Στέφανος Ευαγγέλου: Το... μήλον της έριδος που ντύθηκε στα πράσινα

Στέφανος Ευαγγέλου: Το... μήλον της έριδος που ντύθηκε στα πράσινα

Νίκος Ρόλλας
Στέφανος Ευαγγέλου: Το... μήλον της έριδος που ντύθηκε στα πράσινα

bet365

Ο Αντρέα Στραματσόνι ανέβασε στην πρώτη ομάδα τον Στέφανο Ευαγγέλου και το Gazzetta.gr γυρίζει το χρόνο 5 μήνες πίσω, όταν ο Παναθηναϊκός κέρδισε τον Ολυμπιακό στην μάχη για τον 17χρονο αμυντικό.

Από την ημέρα που ο Αντρέα Στραματσόνι ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού έχει δείξει την διάθεση να δώσει ευκαιρίες σχεδόν σε όλους τους παίκτες του ρόστερ. Τελευταίο παράδειγμα; Ο Στέφανος Ευαγγέλου που Τρίτη έκανε την πρώτη του προπόνηση με την επαγγελματική ομάδα και για τον οποίο το «τριφύλλι» έδωσε μάχη με τον Ολυμπιακό για να τον αποκτήσει το καλοκαίρι από τον Πανιώνιο.

Ο... πιτσιρικάς είχε μπει καιρό στο μάτι των «πράσινων», καθώς οι συστάσεις που τον συνόδευαν ήταν εξαιρετικές. Για αυτό άλλωστε και στον Πανιώνιο προγραμμάτιζαν εφέτος να τον ανεβάσουν στην πρώτη ομάδα, καθώς δεν πίστευαν οτι γινόταν τόσος ντόρος γύρω από το όνομά του και οτι θα βρισκόταν ομάδα που να δαπανήσει τα χρήματα που σκόπευαν να ζητήσουν για την παραχώρησή του. Δεν είναι και λίγα τα 130-150.000 που ζητούσαν αρχικά, για έναν ποδοσφαιριστή τέτοιες ηλικίας, χωρίς εμπειρίες σε υψηλό επίπεδο.


Ο Γιάννης Αλαφούζος όμως ήταν αποφασισμένος να ντύσει στα... πράσινα έναν από τους καλύτερους αμυντικούς σε αυτή την ηλικία και για αυτό έδωσε το ΟΚ στους Τάκη Φύσσα και Λεωνίδα Βόκολο να προχωρήσουν στις τελικές κινήσεις. Γνωρίζοντας όμως οτι ο Ολυμπιακός καραδοκούσε, όταν αναφέρθηκε στο θέμα αυτό κατά την διάρκεια της συνέντευξής του στο ιντερνετικό ραδιόφωνο της «Θύρας 13», απέφυγε να αναφέρει το όνομά του.

Εκμεταλλευόμενοι λοιπόν την επιθυμία των «κυανέρυθρων» να κρατήσουν τον Σπύρο Ρισβάνη στο ρόστερ τους, οι «πράσινοι» ικανοποίησαν οικονομικά τον Πανιώνιο και σχεδόν έφτασαν σε συμφωνία. Γιατί σχεδόν; Γιατί κάπου εκεί τα νέα διέρρευσαν στον Ολυμπιακό, ο οποίος αποφάσισε να κάνει κίνηση την κίνησή του, ανεβάζοντας το ποσό πώλησή τους πάνω από τις 200.000 ευρώ.

Στον Παναθηναϊκός ενημερώθηκαν για το... μπάσιμο των «ερυθρόλευκων» όμως δεν ήταν διατεθειμένοι να εγκαταλείψουν την μάχη για την απόκτησή του. Έτσι, αποφάσισαν να κάνουν ακόμη μία πρόταση που θα ήταν και η τελευταία. Ανέβασαν την προσφορά στις 300.000 ευρώ και προσέθεσαν ποσοστό μεταπώλησης της τάξεως του 15%. Με έναν όρο όμως... Η απάντηση του Πανιώνιου θα ήταν και η οριστική. Δηλαδή αν απαντούσε θετικά, θα έκλεινε εκεί το θέμα και δεν θα δεχόταν άλλες προσφορές, ενώ αν απαντούσε αρνητικά θα ξεχνούσε τους «πράσινους» και την προσφορά τους.

Έτσι και υπό τον κίνδυνο στη Νέα Σμύρνη να χάσουν ένα τόσο σημαντικό ποσό, για έναν ταλαντούχο μεν, άπειρο δε, παίκτη, είπαν το «ναι» και έτσι στις 23 Ιουλίου, ο Στέφανος Ευαγγέλου βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ για να υπογράψει το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα