Ολυμπιακός: Η 1η αγωνιστική του νέου έτους του... πάει πολύ! (vids)

Ολυμπιακός: Η 1η αγωνιστική του νέου έτους του... πάει πολύ! (vids)

Ολυμπιακός: Η 1η αγωνιστική του νέου έτους του... πάει πολύ! (vids)

bet365

Για πρώτη φορά ο Ολυμπιακός του Βαγγέλη Μαρινάκη παίζει την πρώτη αγωνιστική του νέου έτους μακριά από το Φάληρο! Το gazzetta.gr θυμάται τι έχουν κάνει οι πρωταθλητές τα προηγούμενα χρόνια!

Ο Ολυμπιακός ψάχνει το 16 στα 16 στη Νέα Σμύρνη. Για πρώτη φορά επί της προεδρίας Βαγγέλη Μαρινάκη η πρώτη αγωνιστική της καινούργιας χρονιάς βρίσκει τους «ερυθρόλευκους» μακριά από το «Γεώργιος Καραϊσκάκης», με τις προηγούμενες πέντε να μετρά μόνο νίκες στο Φάληρο.

Ωστόσο και την τελευταία φορά που το πρώτο ματς του νέου έτους βρήκε την ομάδα του Πειραιά μακριά από το Λιμάνι, το αποτέλεσμα ήταν νικηφόρο για τους «ερυθρόλευκους».

Το gazzetta.gr θυμάται τις πέντε νίκες εντός έδρας, την εκτός στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» και τη μόνη ήττα από την ΑΕΚ στο Φάληρο.

Θα συνεχίσουν τη θετική τους παράδοση οι Πειραιώτες ; Στο 1.40 προσφέρει η Vistabet τη νίκη τους στην έδρα του Πανιωνίου.

4/1/2015: Ολυμπιακός - Πλατανιάς 2-1

4/1/2014: Ολυμπιακός - Καλλονή 4-0

6/1/2013: Ολυμπιακός-Βέροια 3-0

4/1/2012: Ολυμπιακός - Ατρόμητος 1-0

5/1/2011: Ολυμπιακός-Ηρακλής 1-0

* Η τελευταία φορά που η πρώτη αγωνιστική του νέου έτους βρήκε τους νταμπλούχους Ελλάδας μακριά από το «σπίτι» τους ήταν στις 3/1 του 2009, όταν και πέρασαν νικηφόρα από την έδρα του Αστέρα στην Τρίπολη με 1-0, χάρη στο γκολ του Γκαλέτι.

* Τη σεζόν 2009-2010 οι «ερυθρόλευκοι» ηττήθηκαν 2-1 από την ΑΕΚ στο Φάληρο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα