Μάλλον τους... έχει άχτι ο Σουάρες (vids)

Κώστας Ζάλιαρης
Μάλλον τους... έχει άχτι ο Σουάρες (vids)

bet365

Τα ντέρμπι με την Ατλέτικο Μαδρίτης φαίνεται πως εμπνέουν τον Λουίς Σουάρες. Oπως παρουσιάζει το gazzetta.gr μάλλον δεν καταφέρνει να συγκρατήσει την έντασή του, αφού το τελευταίο περιστατικό με τον Φιλίπε Λουίς, είναι απλά ένα από αυτά, που προστίθενται στη λίστα...

Στο τελευταίο, χρονικά, παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με τους «ροχιμπλάνκος» για την Πριμέρα Ντιβισιόν, το βράδυ της Πέμπτης στο «Καμπ Νόου», ο Ουρουγουανός φορ των γηπεδούχων μπήκε πολύ δυνατά με τις τάπες σε φάση με τον Φιλίπε Λουίς, ο οποίος αποκόμισε μια τρύπα στο κουντεπιέ του δεξιού του ποδιού.

Ο Λουίς Σουάρες λίγο αργότερα θέλησε να τονίσει πως το ποδόσφαιρο είναι άθλημα για άντρες και πως δεν χρειάζεται κάθε ποδοσφαιριστής να δημοσιοποιεί φωτογραφίες από τα χτυπήματά του ώστε να δείχνει τι μπορεί να υπόκειται κατά τη διάρκειας μια αναμέτρησης.

Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Λουίς Σουάρες τα βάζει με τον Ισπανό μπακ της Ατλέτικο Μαδρίτης, αλλά και γενικότερα με κάποιον από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας του Ντιέγκο Σιμεόνε.

Με τον Φιλίπε Λουίς έχουν... προηγούμενα, αφού, ο αριστερός οπισθοφύλακας της Ατλέτικο Μαδρίτης έχει βρεθεί σωριασμένος στο έδαφος από γροθιά του Ουρουγουανού στο παιχνίδι των δύο ομάδων, τον περασμένο Απρίλη, αν και ο ίδιος είχε φροντίσει ν' αφήσει το στίγμα του στον Σουάρες και πιο συγκεκριμένα κάτι περιττώματα από τη μύτη του...

Ο Σουάρες είχε ξεφύγει και σε φάση με τον Χουανφράν, σε παρόμοιο στιγμιότυπο με το αυτό που παρατηρήθηκε με τον Φιλίπε Λουίς! Πήγε δυνατά με το πόδι ψηλά τη στιγμή που ο αμυντικός της Ατλέτικο προσπαθούσε να διώξει τη μπάλα, ενώ, ο Ουρουγουανός του γύρισε και μια με το δεξί πόδι μόλις πάτησε το αριστερό στο έδαφος και βρήκε ισορροπία!

Βέβαια, αμέσως τον πήρε αγκαλιά σε μια είδους... απολογία για τη δύναμη με την οποία μπήκε στη φάση, αλλά δεν παύει ν' αποτελεί ακόμα μια φάση κατά την οποία ο φορ της Μπαρτσελόνα ξέχασε το... ευ αγωνίζεσθαι μέσα στο γενικότερο κλίμα έντασης του ντέρμπι με τους «ροχιμπλάνκος».

Με τον Ντιέγο Γοδίν, όσο καλοί φίλοι κι αν είναι, έχει τύχει να καυγαδίσουν άσχημα σε παιχνίδι για το Τσάμπιονς Λιγκ, με τον Σουάρες να έχει κάνει ξανά την... κουτσουκέλα του και να έχει προκαλέσει ένα πολύ μεγάλο πρήξιμο πάνω από αριστερό μάτι του άσου της Ατλέτικο.

Ο Ουρουγουανός φορ είχε διεκδικήσει μια κεφαλιά προτάσσοντας και το χέρι του, με αποτέλεσμα να χτυπήσει τον αντίπαλό του με τον αγκώνα και μάλιστα, λίγο αργότερα έδειχνε να προσπαθεί να του δείξει πως υπερέβαλλε, αν και το χτύπημα ήταν αρκετά δυνατό κι επικίνδυνο.

Βέβαια, υπάρχουν και οι στιγμές που «θύματα» σκληρών μαρκαρισμάτων από παίκτες της Ατλέτικο ήταν οι Σουάρες και Μέσι, με τον Γοδίν να έχει αποβληθεί στο παρελθόν για πολύ δυνατό μαρκάρισμα προς τον Ουρουγουανό, ενώ ο Ισπανός μπακ είχε χτυπήσει πολύ άσχημα τον Λιονέλ Μέσι για ν' αντικρίσει κι εκείνος την κόκκινη κάρτα, σε μια φάση που θα μπορούσε να έχει τραυματίσει πολύ σοβαρά τον Αργεντινό αστέρα.

Η ειρωνία είναι πως εκείνη τη στιγμή ο Σουάρες πήγε δίπλα στον Φιλίπε Λουίς με πολύ ήρεμο τρόπο για να του πει ότι δικαίως έχει αποβληθεί και πως άπλωσε πολύ επικίνδυνα το πόδι του, με το περιστατικό να σημειώνεται τον Ιανουάριο του 2016 και από τότε οι δυο τους να... «σκοτώνονται»!

 

LA LIGA Τελευταία Νέα