Οι νέες... μεταγραφές του Παναθηναϊκού

Οι νέες... μεταγραφές του Παναθηναϊκού

Το Gazzetta.gr καταγράφει τις επιλογές που προστέθηκαν στην διάθεσή του Αντρέα Στραματσόνι, αναδεικνύοντας το βάθος που διαθέτει ο εφετινός Παναθηναϊκός.

Οι νέες... μεταγραφές του Παναθηναϊκού

Η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω Εθνικών ομάδων έδωσε την ευκαιρία στον Αντρέα Στραματσόνι να ανεβάσει την αγωνιστική ετοιμότητα των παικτών που είτε ήρθαν στο τελευταίο διάστημα της μεταγραφικής περιόδου, είτε αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμών, είτε ήθελαν χρόνο για να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα που υπάρχουν γύρω τους.

Τέτοιες περιπτώσεις, υπάρχουν ουκ ολίγες στον εφετινό Παναθηναϊκό και για αυτό ο Αντρέα Στραματσόνι έχει κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος, καθώς έχει αρκετές εναλλακτικές στην διάθεσή του. Το Gazzetta.gr επιχειρεί να καταγράψει τις πιο χαρακτηριστικές από αυτές που αναδεικνύουν το «βάθος» που έχει στις περισσότερες θέσεις το εφετινό ρόστερ του «τριφυλλιού»...

Κρίστοφερ Σάμπα
Ο θηριώδης στόπερ μπορεί να μετράει ήδη 3 συμμετοχές, αλλά με δεδομένο οτι ανακοινώθηκε την τελευταία μέρα των μεταγραφών, εύκολα καταλαβαίνει κανείς πως ήθελε χρόνο για να ξεδιπλώσει τις ηγετικές του ικανότητες στην άμυνα και να «δέσει» με τους άλλους «πράσινους» τις ανασταλτικής γραμμής. Πλέον αναμένεται να ανεβάζει στροφές και να επιβεβαιώνει το «βασικός» που συνοδεύει το όνομά του όταν αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό.

Πολ Ζοσέ Εμποκού
Αποτελεί ανάλογη περίπτωση με αυτή του Σάμπα, καθώς και αυτός ανακοινώθηκε στις 31 Αυγούστου. Μέχρι στιγμής έχει 4 συμμετοχές, αλλά όλες μαζί δεν συμπληρώνουν 90λεπτο. Συνολικά σε Πρωτάθλημα και Europa League έχει αγωνιστεί μόλις 67 λεπτά και σε αυτά ήταν εμφανέστατη η έλλειψη ρυθμούς. Σιγά σιγά όμως αυτό αναμένεται να αλλάζει, καθώς με την έναρξη του Κυπέλλου Ελλάδας το rotation από τον Αντρέα Στραματσόνι θα αρχίσει να μεγαλώνει.

Ολιβιέ Μπουμάλ
Ο Καμερουνέζος μεσοεπιθετικός αποτελεί μία ιδιάζουσα περίπτωση. Το καλοκαίρι βρέθηκε στην πόρτα της εξόδου, αλλά τελικά η αποχώρησή του ουδέποτε πραγματοποιήθηκε. Αυτό όμως δεν σημαίνει οτι δεν υπολογίζεται από τον Αντρέα Στραματσόνι. Σίγουρα δεν αποτελεί μία από τις πρώτες του επιλογές, αλλά σίγουρα είναι μία αξιόλογη λύση που μπορεί να δώσει... απαντήσεις σε κλειστές άμυνες.

Στους παραπάνω υπάρχουν και άλλοι δύο που θα πρέπει να αναφερθούν... Ο Νούνο Ρέις και ο Λαουτάρο Ρινάλντι. Αμφότεροι το καλοκαίρι έφυγαν για πρώτη φορά μακριά από την πατρίδα του και όπως είναι λογικό, θέλουν χρόνο προκειμένου να προσαρμοστούν. Ο Αργεντίνος έχει 3 συμμετοχές και 23 αγωνιστικά λεπτά, όμως και αυτός με την έναρξη του Κυπέλλου θα αρχίσει να τον αυξάνει, ενώ ο Νούνο Ρέις άφησε θετικές εντυπώσεις στο πρώτο του επίσημο παιχνίδι ως δεξί μπακ. Μόνο που ο μικροτραυματισμός που τον ταλαιπωρεί, θα τον αφήσει λίγο πίσω. Ευτυχώς όμως δεν δείχνει να είναι κάτι σοβαρό...


 

Best of internet