Παναθηναϊκός: Σε 15 παιχνίδια, 6 διαφορετικά δίδυμα στην άμυνα!

Παναθηναϊκός: Σε 15 παιχνίδια, 6 διαφορετικά δίδυμα στην άμυνα!

Νίκος Ρόλλας
Παναθηναϊκός: Σε 15 παιχνίδια, 6 διαφορετικά δίδυμα στην άμυνα!

bet365

Ο Παναθηναϊκός έμπαζε στην άμυνα κόντρα στον Παναιτωλικό και το Gazzetta.gr καταγράφει τις συνεχόμενες αλλαγές στο κέντρο της οπισθοφυλακής του.

Κόντρα στον Παναιτωλικό, ο Παναθηναϊκός ήταν εξαιρετικός και αποτελεσματικός επιθετικά, ωστόσο αμυντικά προβλημάτισε με την εικόνα που παρουσίασε... Σίγουρα σημαντικό ρόλο σε αυτό έπαιξε η απουσία του Κάρλος Ζέκα στον χώρο του κέντρου, καθώς μόνο ο Μεχντί Αμπέντ έτρεχε για να καλύπτει χώρους, αλλά μερίδιο ευθύνης αναλογεί και στην οπισθοφυλακή και ειδικά στο κεντρικό αμυντικό δίδυμο που βρέθηκε σε κακή μέρα...

Ένα από τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι «πράσινοι» από την αρχή της χρονιάς, είναι οι συνεχόμενοι τραυματισμοί που δεν έχουν επιτρέψει ούτε στον Γιάννη Αναστασίου, ούτε τώρα στον Αντρέα Στραματσόνι να καθιερώσουν δύο συγκεκριμένους παίκτες σε αυτές τις θέσεις, προκειμένου να δέσουν μέσα από τα παιχνίδια και να μάθουν ο ένας τον άλλον.

Οι μικροτραυματισμοί των Σέρχιο Σάντσεθ και Ράσμους Τελάντερ, έχουν ως αποτέλεσμα να αλλάζει συνεχώς ο παρτενέρ του Στάθη Ταυλαρίδη, ο οποίος έχει ξεκινήσει με 4 διαφορετικούς παίκτες τα 15 παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι στιγμής το «τριφύλλι» στο πρωτάθλημα (σ.σ δεν υπολογίζεται το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που δεν ξεκίνησε ποτέ).

Συνολικά αν το δει κανείς από την αρχή της χρονιάς, ο Παναθηναϊκός έχει ξεκινήσει στα ματς του πρωταθλήματος με 6 διαφορετικά αμυντικά δίδυμα. Αριθμός εντυπωσιακός, καθώς αυτό σημαίνει οτι το βασικό του ντουέτο έχει μόλις το 40% των παιχνιδιών, ενώ το άλλο 60% έχει διαφορετική σύνθεση στο κέντρο της οπισθοφυλακής του, χωρίς να συμπεριλαμβάνουμε τις θέσεις των ακραίων μπακ, όπου μπορεί από την αριστερή πλευρά να έχουν παίξει μόνο οι Νάνο και Πράνιτς, αλλά από την δεξιά έχουν «παρελάσει» 5 ποδοσφαιριστές (σ.σ. Μπούρμπος, Ζέκα, Βέμερ, Μαρινάκης, Τριανταφυλλόπουλος).

Το οξύμωρο βέβαια, σε σχέση με το παιχνίδι της Λεωφόρου κόντρα στους Αγρινιώτες, ήταν οτι οι Ταυλαρίδης και Τελάντερ αποτελούν το δίδυμο με τις περισσότερες κοινές συμμετοχές, συνολικά 6, έχοντας μόλις μία ήττα στο ενεργητικό τους. Αυτή κόντρα στον ΠΑΟΚ, στην Τούμπα. Με Λεβαδειακό, Πλατανιά, Ξάνθη και ΠΑΣ κατάφεραν όμως να κρατήσουν το μηδέν.

Προφανώς όμως, αυτά τα 6 ματς δεν είναι αρκετά για να δέσουν και να παρουσιάσουν την συνοχή που θα περίμενε κάποιος, ειδικά κόντρα σε μία ομάδα που βρίσκεται στην 4η θέση από το τέλος του βαθμολογικού πίνακα.

ΔΙΔΥΜΟΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
Στάθης Ταυλαρίδης-Ράσμους Τελάντερ6
Γιώργος Κουτρουμπής-Στάθης Ταυλαρίδης2
Γιώργος Κουτρουμπής-Σέρχιο Σάντσεθ2
Σέρχιο Σάντσεθ-Στάθης Ταυλαρίδης1
Σέρχιο Σάντσεθ-Κώστας Τριανταφυλλόπουλος1
Σέρχιο Σάντσεθ-Ράσμους Τελάντερ1

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα