Απ' τον Μπορέλι στον Κλωναρίδη (vids)

Απ' τον Μπορέλι στον Κλωναρίδη (vids)

Νίκος Ρόλλας
Απ' τον Μπορέλι στον Κλωναρίδη (vids)

bet365

Το Gazzetta.gr έψαξε τα ματς του Παναθηναϊκού και βρήκε πως η παράδοση δείχνει οτι το εκτός έδρας γκολ δίνει πρόκριση στους «πράσινους».

Η νίκη με 2-1 επί της Μπριζ, την Τρίτη το βράδυ στην Λεωφόρο, έδωσε ένα μικρό προβάδισμα στον Παναθηναϊκό για την πρόκριση στα play off του Champions League. Σε καμία περίπτωση όμως οι «πράσινοι» δεν μπορούν να θεωρηθούν ως το ακλόνητο φαβορί, τόσο λόγω του εύθραυστου σκορ, όσο και της δυναμικότητας του αντιπάλου.

Μην ξεχνάμε άλλωστε οτι οι Βέλγοι ακόμη και με νίκη με 1-0 θα είναι αυτοί που θα πάρουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Ένα γκολ όμως από τους παίκτες του Γιάννη Αναστασίου, αλλάζει πολύ τις ισορροπίες και γέρνει περισσότερο υπέρ τους την πλάστιγγα.

Κάτι που επιβεβαιώνεται και από την παράδοση που έχουν οι «πράσινοι» στα εκτός έδρας παιχνίδι των ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Συνολικά ο Παναθηναϊκός, πριν από ομίλους, έχει δώσει 21 παιχνίδια για το Champions League αλλά και το Europa League, εκ των οποίων έχει σκοράρει σε 14. Από αυτά, είτε μιλάμε για πρώτο ματς, είτε για ρεβάνς, στο τέλος έχει πάρει την πρόκριση στα 13.

Η εξαίρεση που απλά επιβεβαιώνει τον κανόνα, είναι το παιχνίδι με την Οντένσε. Οι «πράσινοι» παρά το 1-1 στην Δανία, τον Ιούλιο του 2011, δεν κατάφεραν να πάρουν το εισιτήριο για τα play off του Champions League, καθώς στο ΟΑΚΑ γνώρισαν την ήττα σοκ με 4-3.

Δείτε τα περισσότερα από αυτά τα εκτός έδρας γκολ, στα παρακάτω videos...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα