Ο Λέτο στα... καλύτερά του (vids)

Νίκος Ρόλλας
Ο Λέτο στα... καλύτερά του (vids)

bet365

O Σεμπάστιαν Λέτο ετοιμάζεται να επιστρέψει στην αποστολή του Παναθηναϊκού και το Gazzetta.gr σας θυμίζει τι έκανε την σεζόν 2011-12 που ήταν η πιο παραγωγική χρονιά του, πριν παρουσιαστεί το πρόβλημα στο γόνατό του.

Η επικείμενη επιστροφή του Σεμπάστιαν Λέτο στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, αποτέλεσε την αφορμή προκειμένου ο Νίκος Αθανασίου να θυμηθεί το ρεσιτάλ που είχε δώσει ο Αργεντίνος κόντρα στην Ένωση την σεζόν 2011-12, με τους «πράσινους» όμως γηπεδούχους...

Εκείνη η σεζόν αποτέλεσε μακρά την πιο παραγωγική της καριέρας του, καθώς η έμπνευση του Ζεσουάλδο Φερέιρα να τον βάλει στην κορυφή της επίθεσης σε ρόλο... ψευτοεννιαριού αποτέλεσε άλυτο γρίφο για τους περισσότερους αντιπάλους.

Κάτι που επιβεβαιώνουν και τα στατιστικά του, καθώς μπορεί να αγωνίστηκε για τελευταία φορά στις 25 Ιανουαρίου του 2012 λόγω του σοβαρού προβλήματος που του είχε παρουσιαστεί στο γόνατο, όμως στις 17 αναμετρήσεις που πρόλαβε να παίξει έγραψε 15 γκολ και 6 ασίστ στην SuperLeague και άλλο ένα τέρμα στα προκριματικά του Champions League κόντρα στην Οντένσε.

Το Gazzetta.gr βρήκε και τα 16 γκολ που πέτυχε ο «Σέμπα» εκείνη την σεζόν και σας τα θυμίζει...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα