Η Σεβίλλη της Ευρώπης

Gazzetta team
Η Σεβίλλη της Ευρώπης

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Σταμάτη Δημάκη από το betplayergr.com .
Στο ηλεκτρονικό κατάστημα της PRESSBOX Α.Ε. – www.kingpress.gr μπορείτε να αποκτήσετε ή να ανανεώσετε τη συνδρομή σας με Paysafe, με τις πιστωτικές κάρτες Visa και Mastercard.
Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα online συστήματα ασφαλείας τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Το όνομά της στην Ιστορία έχει γράψει από πέρσι η ομάδα της Ανδαλουσίας, αφού έγινε η μόνη ομάδα που έχει κατακτήσει τρεις σερί φορές το Γιουρόπα Λιγκ.
Η πρώτη θέση στην περσινή διοργάνωση, ήταν και αυτή που της έδωσε την πρόκριση στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ, όπου μετέχει στον όγδοο όμιλο και βρίσκεται πολύ κοντά πλέον στο να εξασφαλίσει και μαθηματικά την παρουσία της στην φάση των «16».
Στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής, έχει εντός έδρας υποχρεώσεις με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ. Η τελευταία δίνει συνεχώς το παρών στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις τα τελευταία χρόνια, σε επίπεδο Τσάμπιονς Λιγκ όμως, δεν έχει να επιδείξει όμως κάποιο σημαντικό αποτέλεσμα σε εκτός έδρας ματς. Οι νίκες που έχει σημειώσει μακριά από το κοινό της έχουν έρθει απέναντι σε θεωρητικά εύκολους αντιπάλους και σε όλες τις δύσκολες έδρες, έχει ηττηθεί.
Η λογική λέει πως και στη σημερινή συνάντηση στην Ανδαλουσία και το «Σάντσεθ Πιθχουάν» δύσκολα θα καταφέρει να πάρει κάτι θετικό. Εκτός απροόπτου η Σεβίλλη θα επικρατήσει, η απόδοση του άσου δεν έχει όμως αξία στα μάτια μου. Πλέον έχει αρχίσει να αφομοιώνει την φιλοσοφία του Χόρχε Σαμπαόλι (ανέλαβε την τεχνική ηγεσία το καλοκαίρι αντί του Ουνάι Εμερι), βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, όπως πιστοποιεί και το αήττητο σερί των 6 αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις (5-1-0 ο απολογισμός της) και το ενδεχόμενο να επιβεβαιώσει το Over 1.5 στο ημίχρονο, θα μπει στο παιχνίδι μου, επιλογή που η απόδοσή της αγγίζει τον τριπλασιασμό.
Το πλήρες άρθρο στο betplayergr.com
Κάντε like στη σελίδα του kingbet.net στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Instagram

Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Το κορυφαίο ελληνικό στοιχηματικό portal KingBet.net ανανεώθηκε και είναι διαθέσιμο σε εφαρμογή για συσκευές android και iOS! Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS εδώ και για android εδώ.
 

Τελευταία Νέα