Σέρχιο Σάντσεθ: Υποψήφιος για Όσκαρ ατυχίας (pics)

Σέρχιο Σάντσεθ: Υποψήφιος για Όσκαρ ατυχίας (pics)

Νίκος Ρόλλας
Σέρχιο Σάντσεθ: Υποψήφιος για Όσκαρ ατυχίας (pics)

bet365

Το Gazzetta.gr κάνει ένα flash back στην εφετινή χρονιά του Σέρχιο Σάντσεθ, ο οποίος σε συνάρτηση με τις προσδοκίες που υπήρχαν, αποτελεί τον πιο άτυχο ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού.

Όταν το καλοκαίρι ο Παναθηναϊκός ανακοίνωνε την απόκτηση του Σέρχιο Σάντσεθ, μετά από πολλές επαφές και διαπραγματεύσεις, η είδηση αυτή έγινε δεκτή με μεγάλη ικανοποίηση από τον κόσμο της ομάδας. Και όχι άδικα αν αναλογιστεί κανείς πως μιλάμε για έναν
αμυντικό σε εξαιρετική ηλικία (σ.σ 29 ετών), με εμπειρίες από το καλύτερο για πολλούς πρωτάθλημα στον κόσμο, προερχόμενος μάλιστα από γεμάτες σεζόν με ομάδες όπως είναι η Μάλαγα και η Σεβίλλη.

Από το ξεκίνημα των αγωνιστικών υποχρεώσεων των «πράσινων» όμως, η ατυχία αποτελεί μόνιμο συνοδοιπόρο του μακρυμάλλη στόπερ, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να καθιερωθεί στην εντεκάδα και να χάνει συνέχεια ματς του «τριφυλλιού». Αποκορύφωμα; Ο τραυματισμός του στον αγώνα Κυπέλλου στα Γιάννενα που θα τον αφήσει εκτός δράσης για περίπου 2 μήνες...

Αφετηρία, το παιχνίδι με την Μπριζ στην Λεωφόρο. Εκεί στο 44ο λεπτό της αναμέτρησης κάνει ένα σκληρό μαρκάρισμα και ο διαιτητής της αναμέτρησης, εξαντλώντας την αυστηρότητά του τον αποβάλει δείχνοντάς κόκκινη κάρτα. Έτσι, δεν έχασε απλά την ρεβάνς στο Βέλγιο, αλλά και το πρώτο ματς για τα Play Off του Europa League κόντρα στην Καμπάλα.

Πριν την ρεβάνς της Λεωφόρου, αγωνίστηκε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στο Αγρίνιο στα τελευταία 16 λεπτά της αναμέτρησης, ενώ έπαιξε σε όλο το παιχνίδι με την Καλλονή. Πάνω όμως που άρχισε να βρίσκει ρυθμό, παθαίνει τράβηγμα στο «δικέφαλο» και χάνει τα ματς με Πανιώνιο, Λεβαδειακό και Πλατανιά.

Στην Ξάνθη μπαίνει αλλαγή λόγω του μικροτραυματισμού που αποκόμισε ο Στάθης Ταυλαρίδης, βλέπει από τον πάγκο τη νίκη με 3-1 επί του ΠΑΣ, ενώ παραμονές του παιχνιδιού στην Τούμπα, η ατυχία ξανακάνει την εμφάνισή της. Νιώθει κάποιες μικροενοχλήσεις και ο Γιάννης Αναστασίου αναγκάζεται να μην τον συμπεριλάβει στα πλάνα του για το ματς με τον ΠΑΟΚ

Από το ματς με την ΑΕΚ που ακολούθησε, άρχισε να παίρνει συνεχόμενα 90λεπτα, με εξαίρεση φυσικά αυτά της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας, που ο Παναθηναϊκός είχε εξασφαλίσει την πρόκριση, όμως στους «Ζωσιμάδες» η ατυχία του... χτύπησε για ακόμη μία φορά την πόρτα, με τον Στέφανο Κοτσόλη σε μία έξοδό του να τραυματίζει σοβαρά στον βραχίονα τον Ισπανό αμυντικό, ο οποίος θα αναγκαστεί να μείνει εκτός δράσης για περίπου δύο μήνες. Κάτι που σημαίνει οτι στην καλύτερη των περιπτώσεων θα επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς στα μέσα Μαρτίου.

Ο ίδιος πάντως με μήνυμα που ανέβασε στο Instagram, τους ευχαρίστησε όλους για τις ευχές που δέχθηκε από την Πέμπτη το μεσημέρι και υποσχέθηκε πως θα κάνει τα πάντα για να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό: «Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη. Ελπίζω να επιστρέψω το συντομότερο και πιο δυνατός».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα