Τα φετινά πέναλτι του Ολυμπιακού (vids)

Τα φετινά πέναλτι του Ολυμπιακού (vids)

Gazzetta team
Τα φετινά πέναλτι του Ολυμπιακού (vids)

bet365

Στην Κομοτηνή, η ανατροπή του Φινμπόγκασον κάνει τους αντιπάλους του Ολυμπιακού να φωνάζουν και το gazzetta.gr θυμάται φετινές παρόμοιες περιπτώσεις με πέναλτι των ερυθρολεύκων!

Ο Ολυμπιακός έκανε το 12 στα 12 στην Κομοτηνή, νικώντας 4-3 τον Πανθρακικό. Ωστόσο, το πέναλτι που δόθηκε στο μαρκάρισμα του Σερφά στον Φινμπόγκασον έχει δημιουργήσει... γκρίνια στο αντίπαλο στρατόπεδο.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν φτάσει τους 36 βαθμούς, έχουν σκοράρει 35 τέρματα και έχουν δεχθεί μόλις 8 όντας καλύτεροι σε όλους του τομείς.

Τα έξι από τα 35 γκολ έχουν προέλθει από την άσπρη βούλα και το gazzetta.gr θυμάται τις περιπτώσεις που έχει βρεθεί στα 11 βήματα η ομάδα του Μάρκο Σίλβα.

3η αγωνιστική: Ολυμπιακός - Πλατανιάς 3-1

Οι «ερυθρόλευκοι» κερδίζουν πέναλτι σε μαρκάρισμα στον Πάρντο, τον οποίο ναι μεν ο αμυντικός των Κρητικών κρατάει από το χέρι, αλλά μάλλον είναι εύκολο το πέσιμο του άσου των «ερυθρολεύκων». Η μπάλα στήνεται στην άσπρη βούλα, απ' όπου αστοχεί ο Τσόρι. Το σκορ, ωστόσο, ήταν ήδη στο 3-0...

4η αγωνιστική: Skoda Ξάνθη - Ολυμπιακός 1-3

Ο Ντουρμάζ κερδίζει ένα καθαρό πέναλτι από τον Μπαξεβανίδη, ο Φορτούνης το εκτελεί.

5η αγωνιστική: Ολυμπιακός - ΠΑΣ Γιάννινα 5-1

Ο Μαζουακού παίρνει το πέναλτι από τον Σκόνδρα που πηγαίνει επικίνδυνα πάνω στην φάση.

7η αγωνιστική: Ολυμπιακός-ΑΕΚ 4-0

Ο Ερνάνι ανατρέπεται από τον Γκάλο, ο Φορτούνης το εκτελεί και διαμορφώνεται το 4-0.

Κι αν στα τρία προηγούμενα δεν μπορεί να... χρεώσει κάποιος τους διαιτητές που έδωσαν την εσχάτη των ποινών, με Αστέρα και Πανθρακικό δεν είναι λίγοι αυτοί που δεν συμφωνούν με την τελική απόφαση.

12η αγωνιστική: Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης 3-1

Το σπρώξιμο στον Μιλιβόγεβιτς από τον Κουρμπέλη αμφισβητείται.

13η αγωνιστική: Πανθρακικός-Ολυμπιακός 3-4

Το πάτημα του Σερφά στον Φινμπόγκασον κάνει πολλούς να φωνάζουν ότι δεν έπρεπε να πάει στο σημείο του πέναλτι ο Φορτούνης.

Όσον αφορά, πάντως, το πέναλτι που κέρδισε ο Καμπιάσο από τον Ηλιάδη, δεν χωράει αμφιβολία για την ορθότητα της απόφασης του Καλογερόπουλου...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα