Του παραχωρήθηκε και πριβέ σεκιουριτάς

Gazzetta team
Του παραχωρήθηκε και πριβέ σεκιουριτάς

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Φώτη Πλιάκου από το betshow.com.
Στο ηλεκτρονικό κατάστημα της PRESSBOX Α.Ε. – www.kingpress.gr μπορείτε να αποκτήσετε ή να ανανεώσετε τη συνδρομή σας με Paysafe, με τις πιστωτικές κάρτες Visa και Mastercard.
Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα online συστήματα ασφαλείας τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Δυο γεγονότα έκαναν εντύπωση στους χθεσινούς αγώνες στην Ιταλία. Ο θερμός εναγκαλισμός ανάμεσα στον Γκονσάλο Ιγκουαΐν και τον πρώην προπονητή του, τον Μαουρίτσιο Σάρι και ο ένας και μοναδικός (σίγουρα και ηρωικός) οπαδός της Προ Βερτσέλι που ταξίδεψε στο «Σαν Νικόλα» για να δει την ομάδα του κόντρα στη Μπάρι (φωτο). Άπλωσε σαν κύριος το πανό του, ενώ οι οικοδεσπότες του παραχώρησαν κι έναν πριβέ σεκιουριτά…
Από τα σημερινά ξεχώρισα έξι επιλογές από τη Serie A και τη Serie B.
Αταλάντα – Τζένοα: Υποθέτω πως η αναμέτρηση θα γίνει σε καλό κλίμα καθώς ο τεχνικός της Αταλάντα, Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι έχει πραγματοποιήσει δυο θητείες στον πάγκο της Τζένοα (2006-10 και 2013-16). Επίσης είχε για χρόνια συνεργάτη του τον τεχνικό της Τζένοα, Ιβάν Τζούριτς. Οι «αταλαντίνι» είναι σε φουλ φόρμα έχοντας απολογισμό 5 νίκες και 1 ισοπαλία τις έξι τελευταίες αγωνιστικές. Οι «τζενοάνι» κερδίζοντας τη Μίλαν (3-0), έφτιαξαν τη ψυχολογία τους. Επιλογή το Χ.
Κροτόνε – Κιέβο: Προφανώς και είναι καταδικασμένη σε υποβιβασμό η Κροτόνε αλλά περιμένω να κάνει ζημιές. Καλή ώρα όπως έκανε στην εμβόλιμη αγωνιστική που απέσπασε ισοπαλία από τη Φιορεντίνα (1-1). Αξιοσημείωτα τα 8/9 G/G στις τελευταίες της αναμετρήσεις. Η Κιέβο αναδείχθηκε ισόπαλη με τη Μπολόνια (1-1) σε μια αναμέτρηση που mvp αναδείχθηκε ο τερματοφύλακας της αντιπάλου της. Θα ρισκάρω στο over.
Λάτσιο – Σασουόλο: Σε καλή φάση είναι η Λάτσιο που τρέχει αήττητο σερί πέντε αγώνων (3-2-0) και στην εμβόλιμη αγωνιστική κέρδισε την Κάλιαρι (4-1). Παραμένουν εκτός οι στόπερ Μπάστος και Ντε Φράι και ο μπακ Λουκάκου. Η Σασουόλο μετρά 7/8 G/G στις τελευταίες αναμετρήσεις της σε όλες τις διοργανώσεις. Για τους φιλοξενούμενους τέθηκαν νοκ άουτ οι στόπερ Καναβάρο και Αντέι. Οι 5/6 τελευταίες συναντήσεις των δυο ομάδων ανεξαρτήτου έδρας ήταν over. Επιλογή το over 3,5.
Το πλήρες άρθρο στο betshow.com
Κάντε like στη σελίδα του kingbet.net στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Instagram

Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Το κορυφαίο ελληνικό στοιχηματικό portal KingBet.net ανανεώθηκε και είναι διαθέσιμο σε εφαρμογή για συσκευές android και iOS! Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS εδώ και για android εδώ.
 

Τελευταία Νέα