Ο τελευταίος των... πιτσιρικάδων του Παναθηναϊκού

Gazzetta team
Ο τελευταίος των... πιτσιρικάδων του Παναθηναϊκού

bet365

To gazzetta.gr αναλύει πως μετά και την αποχώρηση του Τάσου Λαγού, οι πιτσιρικάδες της προετοιμασίας του 2013 πλέον εκπροσωπούνται μόνο από τον Διαμαντή Χουχούμη στον Παναθηναϊκό.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας ενόψει της σεζόν 2013-14 θύμιζε περισσότερο 5ήμερη σχολική εκδρομή, παρά επαγγελματική ομάδα. Κάτι απολύτως λογικό, καθώς στους 17 που είχαν μπει στο αεροπλάνο για το Όστερμπεϊκ, μόνο ο Στέφανος Κοτσόλης (34), ο Κάρλος Ζέκα (25), ο Εμίρ Μπαϊράμι (25) και ο Θανάσης Ντίνας (24) ήταν τουλάχιστον 24ων ετών... Όλοι οι υπόλοιποι ήταν μάξιμουμ 21ος ετών και σχεδόν όλοι προέρχονταν από τις ακαδημίες του συλλόγου.

Παίξε νόμιμα από Κινητό και Τάμπλετ στη Vistabet!

-Αλέξανδρος Ταμπάκης (21 ετών)
-Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος (19ετών )
-Παναγιώτης Σπυρόπουλος (21ετών )
-Διαμαντής Χουχούμης (19ετών )
-Σπύρος Ρισβάνης (19ετών )
-Τάσος Λαγός (21ετών )
-Γιάννης Σταματάκης (19ετών )
-Βαγγέλης Αναστασόπουλος (19ετών )
-Χρήστος Δώνης (19ετών )
-Αλέξανδρος Μουζακίτης (19ετών )
-Νίκος Γιαννιτσάνης (19ετών )
-Νίκος Κουσίδης (20ετών )
-Κώστας Αποστολόπουλος (20ετών )

Από αυτούς όμως, οι περισσότεροι δεν κατάφεραν να... επιβιώσουν στο «τριφύλλι». Άλλοι επειδή δεν μπόρεσαν να αντέξουν το βάρος της φανέλας και να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που πήραν, άλλοι επειδή δεν ταίριαζαν στην αγωνιστικό στιλ της ομάδας και άλλοι επειδή ο προπονητής έκρινε πως δεν του έκαναν...

Ο Ταμπάκης είναι στις ΗΠΑ, ο Αναγνωστόπουλος δεν υπολογίζεται ούτε για την 3άδα των τερματοφυλάκων, ο Σπυρόπουλος πέρυσι αγωνιζόταν στην Καλλονή, ο Ρισβάνης αποτελεί βασικό στέλεχος του Πανιώνιου, ο Σταματάκης ήταν στον Πανελευσινιακό, ο Αναστασόπουλος ήταν στην Σπάρτη, ο Δώνης παραχωρήθηκε δανεικός στην Λουγκάνο και δεν φαίνεται να υπολογίζεται για τη νέα σεζόν από τον Αντρέα Στραματσόνι, ο Μουζακίτης βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας μετά την δική του στην Μπάρνσλεϊ, ο Κουσίδης είναι στον ΟΦΗ, ενώ ο Αποστολόπουλος ήταν στον Αχαρναϊκό.

Ο τελευταίος που αποχώρησε για άλλες πολιτείες είναι ο Τάσος Λαγός που έλυσε το συμβόλαιό του και αναχώρησε για την Γερμανία και την Βίρτσμπουργκερ Κίκερς, με αποτέλεσμα η τελευταία ουσιαστική εκπροσώπηση της προετοιμασίας του 2013 να ακούει στο όνομα του Διαμαντή Χουχούμη... Βέβαια και αυτός, μόνο σίγουρος δεν πρέπει να θεωρείται για τη νέα σεζόν...

Αρκετές ομάδες ενδιαφέρονται για να τον αποκτήσουν, εκείνος εξετάζει τις επιλογές που έχει στο εξωτερικό, ενώ ο Παναθηναϊκός κοιτάζει να αποκτήσει αριστερό μπακ, προκειμένου να πλαισιώσει τον Νάνο μετά την μη ανανέωση του συμβολαίου του Ντάνιελ Πράνιτς.

*Από εκείνη την προετοιμασία απουσίαζαν λόγω αγωνιστικών υποχρεώσεων στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα U-20 οι Στέφανος Καπίνος, Κώστας Τριανταφυλλόπουλος και Νίκος Μαρινάκης, ενώ ο Χάρης Μαυρίας είχε μείνει στην Αθήνα για να συνεχίσει την αποθεραπεία, πριν πουληθεί τελικά στην Σάντερλαντ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα