Ενας χρόνος σοβαρών επεισοδίων

Gazzetta team
Ενας χρόνος σοβαρών επεισοδίων

bet365

Με αφορμή τις νέες εικόνες ντροπής στην Τούμπα, το gazzetta.gr, υπενθυμίζει τα επεισόδια σε γήπεδα τον τελευταίο χρόνο, που έγιναν κυρίως σε ματς με αντίπαλο τον Ολυμπιακό!

Η βλακεία είναι ανίκητη, λένε. Και έχουν δίκιο. Κανείς δεν έχει καταφέρει να βάλει... φρένο στις ορέξεις των κάφρων, που περιμένουν την παραμικρή ευκαιρία για να ξεσπάσουν.

Άλλες φορές τους φταίει η διαιτησία, άλλες άνθρωποι του αθλητισμού. Κάποιες άλλες φορές δεν χρειάζεται καν η αφορμή να είναι η κοινή συνύπαρξή τους σε ένα γήπεδο.

Δρόμοι και... αεροδρόμια ήταν τα σημεία που... χύθηκε αίμα, μέσα σε έναν χρόνο! Στους περισσότερους αγώνες με έκτροπα, αντίπαλος ήταν ο Ολυμπιακός!

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός (Πρωτάθλημα)

Η κατάσταση στη Λεωφόρο είναι ήδη ηλεκτρισμένη. Η παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη προκαλεί τις πρώτες φωτοβολίδες.

Ο Βίτορ Περέιρα όμως κάνει τα πράγματα χειρότερα όταν πηγαίνει μπροστά στη «13» για να τσεκάρει το τέρμα. Τότε ο προπονητής του Ολυμπιακού απαντά στις προκλήσεις με ένα νόημα του στιλ «έλα εδώ». Ξεκινούν να πετάγονται καρέκλες και φωτοβολίδες. Η λευκή σιδερένια πόρτα σπάει κι ο αγωνιστικός χώρος της Λεωφόρου μετατρέπεται σε αρένα. Πρωταγωνιστές, πια, οπαδοί και αστυνομικοί.

ΑΕΚ-Ολυμπιακός (Κύπελλο)

Το γκολ του Χάρα στο 89' προκάλεσε τους έξαλλους πανηγυρισμούς των Περέιρα και Κασάμι, ο οποίος έδειχνε το... μηρό του. Μερίδα οπαδών μπαίνει στο γήπεδο, το ματς διακόπτεται. «Εισβολή, ρίψη αντικειμένων και τραυματισμός αστυνομικού», ήταν οι λόγοι που οδήγησαν στο άδοξο αυτό τέλος ενός πραγματικού ντέρμπι.

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός (Πρωτάθλημα)

Το ματς έρχεται 0-0, αλλά κατά τη διάρκεια του αγώνα διάφορα αντικείμενα πέφτουν στον αγωνιστικό χώρο. Το κυριότερο ήταν ένα σίδερο που βρήκε τον Τσόρι στον ώμο.

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός (Κύπελλο)

Στον ΠΑΟΚ ζητούν πέναλτι στη φάση του Καπίνο με τον Μακ. Ο διαιτητής δεν δίνει τίποτα και στη συνέχεια αποβάλλει τον Σλοβάκο, επειδή έφτυσε το Μήτσιο δύο φορές. Αυτό ήταν. Αν και υπήρχε η πρόθεση να ολοκληρωθεί το ματς, αυτό δεν έγινε ποτέ μιας κι η ρίψη φωτοβολίδων ήταν συνεχής. Άλλο ένα ματς που δεν ολοκληρώθηκε.

.

Ατρόμητος - ΑΕΚ

Με την λήξη του αγώνα ανάμεσα στον Ατρόμητο και την ΑΕΚ, οπαδοί της Ένωσης άρχισαν... ανταλλαγή αντικειμένων με τους φίλους του Ατρομήτου αλλά και δυνάμεις των ΜΑΤ!

Μάλιστα, από αυτά προέκυψε και τραυματισμός, καθώς μαχαιρώθηκε ένας οπαδός των Περιστεριωτών. Το τραύμα ήταν στον ώμο, ωστόσο απέφυγε τα χειρότερα και δεν τρέχει λόγος ανησυχίας για τον άτυχο φίλαθλο του συλλόγου των δυτικών προαστίων.

Οι μάχες εκτός γηπέδων

Η μάχη της Βουλιαγμένης

Οπαδοί της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού συγκρούστηκαν στην Ηλιούπολη, με τους «κιτρινόμαυρους» να επιτίθενται στους «ερυθρόλευκους» πριν εκείνοι ξεκινήσουν για το «Γ.Καραϊσκάκης, προκαλώντας τραυματισμούς.

Το ραντεβού στο Περιστέρι!

Πέρυσι στα τέλη Μαΐου, οπαδοί του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού έδωσαν ραντεβού θανάτου στο Περιστέρι κατά την διάρκεια αγώνα μπαράζ μεταξύ του Αφοβου και του Αγίου Θωμάς για την άνοδο στην Α' ΕΠΣ.

Σέρβοι Vs Κροάτες στο αεροδρόμιο

Η συνάντηση Σέρβων και Κροατών δεν αποφεύχθηκε. Xούλιγκανς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και του Ερυθρού Αστέρα συνεπλάκησαν σε σοβαρά επεισόδια με τραυματίες στο αεροδρόμιο στα Σπάτα. Τότε, είδατε το βίντεο από το Gazzetta.gr με τα επεισόδια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα