Ο... ατακαδόρος, Γιούργκεν Κλοπ

Ο... ατακαδόρος, Γιούργκεν Κλοπ

Κώστας Ζάλιαρης
Ο... ατακαδόρος, Γιούργκεν Κλοπ

bet365

Την ώρα που ο βρετανικός Τύπος τον εμφανίζει προ των πυλών στο «Άνφιλντ», το gazzetta.gr θυμίζει ορισμένες από τις πιο ενδιαφέρουσες και αστείες ατάκες του Γιούργκεν Κλοπ.

Ο πρώην κόουτς της Μπορούσια Ντόρτμουντ φέρεται να βρίσκεται ένα βήμα μακριά από τη συμφωνία με τη Λίβερπουλ, μέχρι και αργά το βράδυ της Δευτέρας οι δύο πλευρές βρίσκονταν σε επαφή και μάλιστα σε πολύ προχωρημένο στάδιο, ενώ, υπάρχουν και τα σενάρια που τον θέλουν ίσως και εντός της ημέρας να αποτελεί ουσιαστικά τον διάδοχο του Μπρένταν Ρότζερς στους «κόκκινους»!

Η επιλογή αυτή χαροποιεί και τους οπαδούς της ομάδας του Μέρσεϊσαϊντ που τον πιστεύουν και θα ήθελαν πολύ να δουν τον Κλοπ να κρατάει το «τιμόνι» του συλλόγου κι εμείς, ανατρέχουμε στο παρελθόν και τις ατάκες που είχαν κερδίσει τις εντυπώσεις από τον... προσεχώς προπονητή της Λίβερπουλ.

Για τις μάχες με τη Μπάγερν Μονάχου είχε πει: «Εμείς έχουμε ένα τόξο και μερικά βέλη για να πετύχουμε το στόχο. Η Μπάγερν έχει... μπαζούκα και σαφώς είναι πιο πιθανό να καταφέρει αυτό που θέλει. Όπως και να 'χει, ο Ρόμπιν Χουντ ήταν επιτυχημένος...».

Για τον Ματς Χούμελς όταν ήταν τραυματίας: «Θα τον περιμένουμε να γυρίσει σαν... καλή σύζυγος που περιμένει τον άντρα της να βγει από τη φυλακή».

Για τα σενάρια περί Χούμελς και Γιουνάιτεντ: «Αν αυτή δεν είναι απλά μια αστεία ιστορία, εγώ θα φάω ένα σκουπόξυλο».

Για τον Αρσέν Βενγκέρ: «Είναι σαν να έχει μια μπάλα και να παίζει ποδόσφαιρο, να κάνει πάσες... Είναι σαν μια ορχήστρα. Παίζουν... ήρεμο τραγούδι, αλλά εμένα μου αρέσει η heavy metal μουσική».

Για την καριέρα του σαν ποδοσφαιριστής: «Ποτέ δεν κατάφερα να παρουσιάσω στο γήπεδο και τον αγωνιστικό χώρο όσα είχα στο μυαλό μου όταν ήμουν ποδοσφαιριστής. Είχα ταλέντο για... την 5η κατηγορία, αλλά μυαλό για Bundesliga. Το αποτέλεσμα ήταν μια καριέρα στη δεύτερη κατηγορία».

Για την ήττα στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ το 2013: «Το μοναδικό που μπορώ να πω είναι ότι ήταν καλά... Το Λονδίνο είναι η πόλη όπου έγιναν οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2012, ο καιρός ήταν καλός, όλα καλά. Το μοναδικό που ήταν... σκ@%#$ ήταν το αποτέλεσμα του τελικού».

Για τη νίκη επί της Μπάγερν Μονάχου το 2011: «Όταν η Μπορούσια Ντόρτμουντ είχε πάρει την τελευταία της νίκης εδώ πριν από 19 χρόνια, οι περισσότεροι από τους παίκτες που έχω τώρα ακόμα... έπιναν γάλα από τη μητέρα τους».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα