Όσα θα έπρεπε να γράφει ο Φαν Χάαλ στο μπλοκάκι του... (pics)

Όσα θα έπρεπε να γράφει ο Φαν Χάαλ στο μπλοκάκι του... (pics)

Κώστας Ζάλιαρης
Όσα θα έπρεπε να γράφει ο Φαν Χάαλ στο μπλοκάκι του... (pics)

bet365

Ακόμα ένα ματς βρήκε τον Λουίς Φαν Χάαλ να φεύγει με σκυμμένο το κεφάλι και γεμάτο το μπλοκάκι του. To gazzetta.gr βρήκε και δείχνει τα στοιχεία που θα έπρεπε να σημειώνει ο Ολλανδός, για να καταλάβει την οργή των οπαδών...

Οι «κόκκινοι διάβολοι» υποχώρησαν στη βαθμολογία και βγήκαν εκτός τετράδας τα Χριστούγεννα με την ήττα (2-1) από τη Νόριτς το απόγευμα του Σαββάτου στο «Ολντ Τράφορντ», σ' ένα παιχνίδι που ολοκληρώθηκε υπό έντονες αποδοκιμασίες από τον κόσμο προς τον Λουίς Φαν Χάαλ...

Η γιούχα... έπεσε σύννεφο όταν τελείωσε το ματς, άσχετα αν κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης το γήπεδο έγινε... πραγματική έδρα με τους οπαδούς να φωνάζουν «Γιουνάιτεντ, Γιουνάιτεντ» και να προσπαθούν να ξυπνήσουν τους ποδοσφαιριστές, κάτι που προσπάθησε να κάνει και ο Ράιαν Γκιγκς αποφασίζοντας να κατέβει από τις θέσεις του πάγκου και να μείνει όρθιος στην πλάγια γραμμή ώστε να δίνει οδηγίες και να δείξει στους παίκτες της ομάδας ότι είναι κοντά τους.

Το κλίμα για το Φαν Χαάλ βαραίνει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και πολλά μπoρεί να κριθούν κόντρα στη Στόουκ. Στο 2.30 προσφέρεται στην Expekt η νίκη των «κόκκινων διαβόλων».

Σε αντίθεση, δηλαδή, με τη φιλοσοφία του Φαν Χάαλ που σηκώνεται από τη θέση του μονάχα όταν... θέλει να πανηγυρίσει κάποιο γκολ. Κι εδώ που τα λέμε, ο ισχυρισμός του πως «δουλεύουμε όλη την εβδομάδα και την ώρα του αγώνα η ομάδα οφείλει να κάνει αυτά πάνω στα οποία έχουμε δουλέψει αφού ειδικά στο “Ολντ Τράφορντ” δεν μπορείς να επικοινωνήσεις με τους ποδοσφαιριστές λόγω της φωνής του κόσμου» δεν έχει βάση και δεν θα έπρεπε να έχει βάση...

Όσο κι αν τα προβλήματα με τους τραυματισμούς και τις απώλειες στην άμυνα έχουν παίξει το ρόλο τους, τα στοιχεία που θα δείτε παρακάτω αφορούν το μεσοεπιθετικό κομμάτι όπου υστερεί απίστευτα φέτος το σύνολο του Φαν Χάαλ και οι αριθμοί είναι σχεδόν... ντροπιαστικοί για τους «κόκκινους διαβόλους».

Δείτε αναλυτικά:

Από τις 24 Οκτωβρίου μέχρι και τις 19 Δεκεμβρίου, μετά και το παιχνίδι με τη Νόριτς στο «Ολντ Τράφορντ», η Γιουνάιτεντ έχει μόλις εφτά σουτ στην αντίπαλη εστία, τη χειρότερη, δηλαδή, επίδοση στην Πρέμιερ Λιγκ αυτή τη στιγμή!

Η δυσκολία με την οποία η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φτάνει ν' απειλήσει την αντίπαλη εστία, επιβεβαιώνεται από την... κορυφή που καταλαμβάνει η ομάδα στις πάσες προς τα πίσω (αριστερός πίνακας) αλλά και στο παράλληλο ποδόσφαιρο (δεξιός πίνακας), μεταφέροντας συνεχώς τη μπάλα από τη μια πλευρά στην άλλη, αδυνατώντας να περάσει σωστά τη μπάλα στην περιοχή.

Η επίδοση του συλλόγου στον τομέα των γκολ/αγώνα, έχει φτάσει σε επίπεδα... σεζόν 1989/1990, γυρίζοντας δηλαδή 25 χρόνια πίσω! Στο φινάλε εκείνης της αγωνιστικής περιόδου, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε τερματίσει στη 13η θέση στην πρώτη κατηγορία, τότε, του αγγλικού ποδοσφαίρου. Η φετινή επίδοση είναι κατά 0,39 τέρματα/ματς πιο βελτιωμένη, φτάνοντας στο 1,29 γκολ ανά παιχνίδι.

Φτάνοντας και στο κομμάτι της προσπάθειας που καταβάλλει συνολικά η ομάδα για να φτάσει να κάνει τελική προσπάθεια, οι «κόκκινοι διάβολοι» κουράζουν πάρα πολύ τη μπάλα, αφού χρειάζονται 72,7 πάσες για να φτάσουν στο σουτ που είτε θα φτάσει στην εστία, είτε θα σημειωθεί ως προσπάθεια εκτός στόχου. Φυσικά, δεν χρειάζεται να τονίσουμε ότι πρόκειται κι εδώ για το χειρότερο στατιστικό όλων των ομάδων της φετινής Πρέμιερ Λιγκ...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα