Τρεις του Νοέμβρη να περνάς στην «King Bet» της Τρίτης

Gazzetta team
Τρεις του Νοέμβρη να περνάς στην «King Bet» της Τρίτης

bet365

Η κορυφαία στοιχηματική εφημερίδα κυκλοφορεί κάθε Τρίτη και Παρασκευή στα περίπτερα με την κορυφαία στοιχηματική ομάδα, προτάσεις για όλα τα ματς, πλούσια στατιστικά, πίνακες και πλήρη ρεπορτάζ!
Στο ηλεκτρονικό κατάστημα της PRESSBOX Α.Ε. – www.kingpress.gr μπορείτε να αποκτήσετε ή να ανανεώσετε τη συνδρομή σας με Paysafe, με τις πιστωτικές κάρτες Visa και Mastercard.
Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα online συστήματα ασφαλείας τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Πριν από 15 μήνες έχασε τελευταία φορά στο «Πάρκεν» η Κοπεγχάγη. Μετά από εκείνο το 3-2 από τη Γιάμπλονετς, η πρωταθλήτρια Δανίας έπαιξε άλλες 30 φορές εντός και νίκησε στις 24 (έξι ισοπαλίες). Την τιμή να αγωνιστεί στο γήπεδο που έχουν τραγουδήσει από Ρόλινγκ Στόουνς και Ντέιβιντ Μπόουι μέχρι Μάικλ Τζάκσον και Πρινς έχει τώρα και η αγαπημένη μας πρωταθλήτρια Αγγλίας, Λέστερ. Αυτή που πριν από δύο εβδομάδες υποχρέωσε την αυριανή της αντίπαλο στη μοναδική της ήττα την τρέχουσα σεζόν και που ως γνωστόν πάει να κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ (ποιος δεν το έχει σκεφτεί;).
Περιμένοντας να μάθουμε αν ο Ρανιέρι και τα παλικάρια του καταφέρουν ό,τι δεν μπόρεσαν φέτος οι πρωταθλητές Βόρειας Ιρλανδίας, Ρουμανίας, Κύπρου και Βελγίου, να σκοράρουν δηλαδή στο «Πάρκεν», αλλά και αν ο Δανός Κάσπερ Σμάιχελ κρατήσει ξανά το μηδέν για τη Λέστερ στο Τσάμπιονς Λιγκ, η τέταρτη αγωνιστική της διοργάνωσης μας προσφέρει απόψε τη ρεβάνς της τεσσάρας του «Καμπ Νόου». Η Σίτι δεν δέχτηκε γκολ στα πέντε τελευταία εντός στον θεσμό, κρατώντας μεταξύ άλλων στο μηδέν τις Παρί Σεν Ζερμέν και Ρεάλ Μαδρίτης. Για την «Μπάρσα» παρατηρούμε τα έξι διαδοχικά εκτός έδρας «2-3 γκολ» στη διοργάνωση.
«Εδώ είναι Τούμπα» θα λέει η επιγραφή στο πάνω μέρος της φυσούνας λίγο πριν οι πρωταθλητές Αζερμπαϊτζάν βγουν στον αγωνιστικό χώρο να «τιμωρηθούν» για αυτό που έκαναν πριν από δύο εβδομάδες στο Μπακού (2-0). Τούμπα εστί μόνο ένα γκολ παθητικό, από την Ντόρτμουντ, στα οκτώ πιο πρόσφατα εντός έδρας ματς του ΠΑΟΚ για το Γιουρόπα Λιγκ. Ετσι και αλλιώς, η Κάραμπακ έχασε στα πέντε τελευταία εκτός στη διοργάνωση.
Δύο νίκες στα 16 πιο πρόσφατα ευρωπαϊκά της παιχνίδια έχει η πρωταθλήτρια Καζακστάν, Αστάνα, αλλά ας μην είμαστε αυστηροί, μέσα σε αυτά υπολογίζονται και οι υποχρεώσεις της στους ομίλους του περσινού Τσάμπιονς Λιγκ, κάτι που δεν έχει καταφέρει άλλη ομάδα της χώρας. Στα εντός του Γιουρόπα Λιγκ προτιμά το No Goal (6 στα 7), το σημείο που φέρνει συνέχεια εκτός έδρας στη διοργάνωση ο Ολυμπιακός (9 διαδοχικά και 15 στα 16 πιο πρόσφατα).
Στη μνήμη μας έχει καταγραφεί το σουτ τηλεφώνημα του Μ’Πόκου στη Λεωφόρο πριν από 27 μήνες και που στέρησε από τον Παναθηναϊκό την πρόκριση στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Μ’Πόκου δεν επιστρέφει στη Λεωφόρο γιατί βρίσκεται ήδη εκεί, ως παίκτης του Παναθηναϊκού, δανεικός από την Κιέβο, έτοιμος να «τηλεφωνήσει» ξανά και να ανεβάσει το σερί του «τριφυλλιού» στα 22 σερί εντός έδρας ματς στο Γιουρόπα που σκοράρει, χαρίζοντας ταυτόχρονα στη Σταντάρ την 8η ήττα της στις 9 πιο πρόσφατες εκτός έδρας αγώνες της στη διοργάνωση.
Προτείνουν
Χρήστος Σωτηρακόπουλος: Δυσκολίες σε αγγλικό έδαφος
Billaras (Betsellers): Αμα δεν θέλει…
Φώντας Τσούνης (ΣτοιΧηθείτε): Ενας Πολωνός, ένας Ιταλός και ένας Αγγλος
Θανάσης Κυλώνης (Πασπαρτού): Ισοπαλίες που δεν… καταστρέφουν
Βασίλης Μπανιάς (Με τετράγωνη λογική): Σεβασμός στη Μονακό
Γιάννης Καρατζαφέρης (ARTίστες): Με... σημαιοφόρο τον Μέσι
Πάνος Παπατσώρης (ARTίστες): Αήττητη από τον Αύγουστο
Κοσμάς Παπαϊωάννου (DNA): Τα 3-0 δεν συνέχισαν με διπλό!
Νίκος Κουλιανός (Είναι τρελοί αυτοί οι Βόρειοι): Νις, η Λέστερ της Γαλλίας
Φώτης Πλιάκος (Είναι τρελοί αυτοί οι Βόρειοι): «Ευχάριστη» ισοπαλία
Γιάννης Τσαούσης, Κώστας Βαϊμάκης (Fight Club): Είμαστε μες την τρέλα
Αναλύουν
Μάρκος Xάννα: Αγωνία για Γκριν
Νίκος Κοτσαρίνης: Τα βλέμματα στην Αθήνα
Γιάννης Αλυσανδράτος: Ψυχωμένη η Κόβεντρι
Γιάννης Καραγιάννης: Θέλει προσοχή
Γιάννης Πολυχρονιάδης: Ντεμπούτο Τζεμπούρ
Κώστας Φώτης: Ασταμάτητη η Σιόν
Μίλτος Ζωγράφος: Απειλούν οι «μικροί»
Γιώργος Καραμάνος : Δεν βιάζονται τα φαβορί
Γιώργος Φίλιππος Βακόνδιος: Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα...
Θοδωρής Βασίλης: Κρίνεται μια χρονιά στην Κόρδοβα
Χρήστος Χρυσαΐτης: Μόνο μαθηματικές ελπίδες για την Τζούνιορ
Βαγγέλης Κώστογλου: «Πέφτει» η αυλαία
Κάντε like στη σελίδα του kingbet.net στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Instagram

Το κορυφαίο ελληνικό στοιχηματικό portal KingBet.net ανανεώθηκε και είναι διαθέσιμο σε εφαρμογή για συσκευές android και iOS! Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS εδώ και για android εδώ.
Για όλα τα ματς, με πλούσια στατιστικά, πίνακες, πλήρες ρεπορτάζ και στήλες με προτάσεις θα βρείτε στις σελίδες της «King Bet» που κυκλοφορεί κάθε Τρίτη και Παρασκευή στα περίπτερα!

 

Τελευταία Νέα