Οι κακές στιγμές του Κριστιάνο Ρονάλντο

Οι κακές στιγμές του Κριστιάνο Ρονάλντο

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Οι κακές στιγμές του Κριστιάνο Ρονάλντο

bet365

Για ακόμη μαι φορά ο Ρονάλντο έγινε δέκτης αρνητικών σχολίων και το gazzetta.gr θυμάται τις πιο χαρακτηριστικές στιγμές που ο Πορτογάλος μας... έσπασε τα νεύρα.

Μετά την ήττα από την Ατλέτικο Μαδρίτης ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν δίστασε να τα βάλει μέχρι και με τους συμπαίκτες του.

Ο Πορτογάλος όσο παικταράς είναι και όσο και να στέκεται δίπλα σε άτομα που έχουν ανάγκη, υπάρχουν φορές που βγάζει προς τα έξω την κακή πλευρά του εαυτού του.

Οι ατάκες κι οι πράξεις του έχουν... γράψει και το gazzetta.gr θυμάται:

25/10 του 2014, η Ρεάλ νικάει την Μπαρτσελόνα 3-1 το ματς είναι στις καθυστερήσεις κι ο Κριστιάνο Ρονάλντο προσπαθεί να χτυπήσει με τα τακουνάκι τον Ντάνι Άλβες. Λογικό να δεχτεί την κίτρινη κάρτα.

Εξασφάλισε 5% bonus στην Sportingbet σε κάθε κερδισμένο στοίχημα στο ΑΕΚ - Παναθηναϊκός.

Το Γενάρη του 2016, η Ρεάλ έδειχνε να μην μπορεί να νικήσει την Βαλένθια. Μετά το 60' ο Ρονάλντο είχε ένα λεκτικό επεισόδιο με τον Ράμος.

"Χρειάζεται να παίξουμε πιο σκληρά και γρήγορα... απλά κοιτάμε!", είπε ο Ρονάλντο για να δεν τον Ράμος να του απαντάει: "Ναι, εσύ μας κοιτάς και δεν κάνεις τίποτα. Είστε τρεις μπροστά (σ.σ. μαζί με Μπενζεμά και Μπέιλ) που απλά κάθεστε".

Κόντρα στη Λεβάντε κάνει ένα όμορφο ψαλιδάκι, το οποίο δεν καταλήγει στα δίχτυα. Στη συνέχεια της φάσης ο Μπέιλ σκοράρει, αλλά ο Ρονάλντο δεν... τρελαίνεται. Αντιθέτως μάλιστα δε δείχνει να χαίρεται με το γκολ της ομάδας του. Ε, αφού δεν το έβαλε αυτός...

Πέρα από στιγμές εκνευρισμού ο Ρονάλντο έχει ξεστομίσει ξανά πράγματα που συζητήθηκαν. Ενα απ' αυτά ήταν κι η δήλωση: «με ζηλεύουν επειδή είμαι πλούσιος, όμορφος και σπουδαίος παίκτης».

Ο Μολινέρο φταίει που τόλμησε να μπει μπροστά του. Για να τα λέμε και όλα...

Δείτε εδώ ένα video όπου φαίνεται ότι ο Ρονάλντο δεν είναι και τόσο... καθαρός παίκτης.

Βέβαια, εδώ ποδιά έκανε στον Βαράν στην προπόνηση και... τρελάθηκε. Πανηγύρισε λες και έβαλε κάνα γκολ.

Όταν βγάζει φωτογραφίες με τους θαυμαστές του δεν θέλει μικρόφωνα στη μούρη του. Γκέγκε;

Με τη Σάικ να μην είναι πια στη ζωή του, τα νεύρα του ήταν στα... κόκκινα. Και την πλήρωσε ο αντίπαλός του στο ματς με την Κόρδοβα τον οποίο και χτύπησε.

Ο Ρονάλντο πιάνει από τα μάγουλα έναν Βραζιλιάνο και χρειάζεται η παρέμβαση του Ζιλμπέρτο Σίλβα για να ηρεμήσει ο Πορτογάλος

.

Για ένα φάουλ έγινε ολόκληρο θέμα. Ο Αρμπελόα προσπαθεί να πει στον Πορτογάλο να το χτυπήσει ο Σέρχιο Ράμος. Εκείνος δεν δέχεται. Ύστερα από πολλ;h σκέψη και κουβέντα με τον αρχηγό, δέχεται, αλλά δεν γούσταρε καθόλου.

Η φιλία του με τον Μέιγουεδερ τον κάνει επίσης αντιπαθητικό. Όπως και αυτή με τον Μπίμπερ.

Και κλείνουμε με αυτή τη φωτογραφία.

* Εννοείται πως όλο και κάτι άλλο θα έχει κάνει ο Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά μην γίνουμε και εμπαθείς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα