Όταν μιλάει ο Σωκράτης Κόκκαλης... (vids)

Όταν μιλάει ο Σωκράτης Κόκκαλης... (vids)

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Όταν μιλάει ο Σωκράτης Κόκκαλης... (vids)

bet365

Ο Σωκράτης Κόκκαλης μίλησε και για ακόμη μια φορά άφησε το στίγμα του. Το gazzetta.gr θυμάται ιστορικές ατάκες του θρυλικού ηγέτη του Ολυμπιακού!

Στη βράβευση του Βαγγέλη Μαρινάκη ο Σωκράτης Κόκκαλης... μίλησε. Και όταν το κάνει φροντίζει να κάνει... πάταγο!

Ο ιστορικός διοικητικός ηγέτης των ερυθρόλευκων, αφού εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα τον ξεπεράσει σε τίτλους, διερωτήθηκε εν μέσω γέλιων: «Μήπως να άφηνε να πάρει και κανένας άλλος;»

Μια ατάκα που παίζει πρώτο θέμα σε πολλά Μέσα της χώρας μας.

Το gazzetta.gr θυμάται ατάκες του Σωκράτη Κόκκαλη από την εποχή που ήταν εκείνος στο διοικητικό θώκο του Ολυμπιακού.

«Στην Ευρώπη Πελάτες»

«Να δώσουν εν πάση περιπτώσει τη λίστα με τους διαιτητές που θέλουν. Είδαμε την καλή ομάδα στο Γιάννενα, που με κάθε σφύριγμα του διαιτητή διαμαρτύρονται και φωνάζουν, στην Ευρώπη όμως... κότες».

«Καλοδεχούμενοι οι πελάτες μου»

«Εμείς θέλουμε να γίνει ένα σωστό παιχνίδι, καλοδεχούμενοι οι πελάτες μας και στους πελάτες πάντα φέρονται με ευγένεια.»

«Γιατί ο Ολυμπιακός παίρνει τα πρωταθλήματα»

Ο Ολυμπιακός πανηγυρίζει τη σεζόν 2007-2008 ακόμη ένα πρωτάθλημα κι ο Σωκράτης Κόκκαλης εξηγεί τους λόγους που οι «ερυθρόλευκοι» κυριαρχούν.

«Δεν είναι δυνατόν να τα παίρνει συνέχεια ο Ολυμπιακός, αλλά αν δεν κάνουν τίποτα κι αυτοί, τι να κάνουμε; Θα τα παίρνουμε...»

«Χολέρα έχει ο Κετσπάγια;»

Εντονη η κριτική που του ασκήθηκε όταν προσέλαβε για προπονητή τον Τιμούρ Κετσπάγια και ο ίδιος έκανε αυτή την ερώτηση που έχει μείνει και λέγεται μέχρι και σήμερα όταν ακούγεται το όνομα του Γεωργιανού τεχνικού.

«Πότε θα ξαναδεί πρωτάθλημα ο Βαλβέρδε;»

Σε μια χειμαρρώδη συνέντευξη Τύπου εξηγεί το λόγο που δεν έμεινε ο Ερνέστο Βαλβέρδε στον Ολυμπιακό. «Και γω αν πάω στην Μπαρτσελόνα ευχαριστώ πολύ. Τουλάχιστον την πρώτη τριάδα θα την πάρω», λέει χαρακτηριστικά.

Για τον Ριβάλντο αναρωτιέται: «Που είναι τώρα; Στο Αφγανιστάν;»

Μάλιστα, σχολιάζοντας το πως έφυγε ο Γιαννακόπουλος θυμάται το διάλογό τους:

«-Πρόεδρε δώσε μου 30 εκ. πρόεδρε παραπάνω, να υπογράψω το συμβόλαιο. Του λέω όχι δεν θα... Μου λέει θα πάω στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μέσα μου σκεφτόμουν... χαχα».

«Να δούμε και τα πλέι οφ»

«Κάντε μία τελευταία (ερώτηση) γιατί θέλουμε να δούμε και τα πλέι οφ», λέει θέλοντας να πικάρει τον Παναθηναϊκό φυσικά.

«Κοντά στον... Παναθηνχαχαχα»

Ούτε από τη συνέντευξη Τύπου παράδοσης της διοίκησής του στο Βαγγέλη Μαρινάκη δεν δίστασε να βάλει το... αλατάκι του. «Εμένα μ' αρέσει το ποδόσφαιρο, θα συνεχίζω οπωσδήποτε να είμαι κοντά στον Παναθηνχαχαχα, στον Ολυμπιακό», λέει γελώντας κι ο ίδιος μετά το σαρδάμ του.

«Και όσο ζω θα παραμείνω στον Ολυμπιακό»

Μία από τις πιο συγκινητικές στιγμές του ανθρώπου που... σάρωσε τα πάντα επί της διοικήσεως του. Στο 47'' η μεγάλη ατάκα του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα