Οι γκέλες του Ολυμπιακού μετά την κατάκτηση του τίτλου (vids)

Οι γκέλες του Ολυμπιακού μετά την κατάκτηση του τίτλου (vids)

Gazzetta team
Οι γκέλες του Ολυμπιακού μετά την κατάκτηση του τίτλου (vids)

bet365

Με αφορμή την ισοπαλία (2-2) με τον Πανιώνιο, το gazzetta.gr, παρουσιάζει τα ματς στα οποία ο Ολυμπιακός χαλάρωσε κι έκανε «γκέλες» μετά τη μαθηματική κατάκτηση του τίτλου.

Το απόγευμα της Κυριακής, το σύνολο του Βίτορ Περέιρα έμεινε στο 2-2 με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη για την 32η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ, στο πρώτο παιχνίδι της ομάδας από τη μαθηματική κατάκτηση του τίτλου που ήρθε μετά την ήττα (2-1) του Παναθηναϊκού από τον Πανθρακικό μια εβδομάδα νωρίτερα.

Φυσικά, δεν είναι η πρώτη φορά που οι Πειραιώτες μετά την εξασφάλιση του πρωταθλήματος, χαλαρώνουν και δεν καταφέρνουν να συνεχίσουν με θετικό αποτέλεσμα.

Το gazzetta.gr θυμίζει τις χρονιές που η χαλαρότητα στο φινάλε έκανε τους «ερυθρόλευκους» να χάσουν βαθμούς δίχως όμως να μπορεί να τους κουνήσει κανείς απ' τον «θρόνο».

Η φιέστα της... Βέροιας στο «Γ.Καραϊσκάκης»

Έπειτα από συμφωνία που επιτεύχθηκε στο φινάλε της αγωνιστικής περιόδου 1997-1998, το εκτός έδρας ματς του Ολυμπιακού με τη Βέροια έγινε στο παλιό «Γ.Καραϊσκάκης», με την ομάδα της Ημαθίας να παίρνει φυσικά τα έσοδα του αγώνα. Με τον τίτλο εξασφαλισμένο, οι «ερυθρόλευκοι» ηττήθηκαν 2-0!

Χαλαρές επισκέψεις σε Νέα Σμύρνη και Θεσσαλονίκη

Στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές της σεζόν 2000-2001, ο Ολυμπιακός, έχοντας πάρει το πρωτάθλημα, είχε να παίξει σε Νέα Σμύρνη και Θεσσαλονίκη. Ήττα με σκορ 2-1 από τον Πανιώνιο και ισοπαλία με σκορ 2-2 απέναντι στον Άρη σε μια χρονιά, πάντως, που ολοκληρώθηκε με άνση λόγω της διαφοράς 12 βαθμών από τον Παναθηναϊκό.

Κράτησε... για λίγο ζωντανό τον Λεβαδειακό, είδε Χ ο Μαραντόνα

Δύο ήττες και μια ισοπαλία είχε στο φινάλε της ποδοσφαιρικής χρονιάς 2005-2006 ο Ολυμπιακός. Χαρακτηριστικό θα μείνει το παιχνίδι στη Βοιτωτία, όπου ο Λεβαδειακός είχε φτάσει το σκορ στο 3-0 από το πρώτο εικοσάλεπτο, για να μειώσουν οι Πειραιώτες στο τελικό 3-2.

Αν και οι Βοιωτοί παρέμειναν προς στιγμήν ζωντανοί, υποβιβάστηκαν έπειτα από ήττα (2-0) από τον ΟΦΗ στην Κρήτη.

Σε μια βραδιά που το νέο πλέον «Γ. Καραϊσκάκης» φιλοξένησε τον Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα στο παιχνίδι – φιέστα απέναντι στον Ιωνικό την ίδια σεζόν, το παιχνίδι ολοκληρώθηκε στο 0-0.

Το τελείωσε νωρίς και... άραξε

Πέντε αγωνιστικές πριν από το φινάλε κατέκτησε ο Ολυμπιακός το πρωτάθλημα του 2007 και αμέσως φάνηκε η χαλάρωση των παικτών στον αγωνιστικόχώρο στα εναπομείναντα παιχνίδια. Ισοπαλία δίχως σκορ στο Αλκαζάρ με τη Λάρισα, στο 1-1 απέναντι στο Αιγάλεω που είχε ήδη υποβιβαστεί.

Νίκη Ευρώπης στο Φάληρο η Λάρισα!

Η Λάρισα επισκέφθηκε το «Γ.Καραϊσκάκης» στην τελευταία αγωνιστική της σεζόν 2008-2009, είχε ταξίδι στο Φάληρο για τη Λάρισα, με τον Ολυμπιακό να έχει πάρει τον τίτλο με διαφορά από τον ΠΑΟΚ. Οι «βυσσινί» πήραν νίκη και εξασφάλισαν θέση στην Ευρώπη για την επόμενη χρονιά!

Αδιάφορος στο Περιστέρι

Κόντρα σε έναν Ατρόμητο που καιγόταν για βαθμούς έχοντας μείνει χωρίς νίκη για εννέα αγωνιστικές, ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με σκορ 3-1 στα Δυτικά Προάστια το 2011, έχοντας όμως προσθέσει ακόμα ένα τρόπαιο πρωταθλήματος στη συλλογή του.

«Τρίποντο» σωτηρίας για Κέρκυρα

«Βόμβα» στο Φάληρο από την Κέρκυρα λίγο πριν το τέλος της σεζόν 2011-2012. Η Κέρκυρα κόντρα στους πρωταθλητές από τον Πειραιά, πήρε πολύτιμο «τρίποντο» με σκορ 1-0, ενώ αμέσως μετά οι Φαίακες επικράτησαν και του ΟΦΗ με σκορ 4-1 για να παραμείνουν στην Σούπερ Λιγκ.

Γιορτή με ΑΕΚ, δεν ρίσκαρε με ΠΑΟΚ – ΠΑΟ

Τον Μάρτιο του 2013, ο Ολυμπιακός κατέκτησε και μαθηματικά το πρωτάθλημα με άνετη επικράτηση επί της ΑΕΚ με σκορ 3-0. Εκείνη τη χρονιά, φρόντισε να μην κάνει μεγάλες γκέλες μέχρι την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων κι έτσι, απλά έμεινε στην ισοπαλία απέναντι σε ΠΑΟΚ (0-0) και Παναθηναϊκό (1-1) εντός έδρας.

Ταξίδια... αναψυχής

Σε Τρίπολη και Γιάννενα ηττήθηκε ο Ολυμπιακός την περσινή σεζόν, έχοντας κατακτήσει και μαθηματικά την κορυφή μετά από τη νίκη με σκορ 2-0 επί του Πανθρακικού, στις 15 Μαρτίου. Με Αστέρα Τρίπολης και ΠΑΣ Γιάννινα, οι «ερυθρόλευκοι» δεν απέδωσαν όπως θα έπρεπε και ηττήθηκαν και στα δύο παιχνίδια (2-1 και 2-0 αντίστοιχα).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα