Ο Παναθηναϊκός «χτυπάει» στο Αγρίνιο μετά το 80' (vids)

Νίκος Ρόλλας
Ο Παναθηναϊκός «χτυπάει» στο Αγρίνιο μετά το 80' (vids)

bet365

To Gazzetta.gr καταγράφει την παράδοση που έχει φτιάξει ο Παναθηναϊκός στο Αγρίνιο, με τα γκολ του μετά το 80ο λεπτό.

Τα παιχνίδια λήγουν μόνο όταν ακουστεί το σφύριγμα της λήξης και τα ματς Παναθηναϊκού στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό, αποτελούν ίσως την καλύτερη επιβεβαίωση, καθώς οι «πράσινοι» έχουν φτιάξει μία παράδοση που τους θέλει να βρίσκουν σχεδόν πάντα δίχτυα στα τελευταία λεπτά του αγώνα.

Και όταν λέμε τελευταία λεπτά, δεν εννοούμε το 75ο ή το 79ο... Μιλάμε για μετά το 80' των αναμετρήσεων.

Από το καλοκαίρι του 2011 λοιπόν που τα «καναρίνια» ανέβηκαν ξανά στην μεγάλη κατηγορία, στα 4 ματς που έχουν δοθεί στην μεγαλύτερη πόλη της Αιτωλοακαρνανίας, το «τριφύλλι» έχει σκοράρει 3 φορές μετά το 81ο λεπτό, με εξαίρεση την αναμέτρηση της σεζόν 2013-14.

Στις 4 Ιανουαρίου του 2012, ο Χοσέ Τοτσέ ήταν αυτός που έδωσε τον βαθμό της ισοπαλίας στον Παναθηναϊκό με το γκολ που πέτυχε στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων.



Στις 4 Δεκεμβρίου του 2014, ο Μλάντεν Πέτριτς «λύτρωσε» τους «πράσινους», βρίσκοντας δίχτυα στο 81ο λεπτό.



Τέλος, στην αφετηρία της περσινής σεζόν, στις 24 Αυγούστου, ο Μάρκους Μπεργκ αφού έδωσε την ασίστ στον Νίκο Καρέλη για να ισοφαρίσει στο 51ο λεπτό, έδωσε τη νίκη στον Παναθηναϊκό με 2-1, χάρη στο γκολ που πέτυχε στο 84ο λεπτό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα