Ο Ντεμπελέ σε... στέλνει στον «Παράδεισο»! (vids)

Ο Ντεμπελέ σε... στέλνει στον «Παράδεισο»! (vids)

Κώστας Ζάλιαρης
Ο Ντεμπελέ σε... στέλνει στον «Παράδεισο»! (vids)

bet365

Οι αριθμοί του Μούσα Ντεμπελέ είναι ήδη... τρομακτικοί όσον αφορά στο σκοράρισμα τη φετινή σεζόν και μάλιστα, ο «Παράδεισος», όπως τον αποκαλούν οι οπαδοί της Σέλτικ, κάθε φορά τον εμπνέει!

Ο 20χρονος Γάλλος φορ πέτυχε ακόμα δύο γκολ με τη φανέλα των «καθολικών» στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ, το βράδυ της Τετάρτης, ανοίγοντας το σκορ και πετυχαίνοντας και το τρίτο τέρμα της ομάδας του Μπρένταν Ρότζερς στο εντυπωσιακό 3-3 απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι για την 2η αγωνιστική των ομίλων της κορυφαίας διοργάνωσης.

Με αυτά τα δύο γκολ, ο Ντεμπελέ έφτασε σύνολο μέσα στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο τα 12 και μάλιστα, όλα τους έχουν επιτευχθεί σε ματς στο «Celtic Park», σε όλες τις διοργανώσεις και ακόμα... δεν έχει φύγει ο Σεπτέμβριος!

Παίξε νόμιμα με ανανεωμένο Mobile Site στη Vistabet

Μιλάμε για 8 τέρματα στα τελευταία έξι ματς των «καθολικών» και σκοράρισμα δίχως... διακοπή, σε τέσσερις διαδοχικές αναμετρήσεις στον «Παράδεισο».

Με τα 19 γκολ μέσα στο 2016, ως ημερολογιακό έτος, βρίσκεται μέσα στη 10άδα των πιο παραγωγικών Γάλλων ποδοσφαιριστών, αν και μιλάμε για παιδί που είναι ακόμα 20 ετών και έχει τρομερά περιθώρια να ωριμάσει, πρώτα απ' όλα σαν άνθρωπος κι έπειτα σαν ποδοσφαιριστής. Ο τρόπος που... δίχως φόβο και με περίσσιο ενθουσιασμό «εκτελεί» τους αντίπαλους πορτιέρο, προετοιμάζουν για μεγάλα πράγματα στο μέλλον.

Αν αναλογιστεί κανείς πως το παιδί μετακινήθηκε από τη Φούλαμ στη Σέλτικ με... ελεύθερη μεταγραφή (ναι, πολύ καλά διαβάσατε αν δεν το θυμόσασταν), με τον Μπρένταν Ρότζερς να τον αρπάζει από τη στιγμή που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ η διαφαινόμενη μεταγραφή του στην Τότεναμ όπου βρίσκεται ο συνονόματος και συνεπώνυμός του, ο σκωτσέζικος σύλλογος έχει πετύχει λίρα εκατό με τον μικρό!

Το πρώτο από τα δύο γκολ που πέτυχε απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι, μόλις στο τρίτο λεπτό της αναμέτρησης (συγκεκριμένα στο 2:23) ήταν το πιο γρήγορο από πλευράς Σέλτικ στην ιστορία της παρουσίας της στο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ, έγινε μόλις ο τρίτος ποδοσφαιριστής των Κελτών που σκοράρει δύο φορές σε ματς του κορυφαίου διασυλλογικού θεσμού, έπειτα από τον Κένι Μίλερ, από τον Οκτώβριο του 2006!

Φυσικά, πριν λίγο καιρό είχε συνεισφέρει με... χατ-τρικ στον διασυρμό της Ρέιντζερς στο πρώτο old firm της Πρέμιερ Σκωτίας έπειτα από μια τετραετία, στο τελικό 5-1.

Δείτε τα βίντεο με όλα τα γκολ του για φέτος:

 

Τελευταία Νέα