Ολυμπιακός: Τα... ερωτηματικά της νέας σεζόν

Ολυμπιακός: Τα... ερωτηματικά της νέας σεζόν

Ολυμπιακός: Τα... ερωτηματικά της νέας σεζόν

bet365

Αρκετά γράφονται για τους παίκτες που είναι να φύγουν και το gazzetta.gr εξετάζει την κάθε περίπτωση ξεχωριστά.

Το Κύπελλο τελείωσε αλλά στον Ολυμπιακός ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν έχει ξεκινήσει να τρέχει. Η διοικούηντες την ομάδα περιμένουν τις τελικές εισηγήσεις του Μάρκο Σϊλβα για να προχωρήσουν τις ανάλογες κινήσεις τους.

Όμως, για να έρθουν κάποιοι θα πρέπει να φύγουν και κάποιοι. Πάμε να δούμε την κάθε περίπτωση ξεχωριστά

Αυτοί που αναμένεται να «παίξουν» για μεταγραφή

Ρομπέρτο: Μετά το ματς στην Τούμπα για το Κύπελλο ξενέρωσε. Είναι αλήθεια. Από πέρυσι διαβάσαμε ότι θέλει να αγωνιστεί σε ένα πιο προηγμένο πρωτάθλημα και μεταξύ μας ποιος δεν θα το ήθελε. Είναι και το θέμα των παιδιών του στη μέση, οπότε εδώ μπαίνει στη μέση το ανθρώπινο στοιχείο που είναι πάνω απ’ όλα. Ο ίδιος φέρεται να ζήτησε από την ομάδα να… πέσει στις απαιτήσεις της αν χρειαστεί προκειμένου να συνεχίσει αλλού την καριέρα του. Θα δούμε αν έρθει κάποια πρόταση.

Μαζουακού: Το όνομά του συνδέεται με τη Μονακό πολύ έντονα τελευταία. Μάλιστα, στο ΟΑΚΑ φέρεται να ήρθε άνθρωπος της Μάντσεστερτ Γιουνάιτεντ για να τον παρακολουθήσει. Γενικότερα η Αγγλία έχει… παίξει πολύ γι αυτόν.

Ελαμπντελαουί: Δύο φορές έφτασε πρόταση για την αφεντιά του στα γραφεία της Πλατείας Αλεξάνδρας. Δύο φορές ο Ολυμπιακός αρνήθηκε. Τη μία είπε «όχι» στην Μπενφίκα και την άλλη στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μένει να δούμε αν η Τρίτη θα είναι κι η «φαρμακερή» που λέει κι ο λαός μας.

Μιλιβόγεβιτς: Πέρυσι… βαρεθήκαμε να διαβάζουμε ότι πηγαίνει στην Φενέρμπαχτσε. Είναι ένας από τους παίκτες του Ολυμπιακού που οι μετοχές του είναι ψηλά και απ’ αυτούς που έχουν τραβήξει ουκ ολίγα βλέμματα πάνω του. Οπότε δεν θα δύσκολο να φτάσει κάποια πρόταση γι αυτόν.

Kασάμι: Η παραμονή του στην ομάδα κρίθηκε την τελευταία μέρα. Στην πορεία αποδείχθηκε σημαντικός σε αρκετά ματς αλλά είχε αρκετά πάνω-κάτω. Ο Μίνο Ραϊόλα λογικά θα του ψάχνει λύσεις στο εξωτερικό.

Ιντέγε: Διαβάσαμε να ενδιαφέρονται γι αυτόν τόσο ομάδα από το Μεξικό όσο και από την Κίνα. Από την Ασία μάλιστα φέρεται ότι είχε φτάσει μια… τρελή προσφορά αλλά τα Γενάρη δεν μπορούσε να βρεθεί άξιος αντικαταστάτης του δεύτερου σκόρερ της ομάδας. Τα καλοκαίρι αυτές οι δουλειές γίνονται με μεγαλύτερη άνεση. Γίνονται όμως; Θα δείξει.

Σεμπά: Έχουμε διαβάσει ότι υπάρχει ενδιαφέρον από το Μεξικό. Ποιον θα… χαλούσε αν έρθει κάποια πρόταση; Μάλλον κανέναν.

Δανεικοί

Μπέρτος: Αναμένεται να βρίσκεται στην προετοιμασία καθώς υπάρχει επιθυμία να πάρει την ευκαιρία του.

Μπεν: Πρόσφατα ο ίδιος δήλωσε ότι θέλει να παίξει στο Champions League με τον Ολυμπιακό και ότι στην ομάδα τον πιστεύουν. Για να δούμε…

Γούτας: Δήλωσε στο gazzetta.gr ότι βάζει ένα μεγάλο Χ στην χρονιά που πέρασε και πως ξεκινάει από την αρχή. Αυτό θέλουν και στο Λιμάνι.

Αυλωνίτης: Στην Στουρμ Γκρατς τον θέλουν μόνιμα εκεί. Είναι όμως… αλμυρός. Αν υπάρχει συμφωνία λογικά θα έχουμε επέκταση δανεισμού αλλά και πάλι το συμβόλαιό του είναι μεγάλο για τους Αυστριακούς. Μέχρι την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε νεότερα για την εν λόγω περίπτωση.

Οι ειδικές περιπτώσεις

Φουστέρ: Μια περίπτωση ειδική και ξεχωριστή. Ουδείς μπορεί να κλείσει τα μάτια σε όσα έχει προσφέρει ο Ισπανός στο σύλλογο. Ο χρόνος όμως είναι αμείλικτος και για να συνεχίσεις να αγωνίζεσαι (και να είσαι και ικανοποιημένος από τον χρόνο συμμετοχής σου) θα πρέπει να κερδίζεις με το σπαθί σου μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Αν μείνει τελικά θα έχει υπολογισθεί περισσότερο η συνεισφορά του όλα αυτά τα χρόνια αλλά και το τι μπορεί να δώσει στα αποδυτήρια.

Καμπιάσο: Ο ίδιος είπε ότι μένει και φυσικά δεν υπάρχει κάποιος που δεν θα ήθελε τον «Κούτσου» στην ομάδα. Παρόλο που δεν έπαιξε ήταν αυτός που ήταν όρθιος στον πάγκο και.. έσπρωχνε τους συμπαίκτες του για την ισοφάριση.

Σαλίνο: Το συμβόλαιο του λήγει και λογικά στο ΟΑΚΑ είδαμε τον Βραζιλιάνο για τελευταία φορά με την φανέλα του Ολυμπιακού. Πιάνει θέση ξένου και αυτό κάνει δύσκολη την παραμονή του στο Λιμάνι, παρόλο που ο ίδιος θα το ήθελε πολύ.

Ερνάνι: Μετά την παρουσία του στον τελικό μείωσε τις πιθανότητες παραμονής του. Μάλλον επιστρέφει στην Πόρτο.

Τσόρι: Έχει συμβόλαιο για ακόμη έναν χρόνο και μετά το γκολ και την παρουσία του στον τελικό μάλλον απομακρύνεται κάθε σκέψη για αποχώρησή του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα