στη σελίδα του kingbet.net στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Instagram

Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Το κορυφαίο ελληνικό στοιχηματικό portal KingBet.net ανανεώθηκε και είναι διαθέσιμο σε εφαρμογή για συσκευές android και iOS! Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS εδώ και για android εδώ.
 

Τελευταία Νέα