«Σκυλιάζει» ο Κριστιάνο, αλλά δεν του βγαίνει (vids)

«Σκυλιάζει» ο Κριστιάνο, αλλά δεν του βγαίνει (vids)

Κώστας Ζάλιαρης
«Σκυλιάζει» ο Κριστιάνο, αλλά δεν του βγαίνει (vids)

bet365

Όταν το μυαλό «θολώνει», δεν φέρνει θετικό αποτέλεσμα. Και ο Κριστιάνο Ρονάλντο βλέπει να μη του βγαίνει τίποτα στα παιχνίδια της Πορτογαλίας, όσο κι αν... σκυλιάζει μπροστά από την αντίπαλη εστία.

Σε σημείο να χάσει ακόμα και πέναλτι, «στοχεύοντας» το δεξί δοκάρι του Αυστριακού πορτιέρο, έφτασε ο Πορτογάλος σούπερ σταρ το βράδυ του Σαββάτου, στην ισόπαλη (0-0) αναμέτρηση για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Euro 2016.

Οι Ίβηρες μετά το ματς με τους Ισλανδούς απέτυχαν να πάρουν νίκη και στο δεύτερο ματς, ενώ, ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν έχει πετύχει γκολ, βλέποντας κάθε του προσπάθεια να μην τον δικαιώνει και να δίνει αφορμές στους «haters» ν' ασχολούνται συνεχώς μαζί του.

Η αλήθεια, πάντως, είναι ότι ο Κριστιάνο το προσπαθεί. Απλά δεν του βγαίνει. Και κυρίως, είναι... μάταιος κόπος όταν πλέον έχει «θολώσει» μέσα στο παιχνίδι και κυνηγάει μανιωδώς την καλή ντρίμπλα, την ατομική ενέργεια και το σουτ που θα ταράξει τα αντίπαλα δίχτυα.

Όμως, δεν το έχει κάνει μέχρι στιγμής, είτε πρόκειται για φάσεις σε ανοιχτό παιχνίδι, είτε από στημένα.

Έπειτα από τα δύο πρώτα ματς του Euro 2016, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης έχει μετρήσει 21 προσπάθειες προς την εστία των αντιπάλων του. Έχει δοκιμάσει να σκοράρει με κάθε τρόπο, 21 φορές! Κι όμως δεν έχει δει αποτέλεσμα.

Αυτός ο αριθμός των προσπαθειών προς την αντίπαλη εστία, από έναν και μόνο ποδοσφαιριστή, είναι πολύ μεγαλύτερος από αυτός που έχουν συνολικά ομάδες όπως είναι οι Ιταλία (20), Ιρλανδία (19), Τουρκία (17), Ουαλία (17), Αυστρία (16), Αλβανία (15), Τσεχία (14), Βόρειος Ιρλανδία (13), Ισλανδία (12) και Σουηδία (11)!

Και μπορεί για κάποιες από τις παραπάνω είτε να ήταν αναμενόμενο, είτε λόγω της δυναμικής τους ν' αποτύγχαναν να κάνουν κάτι καλό στο θέμα της δημιουργίας φάσεων για γκολ και μπορεί ο Κριστιάνο να έχει βρεθεί αντιμέτωπος με την ισλανδική (που τελικά κερδίζει πόντους) και την αυστριακή άμυνα, όμως η σύγκριση γίνεται ανάμεσα σε μια μονάδα και σε ένα ολόκληρο σύνολο!

Όσον αφορά σ' αυτούς που επίσης δοκιμάζουν την τύχη τους αρκετές φορές στα παιχνίδια των εθνικών ομάδων των χωρών τους, δείχνοντας... απελπισμένοι για το γκολ, οι Γκάρεθ Μπέιλ και Ολιβιέ Ζιρού έρχονται δεύτεροι πίσω από τον Κριστιάνο, αφού είναι εκείνοι από τους οποίους οι Ουαλία και Γαλλία περιμένουν να δώσουν λύσεις.

Και μπορεί οι «δράκοι» να έχουν δει τον δικό τους αστέρα να βρίσκει δύο φορές δίχτυα, όμως οι «τρικολόρ» δεν έχουν πάρει από τον φορ της Άρσεναλ όσα θα περίμεναν, πέρα από το γκολ στην πρεμιέρα πριν έρθει ο Παγιέ να δώσει τη νίκη επί της Ρουμανίας.

Οι δύο προαναφερθέντες λοιπόν, αν και είναι εκείνοι με τις περισσότερες ευκαιρίες μετά από το «CR7», έχουν... μονοψήφιο αριθμό φάσεων! Από τις 21 του Ρονάλντο, οι επιδόσεις πέφτουν στις 9 των Μπέιλ και Ζιρού, ενώ, ακολουθούν οι Μοράτα, Μίλικ, Χάμσικ και Νάνι με 8, σε μια άτυπη... πεντάδα πίσω από τον αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα