Σκοράρει μόνο στα... εύκολα ο Κριστιάνο (vids)

Σκοράρει μόνο στα... εύκολα ο Κριστιάνο (vids)

Κώστας Ζάλιαρης
Σκοράρει μόνο στα... εύκολα ο Κριστιάνο (vids)

bet365

Το καρέ απέναντι στη Θέλτα το γιόρτασε και με το παραπάνω, όμως, από κάτι τέτοιες στιγμές, όπως παρουσιάζει το gazzetta.gr, ο Κριστιάνο Ρονάλντο δείχνει πως τελικά του 'χει βγει τ' όνομα...

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ βρήκε το δρόμο για τα δίχτυα τέσσερις φορές απέναντι στον σύλλογο του Βίγκο που έχει στόχο την παρουσία σε ευρωπαϊκή διοργάνωση την επόμενη αγωνιστική περίοδo.

Ο «CR7» εντυπωσίασε με τον τρόπο που «εκτελούσε» τον αντίπαλο πορτιέρο, πραγματοποίησε ένα είδους ξέσπασμα έπειτα από τα όσα είχαν προηγηθεί από το ντέρμπι της Μαδρίτης, την ήττα (1-0) από την Ατλέτικο στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» και τις δηλώσεις εν θερμώ που τον έφεραν για τους λάθους λόγους στο επίκεντρο...

Μάλιστα, έγινε ο ποδοσφαιριστής που φτάνει και ξεπερνάει πιο γρήγορα απ' οποιονδήποτε άλλον τα 250 γκολ στο πρωτάθλημα σε συλλογικό επίπεδο στην Ευρώπη!

Αν και θα μπορούσε ν' αντιπαρατάξει το γκολ που πέτυχε στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Ρόμα στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, βάζοντας το λιθαράκι του για να θεωρείται αυτή τη στιγμή η Ρεάλ μια από τις ομάδες που εκτός... συγκλονιστικότατου απροόπτου θα βρίσκεται στην κλήρωση για τα προημιτελικά, στα εγχώρια, ο Κριστιάνο δεν ... ακουμπάει την πρώτη πεντάδα.

Στα ντέρμπι παραμένει «σιωπηλός» και ξεσπά απέναντι σε ομάδες, κόντρα στις οποίες, κακά τα ψέματα, βρίσκει και τα κάνει.

Το τελευταίο του «θύμα», η Θέλτα, ναι μεν βρίσκεται αυτή τη στιγμή έπειτα από 28 αγωνιστικές στην 6η θέση και προσπαθεί να πάρει ένα «εισιτήριο» για το Γιουρόπα Λιγκ της επόμενης σεζόν, ωστόσο, πόσες πιθανότητες να είχε για κάτι θετικό στο «Μπερναμπέου»;

Μαζί και με τη Μπιλμπάο, είναι οι μοναδικές δύο ομάδες που βρίσκονται στην πρώτη 10άδα του βαθμολογικού πίνακα της Πριμέρα Ντιβισιόν και έχει σκοράρει εις βάρος τους περισσότερες από μια φορά, ο Πορτογάλος άσος της Ρεάλ Μαδρίτης!

Τα «ξεσπάσματα», οι έξαλλοι πανηγυρισμοί, οι μεγάλοι τίτλοι στις εφημερίδες της επόμενης ημέρας και ο... ήρεμος ύπνος του Κριστιάνο με καθαρή τη συνείδησή του, έχουν έρθει έπειτα από παιχνίδια όπως είναι αυτά με τις Εσπανιόλ (και μάλιστα δύο φορές, με πέντε και τρία γκολ εκτός κι εντός έδρας), Βαγιεκάνο (2), Σοσιεδάδ (2) και Σπόρτινγκ Χιχόν (2) όσον αφορά το πρωτάθλημα.

Στο Κύπελλο, είχε πετύχει ένα γκολ απέναντι στην Ατλέτικο στις δύο μάχες που έδωσαν οι ομάδες τη ισπανικής πρωτεύουσας τον Ιανουάριο, όμως οι «ροχιμπλάνκος» ήταν εκείνοι που πήραν την πρόκριση, πετώντας εκτός στόχου τους «μερένχες».

Ακόμα και στο Τσάμπιονς Λιγκ, πέρα από το γκολ με τη Ρόμα το οποίο προαναφέραμε, ο κόσμος της Ρεάλ και φυσικά οι... οπαδοί της Μπαρτσελόνα που δεν χάνουν ευκαιρία να τον μειώσουν, στέκονταν στο γεγονός πως έβρισκε δίχτυα μονάχα κόντρα στη Μάλμε και τη Σαχτάρ Ντόνετστκ, πετυχαίνοντας καρέ απέναντι στους Σουηδούς στο εντός έδρας παιχνίδι του Δεκεμβρίου. Συνολικά, τους ... φιλοδώρησε με 10 γκολ στα δύο παιχνίδια που έδωσαν, ενώ φόρτωσε πέντε φορές τα δίχτυα των Ουκρανών της Σαχτάρ. Στη σημαντική διπλή «μονομαχία» με την Παρί, ήταν άσφαιρος...

 

LA LIGA Τελευταία Νέα