Σούπερ Λίγκα: Οι γκάφες των τερματοφυλάκων

Σούπερ Λίγκα: Οι γκάφες των τερματοφυλάκων

bet365

Φτάσαμε στην 8η αγωνιστική με πολλές γκάφες τερματοφυλάκων και το gazzeta.gr παρουσιάζει τις μεγαλύτερες!

Μόνο καλή δεν ήταν η 8η αγωνιστική της Superleague για τους τερματοφύλακες, αφού, όχι ένας, ούτε δύο, αλλά τρεις ήταν αυτοί που έκαψαν την ομάδα τους. Ο Μπαντής μπορεί να την γλίτωσε χάρη στον Γιάννου, όμως δεν έγινε το ίδιο με τους Στιλ και Κυριακίδη, που φέρνουν σημαντικό μερίδιο ευθύνης για τις ήττες των Παναθηναϊοκού και Παναιτωλικού αντίστοιχα.

Με αφορμή αυτά, το gazzetta.gr θυμάται και σας παρουσιάζει τις μεγαλύτερες γκέλες στην σεζόν από τους τερματοφύλακες. Από τους... συνήθεις ύποπτους, Όλσεν και Στεφανάκο, μέχρι τους εκπληκτικούς κατά τα άλλα Βελλίδ και Τσιντώτα, όλες οι «γκάφες» της σεζόν μέχρι και σήμερα.

Μανώλης Στεφανάκος

Μπήκε στην σεζόν πολύ άσχημα, με επική γκάφα στο ματς με τον Παναθηναϊκό, όπου δίνει... πάσα με τα χέρια στον Μπεργκ και ο Σουηδός τον τιμωρεί μοιράζοντας ασίστ στον Καρέλη. Ακολούθησε και η πολύ κακή εμφάνιση με την Βέροια, όπου σε... καρμπόν φάσεις, με ασταθείς αποκρούσεις, αρχικά την γλυτώνει χάρη στο δοκάρι, όμως στην συνέχεια «χαρίζει» γκολ στην «Βασίλισσα του Βορρά», με την μπάλα να περνάει κάτω από το σώμα του. Το... κερασάκι στην τούρτα, ήταν το παιχνίδι με την Καλλονή, όπου δέχεται πέντε γκολ. Γενικά η εικόνα του Παναιτωλικού είναι τραγική, όμως και ο ίδιος δεν αποφεύγει τις γκάφες, τις οποίες πληρώνει και χάνει την θέση του στην ενδεκάδα.
Δείτε τις φάσεις από το ματς με: Παναθηναϊκό, Βέροια, Καλλονή


Ρόμπιν Όλσεν

Από τις πρώτες του μέρες στην Τούμπα, δεν έχει δείξει καλά δείγματα γραφής. Δε μπορεί να εμπνεύσει εμπιστοσύνη και οι γκάφες του είναι πολλές. Χαρακτηριστικό το πρώτο γκολ κόντρα στον ΠΑΣ, αλλά και το τρίτο από τον Ηρακλή, όπου δείχνει το σοβαρό θέμα που έχει στις εξόδους. Είτε είναι τελείως άστοχες, είτε δεν γίνονται ποτέ, ο Σλοβάκος μπλοκάρει και τα κάνει... σαλάτα!
Δείτε τις φάσεις από το ματς με: ΠΑΣ Γιάννινα, Ηρακλή

Λουκ Στιλ

Σε κάθε απώλεια του Παναθηναϊκού, ο Στιλ ήταν και ο... μοιραίος. Τόσο στην ήττα από τον Πανιώνιο, όσο και στην χθεσινή στην Τούμπα, ο Άγγλος έχει πολύ μεγάλη ευθύνη για τα τέρματα που δέχτηκε και κόστισαν στο τριφύλλι. Στην Νέα Σμύρνη, ο Άγγλος τερματοφύλακας των «πρασίνων» έκανε πολύ λάθος εκτίμηση σε μακρινή εκτέλεση φάουλ του Μπακασέτα, με την μπάλα να σκάει μπροστά του και μετά την ασταθή του απόκρουση να καταλήγει στο βάθος της εστίας του. Όσο για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ… μπορεί να μην φέρει ευθύνη για το πέναλτι, όμως στην συνέχεια θα κάνει ασυγχώρητα λάθη. Τόσο η πρώτη απόκρουση στην φάση του 2-0, όπου δε μπλοκάρει αλλά στρώνει την μπάλα στον αντίπαλο για να τον εκτελέσει, όσο και η έξοδο στο πουθενά στην κεφαλιά του Βίτορ, δεν άφησαν το περιθώριο στον Παναθηναϊκό να διεκδικήσει την ανατροπή.

Δείτε τις φάσεις από το ματς με: Πανιώνιο, ΠΑΟΚ

Δημήτρης Κυριακίδης

Πήρε τα... γάντια του Σταφανάκου, που δεν ξεκίνησε καλά στην σεζόν, όμως δεν άργησε να υποπέσει κι αυτός σε γκάφα. Μπορεί να μην έφταιγε στην «πεντάρα» από τον Πανιώνιο, όμως κρέμασε την ομάδα κόντρα στον Πλατανιά. Για ανεξήγητο λόγο θα κάνει μία επική έξοδο, με τον Κουλιμπαλί να μην αφήνει να πάει χαμένο το δώρο και με κεφαλιά να χαρίζει στους Κρητικούς το «τρίποντο».
Δείτε τις φάσεις από το ματς με τον Πλατανιά

Γιώργος Μπαντής

Στην δεύτερη συμμετοχή του στο πρωτάθλημα, μπήκε με το αριστερό. Ο Αστέρας δοκιμάστηκε στα Γιάννινα κόντρα στον ΠΑΣ και με το... καλημέρα δέχτηκε ένα γκολ «φάβα». Σε τυφλό γέμισμα, ο τερματοφύλακας των «Αρκάδων» βγήκε υπερβολικά και αδικαιολόγητα,με την μπάλα να τον προδίδει, να περνάει από πάνω του και να στρώνεται στον Μανιά, που είχε μόνο να την σπρώξει στα δίχτυα, όπως και έκανε.
Δείτε τις φάσεις από το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης

Μάρκος Βελλίδης

Είναι από τους κορυφαίους τερματοφύλακες στο Ελληνικό πρωτάθλημα τα τελευταία χρόνια, όμως κι αυτός δεν... ξέφυγε. Έκανε μία γκάφα που στοίχισε ιδιαίτερα στον ΠΑΣ, ο οποίος ενώ έδειχνε πως στην πρεμιέρα θα «αλώσει» την έδρα της Βέροιας. Λίγο πριν να μπει το παιχνίδι στο 3ο και τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, ο διεθνής τερματοφύλακας βγήκε στο... πουθενά μετά από εκτέλεση φάουλ του Αμπνούν,με τον Ναζλίδη να παίρνει την κεφαλιά για να ισοφαρίσει και να «κλέψει»τον βαθμό για την Βέροια.
Δείτε τις φάσεις από το ματς με την Βέροια

Παναγιώτης Τσιντώτας

Είναι από τις μεγάλες αποκαλύψεις της σεζόν, με εκπληκτικά παιχνίδια, όπως αυτό με τον Ολυμπιακό που είχε καίριες επεμβάσεις. Παρόλα αυτά, ο νεαρός τερματοφύλακας μπαίνει κι αυτός στην λίστα με τις... γκάφες. Ήταν το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και μετά την κομπίνα του Μπεργκ με τον Νάνο, ο Ισπανός αμυντικός του Παναθηναϊκού εκτελεί φάουλ. Η μπάλα σκάει μπροστά στον νεαρό κίπερ του Λεβαδειακού, τον μπερδεύει και ενώ θα βρει πάνω του θα καταλήξει στο βάθος της εστίας του.
Δείτε τις φάσεις από το ματς με τον Παναθηναϊκό

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα