Η... ανατομία ενός τέλειου γκολ (pics+vid)

Η... ανατομία ενός τέλειου γκολ (pics+vid)

Νίκος Ρόλλας
Η... ανατομία ενός τέλειου γκολ (pics+vid)

bet365

Το Gazzetta.gr μετράει τα δευτερόλεπτα, τις πάσες αλλά και τους παίκτες που έλαβαν μέρος στο τέλειο 4ο γκολ του Παναθηναϊκού στην Τρίπολη.

Από την ημέρα που ο Γιάννης Αναστασίου ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού, ένα από τα βασικά αγωνιστικά χαρακτηριστικά της ομάδας, είναι η κυκλοφορία της μπάλας... Κάτι που φάνηκε στον μέγιστο βαθμό, την Τετάρτη το απόγευμα στην Τρίπολη και στο 4ο γκολ που πέτυχε το «τριφύλλι».

Ένα γκολ που διεκδικεί Όσκαρ συνεργασίας, καθώς οι «πράσινοι» άλλαξαν συνολικά 14 πάσες, απλώνοντας το παιχνίδι τους και στις τέσσερις πλευρές του γηπέδου, καθώς η πρώτη πάσα του Στιλ ήταν αριστερά, στη συνέχεια πήγε δεξιά, μετά επέστρεψε και πάλι στην αριστερή πλευρά, πριν ο Μαυρίας ξεχυθεί στην επίθεση και δώσει έτοιμο γκολ στον Μάρκους Μπεργκ.

Αυτή η εναλλαγή κράτησε συνολικά 35 δευτερόλεπτα και έλαβαν συνολικά μέρος 10 παίκτες, με τον Λαγό να ακουμπάει την μπάλα τρεις φορές και τους Νάνο, Ζέκα, Μαυρία από δύο, πριν αυτή καταλήξει στα δίχτυα των γηπεδούχων...

Το Gazzetta.gr σας μεταφέρει με 14 καρέ το πως οι παίκτες του Γιάννη Αναστασίου πέτυχαν, το τέλειο, όπως πολύ εύστοχα έχει χαρακτηριστεί 4ο γκολ τους στο «Θ. Κολοκοτρώνης».

1 ΠΑΣΑ: Στιλ σε Νάνο


2η ΠΑΣΑ: Νάνο σε Ζέκα


3η ΠΑΣΑ: Ζέκα σε Λαγό


4η ΠΑΣΑ: Λαγός σε Ταυλαρίδη


5η ΠΑΣΑ: Ταυλαρίδης σε Μπούρμπο


6η ΠΑΣΑ: Μπούρμπος σε Λαγό


7η Πάσα: Λαγός σε Πράνιτς


8η ΠΑΣΑ: Πράνιτς σε Λαγό


9η ΠΑΣΑ: Λαγός σε Νάνο


10η ΠΑΣΑ: Νάνο σε Μαυρία


11η ΠΑΣΑ: Μαυρίας σε Ζέκα


12η ΠΑΣΑ: Ζέκα σε Καρέλη


13η ΠΑΣΑ: Καρέλης σε Μαυρία


14η ΠΑΣΑ: Μαυρίας σε Μπέργκ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα