Ο Κριστιάνο «απουσιάζει», η Ρεάλ δεν νικά...

Ο Κριστιάνο «απουσιάζει», η Ρεάλ δεν νικά...

Κώστας Ζάλιαρης
Ο Κριστιάνο «απουσιάζει», η Ρεάλ δεν νικά...

bet365

Γι' ακόμα ένα σημαντικό παιχνίδι, ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν βρήκε στόχο για τη Ρεάλ Μαδρίτης και όπως παρουσιάζει το gazzetta.gr, ο Πορτογάλος σταρ συμπλήρωσε 8 ντέρμπι δίχως γκολ, με την ομάδα του να έχει αρνητικό πρόσημο αποτελεσμάτων.

Ναι μεν στο Τσάμπιονς Λιγκ έκανε ρεκόρ με τα 11 τέρματα που πέτυχε στη φάση των ομίλων, ναι μεν στο πρωτάθλημα είναι απλά ένα γκολ πίσω από τον Σουάρες και στα ισάριθμα με τον Νεϊμάρ, έχοντας σκοράρει 14 φορές, ωστόσο, ο Κριστιάνο Ρονάλντο φέτος έχει... σιγήσει στα μεγάλα παιχνίδια για τη «βασίλισσα».

Το βράδυ της Κυριακής στο «Μεστάγια», η Ρεάλ θα μπορούσε να έχει φύγει με τη νίκη όταν στο 82' προηγήθηκε και μάλιστα με αριθμητικό μειονέκτημα, αλλά τα έκανε χάλια λίγα δευτερόλεπτα αργότερα και στο φινάλε κόντεψε να χάσει τελείως το ματς σε αντεπίθεση – φωτιά των «νυχτερίδων», με τον Νάβας να αποδεικνύεται σωτήρας.

Η Vistabet σου επιστρέφει το ποντάρισμα σου σε περίπτωση που καταλογιστεί πέναλτι στον αγώνα της Σπόρτινγκ Χιχόν με τη Χετάφε για τη La Liga.

Λίγο νωρίτερα, ο Κριστιάνο είχε προσπαθήσει να πάρει μια κεφαλιά αλλά μπερδεύτηκε με τον Γκάρεθ Μπέιλ κι έτσι το τελικό 2-2 δεν επέτρεψε στην ομάδα του Μπενίτεθ να πιάσει τη Μπαρτσελόνα στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ, μαζί με την αναμέτρηση απέναντι στην ομάδα του Γκάρι Νέβιλ, έχει μετρήσει πλέον 8 πολύ σημαντικά παιχνίδια τη φετινής αγωνιστική περίοδο, δίχως να βρει το δρόμο για τα δίχτυα.

Κόντρα σε Μπαρτσελόνα, Αθλέτικ Μπιλμπάο, Ατλέτικο, Βαλένθια, Σεβίλλη, Βιγιαρεάλ στα ισπανικά ύδατα και στις δύο συναντήσεις με την Παρί Σεν Ζερμέν στο Τσάμπιονς Λιγκ, έμεινε άσφαιρος. Δεν βοήθησε τους «μερένχες» και αυτοί κατέγραψαν αρνητικό πρόσημο στο σύνολο αυτών των αναμετρήσεων, από τη στιγμή που είχαν μόλις δύο νίκες από τα 8 παιχνίδια.

Τα τελευταία του γκολ ήρθαν στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» πριν φύγει το 2015, ενώ, από τα συνολικά 14 τέρματα για φέτος, έχει πετύχει τα πέντε μαζεμένα κόντρα στην Εσπανιόλ κι από εκεί και πέρα είχε σκοράρει δις στο 10-2 επί της Βαγιεκάνο, μια φορά απέναντι στη Χετάφε (4-1, 5/12), άλλη μια κόντρα στην Εϊμπάρ (2-0, 29/11) και από μια με Λας Πάλμας, Θέλτα και Λεβάντε.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα