Παναθηναϊκός: Πρέπει να... πέσει πολύ ο Φλαμινί

Νίκος Ρόλλας
Παναθηναϊκός: Πρέπει να... πέσει πολύ ο Φλαμινί

bet365

Το Gazzetta.gr αναλύει τα οικονομικά δεδομένα γύρω από την υπόθεση του Ματιέ Φλαμινί, που θα είναι το μεγαλύτερο εμπόδιο για τον Παναθηναϊκό, αν όντως κινηθεί για την απόκτησή του.

Η βασική προτεραιότητα του Παναθηναϊκού ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, είναι η απόκτηση ενός αμυντικού χαφ που θα καλύψει το περσινό λάθος που έγινε με την απόκτηση του Μάικλ Εσιέν. Ενός παίκτη δηλαδή που θα είναι έτοιμος να σηκώσει το βάρος μίας νευραλγικής θέσης στην πλάτη του και να αποτελέσει τον συνδετικό κρίκο μεταξύ της αμυντικής και της μεσοεπιθετικής γραμμής του «τριφυλλιού».

Σύμφωνα με το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «GoalNews», η περίπτωση που εξετάζουν οι «πράσινοι» είναι του Ματιέ Φλαμινί. Ενός παίκτη που φαίνεται να έχει όλα τα χαρακτηριστικά που ψάχνουν στο «τριφύλλι»: Εμπειρία, προσωπικότητα, ετοιμότητα (ακόμη και φέτος που ήταν εκτός πλάνων έχει 24 συμμετοχές) και ικανότητα... Ωστόσο αν όντως επιβεβαιωθεί το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκό, η υπόθεσή του μόνο εύκολη δεν είναι. Αντιθέτως, θα χαρακτηριζόταν εξαιρετικά δύσκολη, καθώς το οικονομικό κομμάτι αναμένεται να αποτελέσει τεράστιο εμπόδιο.

Και αυτό γιατί ο 32χρονος Γάλλος μέσος την τελευταία του σεζόν στην Άρσεναλ, προβλέπεται να πάρει συνολικά περίπου 4 εκατομμύρια ευρώ. Ένα ποσό που κρίνεται αρκετά υψηλό για τα δεδομένα του «τριφυλλιού», ακόμη και αν υλοποιηθεί η αύξηση του μπάτζετ που έχει αποφασιστεί από τον Γιάννη Αλαφούζο.

Το 2-2 της Ουκρανίας αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς που θα λυθούν σε ισπανικό έδαφος! Τοποθετώντας ένα στοίχημα στον αγώνα Σεβίλλη - Σαχτάρ, η Vistabet πιστώνει έως 100€ στα κέρδη σου.

Βέβαια τα χρήματα αυτά μπήκαν στο συμβόλαιό του, το 2013 που επέστρεψε στους «κανονιέριδες» μετά από την 5ετία που πέρασε στην Μίλαν και ήταν 29 ετών. Τώρα, που έχει «πατήσει» τα 32 δεδομένα οι απαιτήσεις του θα είναι μικρότερες, αλλά πόσο θα έχουν πέσει (ο Μάικλ Εσιέν για παράδειγμα στην τελευταία σεζόν του στην Μίλαν έπαιρνε 2,5 εκ.), προκειμένου να φτάσουν στα επίπεδα που ο Παναθηναϊκός θα μπορέσει να τις ικανοποιήσει;

Πόσω μάλλον από τη στιγμή που υπάρχει έντονη φημολογία οτι για την περίπτωσή του ενδιαφέρονται ομάδες από το MLS, το οποίο έχει αυξήσει την ανταγωνιστικότητά του εφέτος και πλέον δεν θεωρείται «γηροκομείο» ποδοσφαιριστών, ενώ θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε τί προτάσεις θα υπάρξουν (αν υπάρξουν φυσικά) από την Premier League ή από την πατρίδα του, την Γαλλία...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα