Όλο και καλύτερος ο Παναθηναϊκός! (pic)

Όλο και καλύτερος ο Παναθηναϊκός! (pic)

Φάνης Παναγιώτου
Όλο και καλύτερος ο Παναθηναϊκός! (pic)
Ο Παναθηναϊκός ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο της Ζιέλονα Γκόρα κι επιβεβαίωσε με τον καλύτερο τρόπο την αγωνιστική του άνοδο!

Η χρονιά ξεκίνησε ιδανικά. Δύο νίκες επί του… αιώνιου αντιπάλου. Αποκλεισμός του Ολυμπιακού από το Κύπελλο και σημαντική νίκη για το πλεονέκτημα έδρας στη Basket League. Στη Euroleague, όμως, η κατάσταση ήταν διαφορετική.

Ήρθαν φυσιολογικές ήττες (βλ. Μπαρτσελόνα) αλλά κι αποτελέσματα εκτός προγράμματος (βλ. ήττα στην Πολωνία από τη Ζιέλονα Γκόρα) και κάπως έτσι οι έξι φορές Πρωταθλητές Ευρώπης βρέθηκαν μπροστά στο φάσμα του αποκλεισμού από την πρώτη κιόλας φάση της κορυφαίας διοργάνωσης στην Ευρώπη.

Ωστόσο, ήταν λογικό κάποια στιγμή ο Παναθηναϊκός να κάνει… restart. Κι έτσι έγινε. Από το ματς με την Καρσίγιακα και μετά οι “πράσινοι” είναι όλο και καλύτεροι και με τις εμφανίσεις τους στέλνουν μήνυμα στους αντιπάλους τους ενόψει του TOP 16.

Με την επιστροφή του Νίκου Παππά, την αγωνιστική άνοδο του Νικ Καλάθη και του Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, αλλά και με τον Δημήτρη Διαμαντίδη σε καλή κατάσταση, ο Παναθηναϊκός έχει βελτιώσει σε σημαντικό βαθμό την εικόνα του. Δεν το λέμε εμείς...

Οι αριθμοί το δείχνουν: