Αμπντούλ Σισοκό: Ενα «πολυεργαλείο» στη μεσαία γραμμή (vid)

Gazzetta team
Αμπντούλ Σισοκό: Ενα «πολυεργαλείο» στη μεσαία γραμμή (vid)

bet365

Στα ονόματα που είναι στη μεταγραφική λίστα του ΠΑΟΚ, προστέθηκε αυτό του Αμπντούλ Σισοκό, ο οποίος έχει προταθεί και στον Παναθηναϊκό. Το gazzetta.gr παρουσιάζει τον υψηλόσωμο Γαλλοαφρικανό μέσο.

Ο ΠΑΟΚ «ψάχνεται» για να ενισχυθεί και στη μεσαία γραμμή του (ο Σάμπο δεν υπολογίζεται) και ο Αμπντούλ Σισοκό, τα χαρακτηριστικά του οποίου ταιριάζουν σ’ αυτό που ψάχνει ο «Δικέφαλος» για την συγκεκριμένη θέση, είναι μια περίπτωση που εξετάζεται στην Τούμπα. Αλλά και από τον Παναθηναϊκό...

Γεννήθηκε στις 20 Μαρτίου 1990, στην πόλη Τρουά της Γαλλίας, με καταγωγή από το Μάλι στην εθνική ομάδα της οποίας κλήθηκε χωρίς να αγωνιστεί. Πρώτη ομάδα του ήταν η Τρουά και γρήγορα προσέλκυσε το ενδιαφέρον της Ουντινέζε.

Η ιταλική ομάδα το 2011 του πρόσφερε πενταετές συμβόλαιο, αλλά στο Φρίουλι έπαιξε μόλις ένα παιχνίδι πριν αρχίσει το γαϊτανάκι των δανεισμών σε διάφορες ομάδες της Γαλλίας και της Ισπανίας.

Αρχικά η Μπρεστ (2012-13) στη γαλλική Ligue 1, για να ακολουθήσουν η Χέρκουλες (2013-2014), η Γρανάδα (2014-15), όπου μέτρησε 11 συμμετοχές στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, και τέλος η Μαγιόρκα (2015-16), όπου έκανε ένα γεμάτο πρωτάθλημα στη Σεγούντα Ντιβιζιόν καταγράφοντας 34 συμμετοχές, με 3 γκολ και 5 ασίστ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα