Τα ρεκόρ των εισιτηρίων διαρκείας στην Ελλάδα

Θοδωρής Βασίλης
Τα ρεκόρ των εισιτηρίων διαρκείας στην Ελλάδα

bet365

Ο Ολυμπιακός έσπασε την καλύτερη επίδοση διαρκείας στο Καραϊσκάκη και το gazzetta.gr καταγράφει τα ρεκόρ των μεγάλων ομάδων.

Οι φίλοι των «ερυθρόλευκων» έσπασαν το φράγμα των 18.250 διαρκείας δείχνοντας ότι για άλλη μια χρονιά θα αποτελέσουν τον 12ο παίκτη της ομάδας. Με αφορμή το ρεκόρ των πεςιραιωτών το gazzetta.gr σας θυμίζει τα ρεκόρ στα εισιτήρια διαρκείας του Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ με τους «πράσινους» να εχουν το ρεκόρ όλων των εποχών με τα 30. 091 διαρκείας το καλοκαίρι τοιυ 2009.

Ολυμπιακός (σεζόν 2015-16, 18.250 διαρκείας)

Ο Ολυμπιακός σημείωσε ιστορικό ρεκόρ στα διαρκείας φτάνοντας τις 18.562 κάρτες, καταρρίπτοντας το ρεκόρ που κρατούσε από την σεζόν 2006-07 με τα 18.250! Ο κόσμος του Ολυμπιακού παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε εν μέσω κρίσης με την πολιτική αβεβαιότητα να κυριαρχεί έστειλαν το δικό τους μήνυμα ότι θα βρίσκονται στο πλευρό των παικτών του Μάρκο Σίλβα. Την φετινή σεζόν οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ενισχυθεί ιδιαίτερα και αυτό φαίνεται πως δεν έχει περάσει απαρατήρητο από τους φίλους της ομάδας οι οποίοι εμπράκτως δείχνουν να πιστεύουν πολύ αυτή την ομάδα. Επίσης, δε αποκλείεται το ρεκόρ αυτό να ανέβει και άλλο και να σπάσει το φράγμα των 19.000 καρτών, άλλωστε η διάθεση των καρτών δεν έχει λήξει ακόμα.

Παναθηναϊκός (σεζόν 2010-11, 30.091 διαρκείας)

Είναι οι εποχές της πολυμετοχικότητας του Παναθηναϊκού με πρόεδρο τον Νικόλα Πατέρα. Οι «πράσινοι» έχουν κατακτήσει το νταμπλ και βάζουν πλώρη για σπουδαία πράγματα. Το καλοκαίρι συνεχίζεται η μεταγραφική ενίσχυση και την πόρτα της Παιανίας περνάνε οι Γκοβού και Μπουμσόνγκ. Ο ενθουσιασμός είναι διάχυτος στον κόσμο του «τριφυλλιού» και από την πρώτη στιγμή προσπαθούν να στηρίξουν την ομάδα με την αγορά εισιτηρίων διαρκείας. Αρχικά η ΠΑΕ ανακοινώνει ότι ο αριθμός των καρτών που βρήκαν κάτοχο φτάνει στις 28.456 βγάζοντας μάλιστα και ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τους φιλάθλους. Η δίψα όμως των φίλων του «τριφυλλιού» αναγκάζει την διοίκηση να δώσει παράταση με αποτέλεσμα το τελικό νούμερο να φτάνει τις 30.091 (!) κάρτες, ισοπεδώνοντας το προηγούμενο πανελλήνιο ρεκόρ που κρατούσε από το καλοκαίρι του 2008, κατά 4.089 κάρτες.

ΑΕΚ (σεζόν 2007-08, 25.495 διαρκείας)

Με τον Ντέμη Νικολαΐδης μπροστάρη η ΑΕΚ είναι στα καλύτερά της. Ο πρόεδρος της ΑΕΚ εκείνο το καλοκαίρι κάνει το μεγάλο μπαμ με στόχο να διεκδικήσει τα πρωτεία από τον Ολυμπιακό. Έτσι, στα «κιτρινόμαυρα» ντύνονται οι Ροδόλφο Αρουαμπαρένα, Μπλάνκο και Ριβάλντο και με προπονητή τον Λορέντσο Σέρα Φερέρ ρίχνονται στην μάχη του πρωταθλήματος. Ο Νικολαΐδης είχε καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη της μάζας των οπαδών της ΑΕΚ. Έτσι, 25.495 φίλοι της Ένωσης ανανεώνουν ή αγοράζουν κάρτα διαρκείας και βρίσκονται δίπλα στην ομάδα. Είναι τέτοια η συμπαράσταση του κόσμου που στο ματς με τον Ολυμπιακό δεν πέφτει καρφίτσα. Τελικά, παρά την μάχη που δίνει η ΑΕΚ τερματίζει στην κανονική περίοδο στην δεύτερη θέση πίσω από τους Πειραιώτες με μόλις δύο βαθμούς διαφορά λόγω και της γνωστής υπόθεσης Βάλνερ. Φανερά απογοητευμένη και καταβεβλημένη από την απώλεια του τίτλου στα πλέι οφ τερματίζει πίσω από τον Παναθηναϊκό χάνοντας και το δεύτερο εισιτήριο του Τσάμπιονς Λιγκ.

ΠΑΟΚ (σεζόν 2009-10, 21.100 διαρκείας)

Ο ΠΑΟΚ με χαμηλούς τόνους και μικρό μπάτζετ καταφέρνει να τερματίσει δεύτερος πίσω από τον Ολυμπιακό. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ ενθουσιασμένος από την εξαιρετική χρονιά της ομάδας και βλέποντας την εξαιρετική δουλειά του Φερνάντο Σάντος στηρίζει για άλλη μια σεζόν τον Θόδωρο Ζαγοράκη και τους συνεργάτες του. Έτσι, καταφέρνει κι εξαντλεί (!) και τα 21.100 διαρκείας, τα οποία είχαν διατεθεί προς πώληση. Και το ευχαριστώ από την ομάδα έρχεται στο πρωτάθλημα αφού παρά το γεγονός ότι τερματίζει στην τρίτη θέση στην κανονική διάρκεια, στα πλέι οφ ξεπερνάει το εμπόδιο του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ και είναι αυτός που παίρνει το εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα