Τι «παίζει» με τις μεταγραφές του Ολυμπιακού

Τι «παίζει» με τις μεταγραφές του Ολυμπιακού

Τι «παίζει» με τις μεταγραφές του Ολυμπιακού

bet365

Ουκ ολίγα ονόματα... έρχονται στο Λιμάνι. Το gazzetta.gr τα ονόματα που «παίζουν» στο ερυθρόλευκο ρεπορτάζ και τι ισχύει για την κάθε περίπτωση ξεχωριστά.

Στον Ολυμπιακό αναμένουν τον Μάρκο Σίλβα, ώστε να αναλάβει επίσημα τα ηνία της ομάδας. Ο σχεδιασμός της ομάδας προχωράει, επαφές με μάνατζερ και παίκτες υπάρχουν και σύντομα θα γίνουν οι κινήσεις που απαιτούνται, ώστε του χρόνου οι «ερυθρόλευκοι» να είναι στο επίπεδο που πρέπει. Όπως είπε κι ο Βαγγέλης Μαρινάκης στόχος δεν είναι άλλος από το να είναι η ομάδα και πάλι πρωταθλήτρια αλλά και ανταγωνιστική στην Ευρώπη. Φυσικά, δεν θα πρέπει να παραμερίζουμε και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα τούτη τη στιγμή.

Μέχρι στιγμή, ο Ολυμπιακός έχει ανακοινώσει την απόκτηση του Γιάννη Γιαννιώτα από την Φορτούνα Ντίσελντορφ, ενώ δικοί του είναι οι Γκιόργκι Λόρια, Νίκολας Μαρτίνες, Τζανδάρης, Μανιάς και Πουλίδο. Από την ελληνική αγορά παραμένει στη λίστα κι ο Δημήτης Γούτας, ο οποίος θα μπορούσε ήδη να είναι στο ρόστερ, αλλά η περίπτωσή του δεν προχώρησε. Οι άνθρωποι της ομάδας παρακολουθούν την περίπτωσή του και δεν αποκλείεται να γίνει κίνηση.

Δεν σταματά εκεί. Αυτή τη στιγμή, ο Πάπε Ντιόπ έχει μείνει ελεύθερος από τη Λεβάντε, έχει προτάσεις από Εσπανιόλ και Μπέτις αλλά ο Ολυμπιακός φυσικά έρχεται πρώτος στην προτίμησή του και λογικά θα φορέσει φέτος την ερυθρόλευκη φανέλα.

Ο Κέβιν Μιραλάς αποτελεί το μεγάλο στόχο του καλοκαιριού. Ο Βέλγος βαδίζει στο 28ο έτος της ηλικίας του, έρχεται από πρωταγωνιστικό ρόλο σε ένα πρωτάθλημα όπως η Premier League και αν επιστρέψει στο Λιμάνι, η επίθεση της ομάδας θα δυναμώσει αισθητά.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας κάνουν τις κινήσεις τους, προσπαθούν να καταφέρουν να τον αποκτήσουν αλλά δεν είναι εύκολο. Σε τέτοιες περιπτώσεις, εξάλλου, χρειάζεται και τύχη. Μονακό και Τότεναμ έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους αλλά τίποτα παραπάνω. Οι Λονδρέζοι δεν έχουν κάνει κίνηση αλλά αν αποφασίσουν να τον κάνουν δικό τους, δύσκολα θα έχουν αντίπαλο.

O Eμενίκε είναι το τελευταίο όνομα που έπεσε στο τραπέζι για τη γραμμή κρούσης. Ο Νιογηριανός δίνεται από τη Φενέρμπαχτσε και ως αντάλλαγμα, προκειμένου να αποκτήσει τους Μιλιβόγεβιτς (έχει πει « όχι» ο Ολυμπιακός), Μποτία και Ντουρμάζ.

Το όνομα του Ζόνατας είναι επίσης ένα απ' αυτά που παίζουν για την επίθεση. Ο Βραζιλιάνος ακούγεται από τη στιγμή που ακούστηκε ο Εκριμπά για τον πάγκο της ομάδας, ενώ είναι πελάτης και του Μίνο Ραϊόλα, του γνωστού ατζέντη με τον οποίο ο Βαγγέλης Μαρινάκης κι ο Ολυμπιακός έχουν καλές σχέσεις. Ωστόσο, η Φέγενοορντ κι ο Άγιαξ είναι ομάδες από την Ολλαννδία που ακούγονται για την περίπτωσή του.

Για τον Ζαπάτα, η Νάπολι θα ήθελε να τον δώσει δανεικό σε ιταλική ομάδα, ώστε να παρακολουθούν από κοντά την εξέλιξή του. Το γεγονός ότι η ομάδα του ιταλικού νότου θέλει παίκτες από την Τορίνο και την Ουντινέζε κάνουν πιο «ζωντανό» το ενδεχόμενο να καταλήξει σε μία εκ των δύο ομάδων.

Με το Νενέ ο Ολυμπιακός είναι κοντά, αλλά ο παίκτης φέρεται να σκέφτεται και την επιστροφή του στην Βραζιλιά για την Κρουζέιρο.

Ο Τζόελ Κάμπελ πωλείται από την Αρσεναλ και αν ισχύει ότι τον θέλουν πίσω στο Ρέντη, τότε θα εξαρτηθεί από την επιθυμία του ίδιου αν θέλει να έρθει να παίξει στην Ελλάδα ξανά. Με την ερυθρόλευκη φανέλα, ο Κοσταρικανός κέρδισε μια θέση στην εθνική του ομάδα, με την οποία στο Μουντιάλ της Βραζιλίας πραγματοποίησε επίσης πολύ καλές εμφανίσεις. Ωστόσο, ο Ολυμπιακός λογικά δεν θα ασχοληθεί με έναν παίκτη που το Γενάρη έδειξε να μην θέλει να φορέσει ξανά τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Όσον αφορά τον Αντονί Μουνιέ, ο προπονητής της ομάδας της Μονπελιέ, Ρολάν Κουρμπίς, τόνισε ότι παίκτης θα έπρεπε ήδη να είναι στον Ολυμπιακό, αλλά το θέμα τρενάρει η πολιτική κατάσταση που επικρατεί αυτές τις μέρες.

Ο Γκουϊντέτι που έχει ακουστεί ξανά για την ομάδα του Πειραιά έχει μείνει ελεύθερος, όμως, ύστερα από την καλή σεζόν του στη Σέλτικ (15 γκολ και 12 ασίστ) υπάρχουν αρκετοί ενδιαφερόμενοι για την απόκτησή του.

Για τον Φιλίπ Μεξές, έχει γίνει πρόταση. Ο Γάλλος περιμένει να δει τι θα κάνει με τη Μίλαν, στην οποία θα ήθελε να παίξει για τα επόμενα δύο χρόνια. H Tραμπζονσπόρ από την άλλη, δεν δείχνει να μπορεί να θυσιάσει 1.700.000 ευρώ τον χρόνο για τον Γάλλο 33χρονο κεντρικό αμυντικό. Από την Ιταλία λέγεται πάντως, ότι ο Μπερλουσκόνι θα τον κρατήσει για τουλάχιστον ακόμη έναν χρόνο στο «Σαν Σίρο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα