Μπακαλιάρος με... ελβετική σοκολάτα

Gazzetta team
Μπακαλιάρος με... ελβετική σοκολάτα

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Γιάννη Αλυσανδράτου από το bxpbet.com.
Στο ηλεκτρονικό κατάστημα της PRESSBOX Α.Ε. – www.kingpress.gr μπορείτε να αποκτήσετε ή να ανανεώσετε τη συνδρομή σας με Paysafe, με τις πιστωτικές κάρτες Visa και Mastercard.
Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα online συστήματα ασφαλείας τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών. Για λεπτομέρειες, εδώ!
«Φτωχό» το αγγλικό μεσοβδόμαδο πρόγραμμα, ωστόσο με Τσάμπιονς Λιγκ το βράδυ δεν θα είναι αδιάφορο.
Καταρχάς, δεν πρόκειται να διαβάσετε στήλη μαγειρικής (γέλια). Θα καταλάβετε παρακάτω τι θέλει να πει ο... ποιητής! Κακό το Σ/Κ καμία επιλογή δεν πλήρωσε, με αποτέλεσμα να κλείσουμε με αρνητικό πρόσημο. Σήμερα, ανοίγει η αυλαία του νέου στοιχηματικού τριημέρου και μετά από πολύ καιρό, δεν έχουμε εμβόλιμη στο Νησί. Δύο εξ αναβολής ματσάκια στην αγγλική ημερησία διάταξη, μόνο το Μπρίστολ Ρόβερς - Φλίτγουντ με απασχόλησε ζωηρά.
Η ήττα της πρώτης από την Πιτέρμπορο (άδικη μεν, αλλά τα λάθη κοστίζουν) σηματοδότησε το τέλος ενός δυνατού διμήνου που πήγε στα... κόκκινα. Νομίζω ότι θα χρειαστεί χρόνο έως ότου να επανέλθει σε αυτά τα επίπεδα απόδοσης, ενώ και η ψυχολογία της επηρεάστηκε. Η Φλίτγουντ βρίσκεται σε καλό μουντ (3 νίκες στο πρόσφατο καρέ), ο Ρέσλερ δουλεύει πάρα πολύ στα εκτός και η Μπρίστολ ανήκει στο γκρουπ των ομάδων που μπορεί να χτυπήσει το σύνολό του. Το διπλό φλερτάρει με τις τέσσερις μονάδες και μπήκα σε «πονηρές» σκέψεις...
Στο Τσάμπιονς Λιγκ, η προσωπική μου άποψη είναι ότι δεν χρειάζεστε κανέναν Αλυσανδράτο για να σας πει τι θα παίξετε. Λίγο πολύ όλοι έχουν εικόνα για το τί μέλλει γενέσθαι στα κλαμπ. Αυτό που μου αρέσει να κάνω (όσοι διαβάζετε τη στήλη ξέρετε) είναι να μιλάμε για μπαλίτσα!
Οσον αφορά την περίπτωση της Σίτι, έχω μία μικρή ένσταση στο μοντέλο του Πεπ. Ξεκινάμε με δεδομένο ότι το στιλ που επέλεξε τόσο στην Μπαρτσελόνα, όσο στην Μπάγερν, αλλά και τώρα στη Μάντσεστερ ταυτίζεται σε πάρα πολλά σημεία (δεν είναι ακριβώς το ίδιο). Τούτη τη φορά όμως υπάρχει ένα στοιχείο, που πιστεύω ότι κάνει τη διαφορά. Δεν έχει τους μέσους που θα μπορέσουν να μεταφέρουν στο χορτάρι, στον απόλυτο βαθμό, αυτό που έχει κατά νου ο Ισπανός μάνατζερ. Φάνηκε και στο α' ματς, όπου από κάποιο χρονικό σημείο και μετά χάθηκαν εντελώς οι γραμμές και οι αποστάσεις αυτών. Η Μπάρσα είναι... Μπάρσα!
Στο Ατλέτικο – Ροστόφ, εύκολα ή δύσκολα το φαβορί θα καθαρίσει την παρτίδα και συνάμα την πρόκριση. Οσο αμυντικά και να παίξουν οι Ρώσοι, στην «καυτή» αρένα των «ροχιμπλάνκος» δεν έχουν τύχη να κρατήσουν το μηδέν. Βέβαια, στοιχηματικά όποια επιλογή κινείται γύρω από το σύνολο του Σιμεόνε πληρώνει από λίγο έως ελάχιστα.
Το πλήρες άρθρο στο bxpbet.com
Κάντε like στη σελίδα του kingbet.net στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Instagram

Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Το κορυφαίο ελληνικό στοιχηματικό portal KingBet.net ανανεώθηκε και είναι διαθέσιμο σε εφαρμογή για συσκευές android και iOS! Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS εδώ και για android εδώ.
 

Τελευταία Νέα