Μπαλο(τέλεια) Νις και στην Ευρώπη

Gazzetta team
Μπαλο(τέλεια) Νις και στην Ευρώπη

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Νίκου Κουλιανού από το betshow.com.
Στο ηλεκτρονικό κατάστημα της PRESSBOX Α.Ε. – www.kingpress.gr μπορείτε να αποκτήσετε ή να ανανεώσετε τη συνδρομή σας με Paysafe, με τις πιστωτικές κάρτες Visa και Mastercard.
Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα online συστήματα ασφαλείας τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Μπήκαμε στην 4η αγωνιστική και στο EuropaLeague.Οι όμιλοι βρίσκονται κυριολεκτικά στην κόψη του ξυραφιού και τα λάθη πλέον είναι καθοριστικά. Από το σημερινό πρόγραμμα, ξεχωρίσαμε συνολικά 10 ματς, πάμε να τα δούμε.
ΖΟΡΙΑ ΛΟΥΑΝΣΚ – ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ: Κλειστό ματς περιμένουμε στην Ουκρανία. Δεν είναι τυχαίο,ότι τόσο η Ζόρια αλλά και η Φέγενορντ έχουν μόνο under,στα ματς του ομίλου.Λογικά θα χουμε ακόμα ένα ματς που θα κριθεί στο ένα, το πολύ δύο γκολ,under.
ΑΣΤΑΝΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τα ρέστα της παίζει η Αστάνα στο ματς με τον Ολυμπιακό.Οι ερυθρόλευκοι ξεκουράζουν κάποια από τα βαριά τους χαρτιά(Φορτούνης, Ντα Κόστα , Μιλιβόγεβιτς), ενόψει ντέρμπι με Παναθηναικό.Το γήπεδο έχει πλαστικό χλοοτάπητα και ίσως δυσκολέψει τον Ολυμπιακό. Κοιτάμε προς έδρα πλευρά.
ΜΑΚΑΜΠΙ Τ.Α – ΑΛΚΜΑΑΡ: Οι αποδόσεις θεωρώ ότι αδικούν τους φιλοξενούμενους. Η Χάποελ μπορεί να έβγαλε διπλό στο Αλκμάαρ,αλλά δεν είναι τόσο καλύτερη των Ολλανδών και αυτή την φορά θα έχει και την πίεση της έδρας. Οι αποδόσεις στο Χ2, μας κάνουν και θα εμπιστευτούμε τους πολύπειρους Ολλανδούς,στο τελευταίο τους χαρτί για να μείνουν στο κόλπο της πρόκρισης.
ΑΟΥΣΤΡΙΑ Β. – ΡΟΜΑ: Σε τρελή φόρμα η Αούστρια. Η ομάδα της Βιέννης έχει πατήσει γκάζι και ισοπεδώνει όποιον βρει μπροστά της. Σε κάθε περίπτωση σκοράρει εύκολα και περιμένουμε να κάνει το ίδιο και με την Ρόμα. Η ομάδα του Σπαλέτι μπορεί να έρχεται από το 0-0 με την Έμπολι, αλλά αυτό ήταν μάλλον τυχαίο γεγονός καθώς έχασε σωρεία ευκαιριών. Πάμε με το over 3,5 γκολ.
Το πλήρες άρθρο στο betshow.com
Κάντε like στη σελίδα του kingbet.net στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Instagram

Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Το κορυφαίο ελληνικό στοιχηματικό portal KingBet.net ανανεώθηκε και είναι διαθέσιμο σε εφαρμογή για συσκευές android και iOS! Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS εδώ και για android εδώ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα