Οι καυγάδες Σπανούλη και Ρούντι (vids)

Οι καυγάδες Σπανούλη και Ρούντι (vids)
Στο τέλος του τελικού της Ευρωλίγκας υπήρξε ένταση μεταξύ του Βασίλη Σπανούλη και του Ρούντι Φερνάντεθ, αυτή όμως δεν ήταν η πρώτη φορά…

Το ματς έχει κριθεί. Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι η νέα πρωταθλήτρια Ευρώπης κι επιστρέφει στην κορυφή μετά από 20 χρόνια. Ωστόσο, όπως είναι λογικό, η ένταση είναι μεγάλη.

Ο Βασίλης Σπανούλης κλωτσάει τον Ρούντι Φερνάντεθ (σ.σ. προφανώς κάτι είχε ειπωθεί μεταξύ τους πιο πριν) ο Ισπανός του δίνει… ειρωνικά τη μπάλα κι ακολούθως ο αρχηγός του Ολυμπιακού την πετάει πάνω του!

Εν τέλει η κατάσταση δεν ξέφυγε πολύ, με την κόντρα των δύο να έχει παρελθόν.

Συγκεκριμένα, το 2013 στον τελικό του Final 4 στο Λονδίνο με μόλις 33.9’’ ν’ απομένουν, ο Ρούντι έκανε ένα αντιαθλητικό φάουλ στον Λαρισαίο γκαρντ, το οποίο όμως ήταν αχρείαστο, αφού ο Ολυμπιακός ήταν μπροστά με 94-85. Η κατάσταση ήταν μη αναστρέψιμη για τη Ρεάλ Μαδρίτης κι ο πρώην NBAer έδειξε τον εκνευρισμό του.

Κι αν κάποιοι μπορούν να δικαιολογήσουν τον Ρούντι για το φάουλ το 2013 επειδή έχανε και προφανώς είχε νεύρα, για το φάουλ που έγινε πέρυσι δεν υπάρχει αφορμή. Στις 15 Απριλίου του 2014 η Ρεάλ φιλοξένησε για πρώτη φορά τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της μεταξύ τους σειράς κι ο Ρούντι έκανε ένα σκληρό φάουλ στον Σπανούλε περίπου 6 λεπτά πριν το φινάλε και με το σκορ στο 78-62 υπέρ των Μαδριλένων! Ακολούθησε… μικροσύρραξη και πάλι όμως η κατάσταση δεν ξέφυγε σε υπερβολικό βαθμό.

Σημείωση: Μετά το τέλος του τελικού στη Μαδρίτη Ρούντι & Σπανούλςη φάνηκε πως τα βρήκαν. Κάτι ανάλογο είχε γίνει και το 2013 όταν ο Kill Bill είχε δώσει το χέρι σε όλους τους παίκτες της Ρεάλ. Εντάξει, μέσα στο ματς πολλά μπορούν να ειπωθούν κι είναι λογικό να υπάρξουν σκληρά φάουλ πάνω στην ένταση. Πρόκειται όμως για δύο τεράστιους παίκτες που ξέρουν τι πρέπει να κάνουν στο παρκέ, ακόμα κι όταν ξεφύγουν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.