Απολαύστε ελεύθερα: 10+5 γκολάρες από κόρνερ! (vids)

Απολαύστε ελεύθερα: 10+5 γκολάρες από κόρνερ! (vids)

bet365

Το gazzetta.gr υποκλίνεται σε 10 ξένα + 5 ελληνικά γκολ από κόρνερ. Από τους Μπέκαμ, Ροναλντίνιο, Ρομπέρτο Κάρλος και Ανρί, στους Ρεκόμπα Σανμαρτεάν και από εκεί στους Τσιάρτα, Φετφατζίδη και φυσικά... Βασίλη Χατζηπαναγή!

Τα γκολ που έχουμε δει να μπαίνουν στα γήπεδα πάμπολλα. Οι γκολάρες εξίσου αμέτρητες. Από κόρνερ όμως; Οκ, είναι κι αυτά αρκετά αλλά κάποια έκαναν το γύρο του κόσμου λίγο παραπάνω.

Ποιος δεν έχει δει ξανά και ξανά αυτό του Μπέκαμ με τους Galaxy; Του Ανρί; Του Ροναλντίνιο;

Μήπως δεν μας έχει χαζέψει ο Ρεκόμπα; Ο Τσιάρτας; Ο Ροναλντίνιο;

Καθίστε αναπαυτικά, πάρτε τσιγάρα (μακάρι να το κόψετε), καφέ και απολαύστε ελεύθερα...

1. Ντέιβιντ Μπέκαμ

Οι Λος Άντζελες Γκάλαξι φιλοξενούν την Chicago Fire, το ματς είναι στο 1-1, ο Μπέκαμ... οπλίζει και εκτελεί από το κόρνερ. Τόσο απλό!

2.Ροναλντίνιο

Μας έχει προσφέρει άπειρες στιγμές μαγείας. Μία απ' αυτές, με τη φανέλα της Φλαμένγκο, όταν στο ματς με την Αβάι σκόραρε από τη... γωνία.

3. Ρομπέρτο Κάρλος

Ο τύπος δεν έχει μείνει στην ιστορία μόνο για τους... κεραυνούς του. Όταν έπαιζε στην Κορίνθιανς, σε ένα ματς με την Πορτουγκέζα, πηγαίνει να εκτελέσει ένα κόρνρερ. Επιστρατεύει το αριστερό του και τα εξωτερικά μαγικά του φάλτσα και...γκολ!

4. Σουσαέτα

Στις 27/4 του 2014, η Αθλέτικ Μπιλμπάο υποδέχεται την Σεβίλλη. Μόλις στο 4ο λεπτό ο Σουσαέτα εκμεταλλεύεται το κόρνερ και σκοράρει.

5. Theerathon Bunmathan

Δεν έχει την φήμη των παραπάνω. Εκανε το γύρο του κόσμου, όμως, ο αμυντικός της Buriram (ομάδα που παίζει ο Ντιόγκο) όταν στο ματς για το ασιατικό Champions League σκόραρε εις βάρος της Gamba Osaka! Μάλιστα, μετά πανηγύρισε ως άλλος Κριστιάνο Ρονάλντο!

6. Τιερί Ανρί

Στην Αμερική, όπου έπαιζε με τη φανέλα των New York Red Bulls έκανε... χαμό. Κάτι που συνέβη και στο βίντεο που είδατε.

7. Αλβαρο Ρεκόμπα

Δεν είναι το μόνο που έχει πετύχει από κόρνερ, ένας από τους καλύτερους παίκτες που πέρασαν από τα ελληνικά γήπεδα. Με τη φανέλα της Νασιονάλ Μοντεβιδέο, κόντρα στην Αρχεντίνος Τζούνιορς, όμως προκάλεσε ίσως το μεγαλύτερο θαυμασμό.

8. Ζουν Σουζούκι

Ποιος σας είπε ότι το όνομα Σουζούκι κυκλοφορεί μόνο για τα αυτοκίνητα.

9. Μάικλ Μπράντλεϊ

Εθνική Αμερικής απέναντι στην ομάδα του Παναμά. Ο Μπράντλεϊ τράβηξε τα βλέμματα σε ένα ματς που δεν ενδιέφερε και τόσο πολύ την ποδοσφαιρική κοινότητα.

10. Λουτσιάν Σανμαρτεάν

Ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού, Λουτσιάν Σανμαρτεάν, όταν έπαιζε στην Στεάουα, έβαλε ένα πανέμορφο γκολ. Κόντρα στην Gaz Metan κατάφερε και σκόραρε από το κόρνερ.

Κόρνερ... γκολ αλά ελληνικά

Γιάννης Φετφατζίδης

Ο Φετφατζίδης σκοράρει από κόρνερ όταν έπαιζε ακόμη στους Νέους του Ολυμπιακούς. Το εν λόγω τέρμα μπήκε στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.

Δημήτρης Γραμμόζης (46'')

Με την Ξάνθη να είναι πίσω στο σκορ, ο Γραμμόζης σκoράρει μέσα στο Αγρίνιο για το 1-1.

Βασίλης Τσιάρτας

Δεν θα μπορούσε να λείπει από τη σχετική λίστα ο «μάγος».

Πάμπλο Γκαρσία

Μέσα στην Κέρκυρα, ο Ουρουγουανός σημειώνει ένα πανέμορφο γκολ!

Βασίλης Χατζηπαναγής

Ο μετρ του είδους. Ο παίκτης που σκόραρε πέντε γκολ από το κόρνερ. Ο «ζογκλέρ» του ελληνικού ποδοσφαίρου κι ο παίκτης που θαύμαζε όλη η Ελλάδα. Το καλύτερο το αφήσαμε για το τέλος. Στο video που σας παραθέτουμε θα τα... χάσετε.

 

Τελευταία Νέα