Clasico εξομάλυνσης στην «King Bet» της Παρασκευής

Gazzetta team
Clasico εξομάλυνσης στην «King Bet» της Παρασκευής

bet365

Η κορυφαία στοιχηματική εφημερίδα κυκλοφορεί κάθε Τρίτη και Παρασκευή στα περίπτερα με την κορυφαία στοιχηματική ομάδα, προτάσεις για όλα τα ματς, πλούσια στατιστικά, πίνακες και πλήρη ρεπορτάζ!
Στο ηλεκτρονικό κατάστημα της PRESSBOX Α.Ε. – www.kingpress.gr μπορείτε να αποκτήσετε ή να ανανεώσετε τη συνδρομή σας με Paysafe, με τις πιστωτικές κάρτες Visa και Mastercard.
Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα online συστήματα ασφαλείας τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Εκείνο το 3-0 πριν από δυόμισι χρόνια στο «Καραϊσκάκης» είναι η μοναδική επιτυχία του Παναθηναϊκού στην έδρα του αιώνιου εχθρού του στις δέκα τελευταίες μονομαχίες τους στο Φάληρο. Το ντέρμπι ανάμεσα στις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, όπως τουλάχιστον καταδεικνύει η βαθμολογία, διεξάγεται την Κυριακή το απόγευμα. Εως τότε ίσως έχει μπει ανάμεσά τους η καλύτερη εκτός Αττικής ομάδα της Σούπερ Λίγκας: στις τρεις του Σαββάτου ο ΠΑΣ υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης των πέντε ηττών στις επτά έως τώρα αγωνιστικές, αλλά και των τεσσάρων διπλών στις έξι πιο πρόσφατες παρουσίες του στα Γιάννενα.
Εξίμισι χιλιόμετρα απέχει το γήπεδο της Αρσεναλ από αυτό της Τότεναμ και το μεσημέρι της Κυριακής (12 νταν) το βόρειο τμήμα του Λονδίνου θα είναι «busy». Μια Αρσεναλ που μετά το 3-4 από τη Λίβερπουλ στο πρώτο παιχνίδι στη σεζόν, δεν ξανάχασε (15 ματς). Και μια Τότεναμ που είναι η μοναδική ομάδα στην Πρέμιερ Λιγκ που δεν έχει ηττηθεί (10 αγώνες). Μία ώρα μετά τη λήξη της αναμέτρησης στο «Εμιρεϊτς», η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αγωνίζεται εκεί από που έφυγε ηττημένη με 2-1πέρσι και πρόπερσι, στο «Λίμπερτι» της Σουόνσι, την οποία έχει κερδίσει μόνο δύο φορές εκτός έδρας (σε 13 αγώνες).
Σαράντα νοκ άουτ αναμετρήσεις (σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί επαναληπτικός) διεξάγονται για τον πρώτο γύρο του αγγλικού Κυπέλλου, και ενώ έχουν γίνει ήδη έξι προκριματικοί. Σε όλους αγωνίστηκε η Ουέστφιλντς, η ομάδα που βρίσκεται πιο χαμηλά από όλους, στην ένατη κατηγορία. Ο σύλλογος από το Χέρεφορντ, που φοράει τα χρώματα της Γουέστ Χαμ διότι οι νεαροί που την ίδρυσαν το 1966 θαύμαζαν τους διεθνείς Μουρ, Πίτερς και Χερστ (όλοι της Γουέστ Χαμ και όλοι στην εθνική που τρεις μήνες νωρίτερα είχαν κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο), υποδέχεται την τρεις κλίμακες ανώτερη και περισσότερο γνωστή μας λόγω κουπονιού, Κέρσον.
Η φιλοξενούμενη (Κέρσον), η οποία πέρσι τερμάτισε στην υψηλότερη θέση της ιστορίας της (11η στη Νάσιοναλ Λιγκ Βορρά), εδρεύει στο Αστον Αντερ Λάιν, την πόλη των 45.000 κατοίκων που βρίσκεται δίπλα (7 χλμ.) από το «Ιτιχάντ» (Μάντσεστερ Σίτι). Πέρα όμως από τις άσημες ομάδες που λόγω της φετινής πορείας τους στο Κύπελλο ζουν μέρες δόξας και ονειροπόλησης, έχουμε και πιο επαγγελματικές μονομαχίες: τρία ματς αποτελούνται αμιγώς από ομάδες της Λιγκ 1 και τέσσερις αμιγώς από συλλόγους της Β’, που είναι και οι ανώτερες κατηγορίες που συναντάμε σε αυτήν τη φάση.
Προτείνουν
Χρήστος Σωτηρακόπουλος: Προβάδισμα η Αρσεναλ
Billaras (Betsellers): Εμπνευση, τρέλα, απόδοση!
Φώντας Τσούνης (ΣτοιΧηθείτε): Σουηδικά σενάρια
Θανάσης Κυλώνης (Πασπαρτού): Ηρακλής είσαι…
Βασίλης Μπανιάς (Με τετράγωνη λογική): Απειλεί η «Μπότα»
Γιάννης Καρατζαφέρης (ARTίστες): Η ευκαιρία της Μπόρνμουθ
Πάνος Παπατσώρης (ARTίστες): Οι «λύκοι» που έγιναν… γατάκια
Κοσμάς Παπαϊωάννου (DNA): 80% ίδιο σημείο σε ημίχρονο και τελικό!
Νίκος Κουλιανός (Είναι τρελοί αυτοί οι Βόρειοι): Σεβασμός στη Σεβίλλη
Φώτης Πλιάκος (Είναι τρελοί αυτοί οι Βόρειοι): Είναι αδύνατον να μην ποντάρεις στο over
Γιάννης Τσαούσης, Κώστας Βαϊμάκης (Fight Club): Δύσκολοι καιροί για πρίγκιπες
Αναλύουν
Mάκης Μηνδρινός: Οι παραδόσεις είναι... για να περνάνε!
Bαγγέλης Λυκάκης: Η τέχνη της επίθεσης
Πάνος Γαρίδης: Ωρα για ξέσπασμα
Γεράσιμος Μανωλίδης: Συνάντηση ανίκητων!
Νίκος Μπέλτσος: «Γειτονικό» εμπόδιο για τον Αγιαξ
Μάρκος Xάννα: Επιστροφή στο σπίτι
Νίκος Κοτσαρίνης: Απτόητη η Μπεσίκτας
Γιώργος Ντυμένος: Ξεκούραστοι εν όψει Φαλήρου
Γιάννης Πολυχρονιάδης: Στον αστερισμό της Σπάρτης
Γιάννης Αλυσανδράτος: Ντεμπούτο Τζόις στη Γουίγκαν
Δημήτρης Κοντοές: «Βίοι» αντίθετοι
Γιάννης Καραγιάννης: Επιστροφή στη… ρουτίνα
Χρήστος Στεργίου: Χάρμα ιδέσθαι η Μονακό
Κώστας Φώτης: Σπάει το σερί
Νίκος Γκουτζιούρης: Το... απόρθητο κάστρο της Αλταχ
Γιώργος Πετρίδης: Αγριεμένοι «δράκοι» στο ντέρμπι
Μίλτος Ζωγράφος: Βόρειοι και Νότιοι...
Αντώνης Οικονομίδης: Do a… Leicester!
Ντενίς Μάρκο: «Πρώτη» για τον Βάντερμπιστ
Λευτέρης Ντανοβασίλης: Είναι το κρύο τσουχτερό
Κωνσταντίνος Καραναστάσης: «Λάθη» σε value αποδόσεις
Σταμάτης Δημάκης: Η «κατάρα» του Supporters Shield
Γιώργος Καραμάνος : Ρεφάρει για τίτλο η Παλμέιρας
Γιώργος Φίλιππος Βακόνδιος: Τα δίνουν όλα για την οχτάδα
Θοδωρής Βασίλης: Θυμίζει νεκροταφείο η Μπόκα
Ερμής Καραουλάνης: Μάχες σε όλα τα μέτωπα
Δημήτρης Σιώρης: Ωρα αποδείξεων στο Σίδνεϊ
Κάντε like στη σελίδα του kingbet.net στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Instagram

Το κορυφαίο ελληνικό στοιχηματικό portal KingBet.net ανανεώθηκε και είναι διαθέσιμο σε εφαρμογή για συσκευές android και iOS! Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS εδώ και για android εδώ.
Για όλα τα ματς, με πλούσια στατιστικά, πίνακες, πλήρες ρεπορτάζ και στήλες με προτάσεις θα βρείτε στις σελίδες της «King Bet» που κυκλοφορεί κάθε Τρίτη και Παρασκευή στα περίπτερα!
 

Τελευταία Νέα