Kλωναρίδης: Ο άνθρωπος του Κυπέλλου (vids)

Kλωναρίδης: Ο άνθρωπος του Κυπέλλου (vids)

Νίκος Ρόλλας
Kλωναρίδης: Ο άνθρωπος του Κυπέλλου (vids)

bet365

Ο Βίκτορ Κλωναρίδης «καθάρισε» το παιχνίδι στην Πάτρα κι όπως παρουσιάζει το gazzetta.gr αναδεικνύεται σε παίκτη Κυπέλλου και προσφέρει μία εξαιρετική επιλογή στην διάθεση του Αντρέα Στραματσόνι.

Η εφετινή χρονιά για τον Βίκτορ Κλωναρίδη έχει ξεκινήσει με το... αριστερό, καθώς ο 23χρονος μεσοεπιθετικός ταλαιπωρείται από αλλεπάλληλους τραυματισμούς, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να βρει ρυθμό και να προσφέρει τις υπηρεσίες του. Είναι χαρακτηριστικό πως στα 20 εφετινά ματς (το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό δεν υπολογίζεται), ήταν εκτός αποστολής στα 7, έμεινε στον πάγκο σε άλλα 5 και αγωνίστηκε σε μόλις 6, εκ των οποίων 2 ως βασικός.

Πιο τρανταχτό παράδειγμα από τα όσα έγιναν στο πρώτο ματς του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Λεβαδειακό, δεν υπάρχει. Πάνω που είχε επιστρέψει από τον τραυματισμό του και είχε παίξει την τελευταία μισή ώρα στην Τούμπα, στο σουτ που έκανε και πέτυχε το πανέμορφο γκολ, τραυματίστηκε και χρειάστηκε να περάσει ένας μήνας, προκειμένου να συμπεριληφθεί στα πλάνα του Αντρέα Στραματσόνι για το παιχνίδι με τον Παναχαϊκή στην Πάτρα.



Εκεί, ο συνέχισε μία παράδοση που έχει δημιουργήσει στο Κύπελλο Ελλάδας, με καλές εμφανίσεις που συνοδεύονται από γκολ. Στις 3 σεζόν που βρίσκεται στους «πράσινους» έχει παίξει σε 14 ματς στη συγκεκριμένη διοργάνωση, έχοντας 7 γκολ, με το μέσο όρο του να είναι δηλαδή 1 γκολ ανά 2 παιχνίδια...



Λογικό είναι λοιπόν ο Αντρέα Στραματσόνι να είναι ικανοποιημένος από την απόδοσή του, καθώς είναι ένας παίκτης που μπορεί να βοηθήσει σε πολλούς ρόλους, ανάλογα βέβαια με τις συνθήκες τους αγώνα και τις απαιτήσεις που μπορεί να έχει από αυτόν ο Ιταλός τεχνικός. Στην Πάτρα για παράδειγμα που οι «πράσινοι» έπαιξαν με ρόμβο στο κέντρο, αγωνίστηκε στο πλάι του Μάρκους Μπεργκ στην επίθεση, ενώ κάλλιστα θα μπορούσε να παίξει πίσω από το επιθετικό δίδυμο σε ρόλο δεκαριού.

Φυσικά, μπορεί να ανταπεξέλθει και σε άλλες αποστολές, όπως είναι για παράδειγμα να παίξει στα πλάγια. Είτε πρόκειται για την δεξιά, είτε για την αριστερή πλευρά, καθώς η ταχύτητα και η τεχνική του, αποτελούν στοιχεία που μπορεί να εκμεταλλευτεί ο Αντρέα Στραματσόνι.
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα