Πάουλο Μπέντο και ΠΑΟΚ: Δεν είναι η πρώτη φορά!

Πάουλο Μπέντο και ΠΑΟΚ: Δεν είναι η πρώτη φορά!

Πάουλο Μπέντο και ΠΑΟΚ: Δεν είναι η πρώτη φορά!

bet365

Και ξαφνικά στη ζωή των ΠΑΟΚτσήδων μπήκε το όνομα του Πάουλο Μπέντο. Τo gazzetta.gr αποκαλύπτει τι είχε συμβεί πριν έξι χρόνια, τι ισχύει τώρα, τι λέει ο μάνατζερ του.

Όπως αναφέρουν οι Πορτογάλοι από το πρωί της Παρασκευής, και πρώτο έγραψε το Gazzetta.gr, το όνομα του Πάουλο Μπέντο είναι στη λίστα του ΠΑΟΚ και ο 46χρονος προπονητής ένας από τους «εκλεκτούς» της διοίκησης.

Έχοντας μείνει στην «ανεργία» από τον Σεπτέμβριο του 2014, ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Πορτογαλίας αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Μάλιστα, τον Νοέμβριο του 2015, το όνομα του «έπαιξε», πάλι με φήμες και πληροφορίες από την Πορτογαλία, για τον Παναθηναϊκό αμέσως μετά το διαζύγιο των «πράσινων» με τον Γιάννη Αναστασίου.

Ο Λούμπος Μίχελ βρέθηκε στην Πορτογαλία, το βράδυ της Πέμπτης, παρακολούθησε τον αγώνα Μπράγκα – Σαχτάρ, δεν ήθελε και πολύ να φουντώσουν τα σενάρια. Μόνο που η περίπτωση του Πάουλο Μπέντο κι άλλων υποψηφίων προπονητών θα προχωρήσουν, εάν κι εφόσον, ο ΠΑΟΚ αποφασίσει να πάει σε επιλογή νέου προπονητή.

Γιατί, ας μην ξεχνάμε, «ο Βλάνταν Ίβιτς έχει την ευκαιρία του», όπως υποστηρίζουν και λένε στη Μικράς Ασίας.

Η φιλία με τον Κονσεϊσάο και ο ΠΑΟΚ

Πολύ καλός φίλος του Σέρτζιο Κονσεϊσάο, ο Πάουλο Μπέντο ξέρει πολύ καλά τι εστί ΠΑΟΚ, καθώς το 2010 είχε φτάσει μια ανάσα από το να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του «Δικεφάλου».

Ήταν τότε που ο «Δικέφαλος» αναζητούσε τον διάδοχο του Φερνάντο Σάντος, που πολύ πριν το τέλος της περιόδου 2009-2010 είχε ανακοινώσει στον Θόδωρο Ζαγοράκη και στη διοίκηση του ΠΑΟΚ την οριστική απόφαση του να μην συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας.

Ο Κονσεϊσάο είχε κάποιους μήνες, που είχε αναλάβει τεχνικός διευθυντής στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, «έτρεχε» και το θέμα του προπονητή με τον Μπέντο να αποτελεί την πρώτη επιλογή του. Τελικά, η περίπτωση του δεν προχώρησε, ο σημερινός προπονητή της Ακαδέμικα (για κάποιους υποψήφιος κι αυτός για τον ασπρόμαυρο πάγκο…) αποχώρησε από την Τούμπα και ο Ζήσης Βρύζας επέλεξε τον Μάριο Μπερέτα ως διάδοχο του Φερνάντο Σάντος

Η θέση του Κάρλος Γκονζάλβες

Ο Πάουλο Μπέντο έχει τον ίδιο μάνατζερ με τον Μάρκο Σίλβα και εκπροσωπείται από το ίδιο γραφείο με τον Πορτογάλο προπονητή του Ολυμπιακού.

«Δεν ξέρουμε κάτι γύρω από το θέμα» είπε ο Κάρλος Γκονζάλβες, μιλώντας στο Gazzetta.gr, αναφερόμενος στα πορτογαλικά δημοσιεύματα για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα