Ο Γιάννου δεν κάνει τον... Κινέζο! (video)

Ο Γιάννου δεν κάνει τον... Κινέζο! (video)

bet365

Το gazzetta.gr κάνει τον απολογισμό της μέχρι στιγμής παρουσίας του Απόστολου Γιάννου στην Κινα. Από το στάδιο της προσαρμογής μέχρι την καθιέρωση.

Στο δεύτερο μισό του κινέζικου πρωταθλήματος, ο Αποστόλης Γιάννου θυμίζει τον στράικερ που έκανε την διαφορά στον Αστέρα Τρίπολης, αλλά και τον Πανιώνιο.

Ο διεθνής με την Αυστραλία, τον περασμένο Φεβρουάριο συμφώνησε για να συνεχίσει την καριέρα του στην Γκουάνγκζου R&F εκτοξεύοντας τις ετήσιες αποδοχές του στα 1.6 εκατ. ευρώ. Από την μεταπήδηση του στην Κίνα, ο Αστέρας Τρίπολης έβαλε στα ταμεία του 2,5 εκατ. ευρώ.

Η μετακόμιση στην Κίνα σε ένα ένα νέο και ιδιαίτερο ποδοσφαιρικό περιβάλλον αρχικά δεν επέτρεψε στον Γιάννου να εμφανίσει το εκτελεστικό του ένστικτο.

Στη 10η του συμμετοχή σε όλες τις διοργανώσεις κατάφερε να σπάσει το ρόδι. Πλέον σε 19 ματς (13 ως βασικός) έχει πετύχει τέσσερα γκολ. Στην τελευταία αναμέτρηση πριν την διακοπή του πρωταθλήματος (στις 15 Οκτωβρίου η επανεκκίνηση), η Γκουάνγκζου R&F επικράτησε 2-0 της Ενάν Ζιανγιέ με τον Γιάννου να διαμορφώνει το τελικό σκορ στο 69'.

Η κινεζική ομάδα προετοιμάζεται στη Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας για τις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος (China Super League), ευρισκόμενη στην 6η θέση της βαθμολογίας.

Ο προπονητής της Γκουάνγκζου R&F και θρύλος του σερβικού ποδοσφαίρου, Ντράγκαν Στόικοβιτς εκτιμά το ποδοσφαιρικό ταλέντο του Γιάννου και δείχνει να τον εμπιστεύεται.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, έχει υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την κινεζική ομάδα και δεν σκοπεύει στην παρούσα φάση να επιστρέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα.

 

Τελευταία Νέα