Η Λίβερπουλ χάνει... τη γη κάτω απ΄τα πόδια της

Η Λίβερπουλ χάνει... τη γη κάτω απ΄τα πόδια της

Κώστας Ζάλιαρης
Η Λίβερπουλ χάνει... τη γη κάτω απ΄τα πόδια της

bet365

Με αυτή τη Λίβερπουλ δεν βαριέσαι ποτέ. Γιατί δεν έχεις ποτέ, τίποτα δεδομένο. Το gazzetta.gr γράφει για τη διόλου τιμητική πρωτιά της ομάδας που δεν μπορεί να «κλειδώσει» τ’ αποτελέσματα...

Ο Γιούργκεν Κλοπ έχει ήδη πολλή δουλειά να κάνει στη Λίβερπουλ και τον περιμένει ακόμα περισσότερη το καλοκαίρι. Κυρίως, σε ό,τι αφορά τις... αντοχές της ομάδας στην πίεση και τη νοοτροπία των παικτών όταν ένα παιχνίδι μοιάζει τελειωμένο.

Σε αυτό το τελευταίο εντοπίζεται τεράστιο πρόβλημα τη φετινή σεζόν και έχει κάνει την ομάδα του μεγάλου λιμανιού να καταλαμβάνει την κορυφή σε κάτι πολύ αρνητικό. Αυτό, είναι οι χαμένοι βαθμοί, σε ματς που έχει καταφέρει να πάρει το προβάδισμα ή να έχει σοβαρή ασφάλεια για την κατάκτηση των τριών βαθμών και στο φινάλε να μην καταφέρνει να φέρει εις πέρας με απόλυτη επιτυχία την αποστολή!

Μέχρι στιγμής στο τρέχον πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ, ο σύλλογος του Μέρσεϊσαϊντ έχει χάσει 15 βαθμούς από παιχνίδια στα οποία έχει βρεθεί μπροστά στο σκορ, μετρώντας έναν πόντο περισσότερο από τη συμπολίτισσά , Έβερτον, η οποία φέτος έχει... λιποθυμήσει αρκετές φορές και έχει χύσει την καρδάρα με το γάλα ακόμα και στις καθυστερήσεις.

Στις αναμετρήσεις με τις Νόριτς (1-1), Σαουθάμπτον (1-1), Γουέστ Μπρομ (2-2) και Σάντερλαντ (2-2) στο «Άνφιλντ», η Λίβερπουλ έχει...κατορθώσει ν’άδικήσει τον εαυτό της, όπως το έκανε προς τεράστια έκπληξη όλων στο τελευταίο παιχνίδι πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος, στο «St. Mary’s», όπου στην ανάπαυλα είχε προβάδισμα δύο τερμάτων και στο φινάλε τα έχασε όλα με το τελικό 3-2 των «αγίων» με τρομερή ανατροπή.

Η Πρωταθλήτρια Ευρώπης προετοιμάζεται στα Βαλκάνια. Τοποθετώντας ένα στοίχημα στη μονομαχία Ρουμανία - Ισπανία, αν κερδίσεις, η Vistabet πιστώνει έως 100€ στα κέρδη σου.

Στο ντέρμπι με την Άρσεναλ, αν και ο τρόπος με τον οποίο σώθηκε ο βαθμός στο φινάλε με το γκολ του Άλεν μόνο θετικός μπορεί να χαρακτηριστεί, ξανά το σύνολο του Κλοπ είχε πάρει κεφάλι στο σκορ, για να βρεθεί να κυνηγάει και να φτάσει εν τέλει στο 3-3. Βαθμοί χάθηκαν επίσης και στο «Γκούντισον Παρκ» με το 1-1 κόντρα στην Έβερτον, στο τελευταίο παιχνίδι του Μπρένταν Ρότζερς στον πάγκο...

Προκαλεί έκπληξη το γεγονός πως οι Λέστερ και Τότεναμ βρίσκονται πολύ κοντά στους «κόκκινους» σε αυτό το κομμάτι του παιχνιδιού, έχοντας χάσει 12 και 13 βαθμούς αντίστοιχα στα ματς που έχουν προηγηθεί, ενώ, η Μάντσεστερ Σίτι, ξέχωρα από τα γενικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει, έχει την καλύτερη επίδοση και καταφέρνει να κρατάει το θετικό αποτέλεσμα!

Ο πίνακας με τους βαθμούς που έχουν χαθεί παρά το προβάδισμα:

ΟμάδαΧαμένοι βαθμοί
Λίβερπουλ15
Μπόρνμουθ14
Τσέλσι14
Έβερτον14
Σουόνσι14
Κρίσταλ Πάλας13
Σαουθάμπτον13
Σάντερλαντ13
Τότεναμ13
Άρσεναλ12
Λέστερ12
Νιούκαστλ10
Άστον Βίλα10
Γουέστ Μπρομ10
Γουέστ Χαμ10
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ7
Νόριτς7
Γουότφορντ7
Στόουκ4
Μάντσεστερ Σίτι3

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα